Softshell jakker til damer

Her finder du et stort udvalg af slidstærke og moderigtige softshell jakker fra str. XS-XXL. Du kan vælge imellem softshell jakker i rød, grøn, blå, sorte, hvid, refleksdesign og mange flere!

Se også: High Visibility softshell jakker | Arbejdsjakker til damer | Fleece jakker til damer | Vinterjakker til damer

Slidstærke softshell jakker til damer

Softshelljakken bæres af mange kvinder i sommer- og overgangsmånederne – og med god grund: En softshell egner sig både til omskiftelige vejrforhold og mange forskellige aktiviteter – idet denne type jakke er vindtæt, åndbar, vandafvisende og utroligt nem at bevæge sig i. De softshell jakker du finder her på siden er slidstærke og egner sig perfekt til arbejdsbrug.

Her i kategorien finder du softshell jakker med en feminin pasform. Du kan også tjekke hovedkategorien med softshell jakker og saortere efter unisex modeller for endnu flere muligheder. Softshell jakker har funktionelle detaljer, som gør dem perfekte til alt fra håndværkere til gartnere. Vi har et stort udvalg af dame softshell jakker til alle aktiviteter og vejrforhold. 

> Se også kategorien med skaljakker

Snickers softshell jakke til damer

Derfor skal du vælge en dame softshell fra arbejdstøjmærkerne

Mascot, F. Engel og Jobman er nogle af de mærker, der byder på lækre softshell’s til kvinder. Det der adskiller dem fra modetøjmærkerne, er et øget fokus på et slidstærk og praktisk design. Rummelige lommer, Cordura-forstærkninger på udsatte områder, refleksdetaljer og aftagelig ID-kortholder er nogle af de egenskaber, som softshelljakkerne kan være designet med. 

Nogle af softshelljakkerne har oplyst deres vandsøjletryk, hvilket giver en indikation af deres vandtæthed. En softshell bliver ofte lavet af let og slidstærkt polyester med vandtætte lynlåse med vindfang. Flere af jakkerne har Oeko Tex 100 certificeringen, og er derved testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Softshell frakker til damer

Den typiske softshell jakke til damer har et snit, der stopper, lige under hoften. Denne variant er praktisk, da den giver dig den bedst mulige bevægelsesfrihed. Du kan gå efter en model med forlænget ryg, hvis du ønsker endnu mere beskyttelse. Men du kan også vælge en længere dame softshell frakke med et længere snit. En frakke har den fordel, at den beskytter det øverste af lår og bagdel imod vind og vejr. Dette giver en smule mere begrænset bevægelsesfrihed, man kan i sidste ende være det værd, hvis du bruger meget tid udendørs.

Køb dame arbejdstøj og fritidstøj hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj finder du ikke kun et stort udvalg af softshell jakker og frakker til damer – du finder også mange andre typer overtøj, arbejdstøj, fritidstøj og fodtøj fra populære mærker. Hvis du er på udkig efter en dame softshell jakke på tilbud, kan du svinge forbi outletten, som løbende bliver opdateret med spændende varer til ekstra skarpe priser. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, forespørgsler eller andre ord om vores sortiment og forretning. Vi sidder i den anden ende af røret eller skærmen og glæder os til at hjælpe dig videre – så du også kan blive klædt godt på.


outlet
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.