Praktiske softshelljakker til dame & herre

Den tynde og praktiske softshelljakke beskytter dig både mod vand og vind, og så kan den fås både til mænd, kvinder og børn. Se det store udvalg af softshelljakker fra Kansas, F. Engel, Mascot, Snickers og mange flere.  

Hvorfor skal jeg vælge en softshelljakke? | Softshelljakker til børn | High Visibility jakke | Softshell vinterjakke 

Hvorfor skal jeg vælge en softshelljakke?

En softshell jakke er en tynd skaljakke, der er både vandtæt og vindtæt, og som derfor holder dig beskyttet mod vind og vejr. Den lette bygning af jakken sikrer dig, at du har fuld bevægelsesfrihed under dit arbejde, så du ikke bliver begrænset af arbejdstøjet. En klassisk vinterjakke er også praktisk og god til at holde dig varm, men til forskel fra vinterjakken er en softshelljakke ikke super tyk, så den er god til de dage, hvor vinterjakken lige er i overkanten i forhold til vejret. 

Softshelljakker findes i utroligt mange farver - både afdæmpede grå og mørke farver samt jakker i klar rød, grøn og blå. Flere af jakkerne er desuden lavet i smarte og elegante designs, og der findes altså jakker til enhver smag.  

Både kvinder og mænd kan her på siden finde passende softshelljakker, da vi både har dame softshelljakker, herre softshelljakker og unisex softshelljakker i vores sortiment. Softshelljakkerne til kvinder har et moderigtigt design samt et væld af funktionelle detaljer. Fx finder du praktiske lommer både udvendigt og indvendigt samt forstærkende stof på de mest udsatte områder - fx på albuerne. 

Softshelljakkerne til mænd har en anderledes og mere klassisk pasform, men også disse designs er elegante og moderne. Herrejakkerne er også udstyret med en lang række praktiske detaljer, der giver dig den bedste udnyttelse af jakken og hjælp under arbejdet.  


Softshelljakker til børn

Som noget nyt kan du her på siden finde praktiske og behagelige softshelljakker til børn! Jakkerne er fra F. Engel, som er eksperter i at lave funktionelt og komfortabelt tøj. Softshelljakkerne til børn findes i flere farver - både sort og grå med grønne, blå eller røde detaljer.  

En softshelljakke er det perfekte valg til dit barns overgangsjakke, da den både er vindtæt og vandtæt. På den måde får du de isolerende effekter fra en almindelig jakke samt de vandbeskyttende funktioner fra en regnjakke. Samtidig er softshelljakken behagelig at have på og super let at bevæge sig i, så dit barn stadig har god mulighed for at løbe, klatre, spille og lege udenfor. 

For at softshelljakken skal kunne holde så godt som muligt, er den forstærket på albuerne, og som en skøn detalje er der blød fleece indvendigt i kraven, hvor den støder imod hals og nakke. Derudover er der mange lommer til opbevaring – lommer med lynlås på ydersiden og lommer med velcro på indersiden. 

Da børn ofte er glade for at lege udenfor, er softshelljakken selvfølgelig let at gøre ren, hvis dit barn bliver beskidt i løbet af sin dag.  


High Visibility jakke

I vores sortiment af softshelljakker finder du flere jakker, der bærer certificeringen EN ISO 20471. Denne certificering er din sikring for, at jakken lever op til alle de krav, der stilles til High Visibility tøj - også kendt som Hi-Viz.  

Disse softshelljakker er udstyret med en masse reflekser fordelt både foran, bagpå og på ærmerne. På den måde er du synlig fra alle tænkelige vinkler, og du vil lyse op i mørke, når du rammes af en lyskegle. Hi-vis tøj er praktisk, hvis du arbejder i særligt trafikerede områder, eller hvis du arbejder i mørket.  


Softshell vinterjakke

Kansas softshell vinterjakke er en mellemting mellem en almindelig softshelljakke og en vinterjakke, der kombinerer de forskellige jakkers gode funktioner.  

Denne jakke er tykkere end de andre softshelljakker her på siden, men samtidig kan den også holde dig varm ved koldere temperaturer. Samtidig er den både vindtæt og vandafvisende, så den er god til den danske vinter, der typisk indeholder meget vind og nedbør - både som sne og som regn. 

Jakken kan justeres ved hætten og ved ærmerne for den bedste pasform, og så er den forlænget en smule bagpå, så den holder din lænd og ryg beskyttet og lun.  


Køb din softshell jakke hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj ApS har vi praktisk arbejdstøj og funktionelt fritidstøj til både mænd og kvinder, børn og voksne. Vi har udvalgt skønne produkter fra nogle af de bedste leverandører på markedet, så du kan finde alt det du har brug for i vores webshop. 

Bestil let din softshelljakke og andet arbejdstøj online og få hurtig levering direkte til din adresse. Vores dygtige medarbejdere er desuden altid klar til at hjælpe og komme med gode råd, hvis du har brug for ekstra hjælp og vejledning i valgt af softshelljakke eller andet arbejdstøj. Mød vores skønne personale her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.