Praktiske softshell jakker til damer & herre

Den tynde og praktiske softshelljakke beskytter dig både mod vand og vind, og så kan den fås både til mænd, kvinder og børn. Se det store udvalg af softshell jakker fra Mascot, Kansas, F. Engel, Snickers og mange flere.  

Se også: Hi-Vis softshell jakker | Softshell jakker til damer | Softshell jakker til mændSkaljakker | Quilt jakker | Sweatjakker

Find den rette softshell jakke

Du er landet på kategorien med bekvemme og praktiske softshelljakker, der beskytter dig imod nedbør og vind. Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et stort sortiment af softshell jakker i mange design og med forskellige funktioner. Kvinder, herre og børn kan få stor glæde af en softshell jakke om sommeren og i overgangsmånederne.

Hos os får du et stort udvalg af dame, herre, unisex og børne softshell jakker. Vælg imellem modeller med eller uden hætte, foret krave, vindfang i lynlås og praktiske ekstra detaljer, såsom aftagelig ID-kortholder. De fleste modeller har er praktisk design med regulerbare manchetter i håndled og nogle gange med elastiksnøre i taljen.

Hos os finder du softshell jakker fra bl.a.:
  •  Mascot
  •  Kansas
  •  Snickers
  •  F. Engel
  •  Jobman

Mascot softshell jakke

Softshell jakker fra Mascot er lune, åndbare og vandafvisende og kommer i mange praktiske design. Du kan vælge en softshell fra Mascot Accelerate Safe kollektion, hvis du har brug for en ekstra synlighed og sikkerhed på din arbejdsplads. Accelerate Safe jakker er designet med innovative reflekseffekter, der øger din synlighed i lys, mørke og trafikerede områder. Hvis du blot er på udkig efter en ganske almindelig men slidstærk soft shell, kan du udforske Mascot Accelerate kollektion, der kommer i sort, antracit, navy, grøn, rød og blå.

> Se hele sortimentet fra Mascot


Hvorfor skal jeg vælge en softshell jakke?

En softshell jakke er en tynd skaljakke, der både er vindtæt og vandafvisende, og som derfor holder dig beskyttet imod vind og vejr. Det lette design gør jakken ideel til overgangsmånederne, hvor vejret er uforudsigeligt men en vinterjakke er for varm. Softshelljakker er mere åndbare, bløde og fleksible end regnjakker, men ofte heller ikke lige så vandtætte.

Her på shoppen ligger de fra at være vandafvisende til at have et vandsøjletryk på 10.000 mm, hvilket er lige så godt, som regnjakker med medium beskyttelse. Den sikrer dig, at du har fuld bevægelsesfrihed under dit arbejde og ikke drukner i sved. Softshelljakker findes i utroligt mange farver - både neutrale sorte og mørke farver samt jakker i klar rød, grøn og blå.

High Visibility softshell

Du kan også vælge en softshelljakke, der bærer certificeringen EN ISO 20471. Denne certificering betyder, at det er en High Visibility softshell, der øger din synlighed og sikkerhed. Disse softshelljakker er udstyret med en masse reflekser fordelt både foran, bagpå og på ærmerne. På den måde er du synlig fra alle tænkelige vinkler, og du vil lyse op i mørke, når du rammes af en lyskegle. Hi-vis tøj er praktisk, hvis du arbejder i særligt trafikerede områder, eller hvis du arbejder i mørket.

> Gå til High Visibility softshell jakker


Softshell jakker til børn

Hos Jysk Firmatøj finder du også et udvalg af tøj til børn, så du kan klæde dine små i samme kvalitet, som du vælger til dig selv. Her i kategorien finder du et lille sortiment af softshell jakker til børn – både drenge og piger. Børne softshell jakkerne findes i flere farver - både sort, grå, røde og refleksdesign, der øger dit barns synlighed.

En softshell jakke er den perfekte overgangsjakke, da beskytter dit barn ved at være både vindtæt og vandtæt. Du får med andre ord de isolerende effekter fra en almindelig jakke samt de vandbeskyttende funktioner fra en regnjakke. Samtidig er en softshell behagelig at have på og superlet at bevæge sig i, så dit barn stadig har god mulighed for at løbe og lege udenfor.

> Gå til softshell jakker til børn


Køb din softshell jakke hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi praktisk arbejdstøj og funktionelt overtøj til både mænd og kvinder, børn og voksne. Vi har udvalgt højkvalitets produkter fra nogle af de bedste leverandører på markedet, så du kan finde alt det du har brug for i vores webshop.

Vi har eget trykkeri og tilbyder også logotryk eller brodering på arbejdstøj og holdtøj. Læs mere om firmalogo her eller kontakt os for at høre nærmere. Vi er altid klar til at hjælpe og komme med gode råd, hvis du har brug for hjælp, når du vælger din softshell jakke eller andet arbejdstøj.


Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot