Sweatjakker

Du er landet på kategorien med lune og lækre sweatjakker til damer og herre. Sweatjakken kombinerer bekvemmeligheden fra en sweatshirt med slidstyrken fra en jakke.

Se også: Fleece jakker | Quilt jakker | Softshell jakker | Overgangsjakker

Sweatjakker til arbejdsbrug

Hvad får du, hvis du krydser en sweatshirt med en jakke? En sweatjakke selvfølgelig! Sweatjakken er af kraftigere kvalitet end den velkendte sweatshirt – men med samme bløde pasform. Du får derfor det bedste fra begge verdener: Komforten fra en sweatshirt blandet med slidstyrken fra en jakke. Hos Jysk Firmatøj finder du lækre og sporty sweatshirts fra populære mærker, som Kansas, Fristads og Snickers. Du kan vælge imellem flere forskellige varianter, farver og materialer  – og du finder både sweatjakker med og uden hætte.


Sweatshirt og jakke i én


Sweatjakken har et tyk og blødt foer og et glat og modstandsdygtigt ydre. Du kan bruge den som praktisk overgangsjakke til foråret og efteråret eller som isolerende mellemlag i de koldere måneder. Med sweatjakken får du altså en alsidig jakke, der kan anvendes året rundt.

Mange af de sweatjakker du finder her på siden er åndbare, svedtransporterende og hurtigtørrende. Denne kombination gør dem perfekte til både arbejde og fritid. Hvis du arbejder i et kølig lager eller ofte skifter mellem at rende ude og inde, vil du blive rigtig glad for en sweatjakke.

De fleste sweatjakker har en gennemgående lynlås og gode lommer. Hvis du ønsker en øget sikkerhed, kan du vælge en model med reflekseffekter. Sweatjakken er yderligere velegnet til firmaprofilering, da både design og materiale giver god plads til firmalogoet.

snickers sweatjakker

Sweatjakker til damer og herre

Uanset om du er herre eller dame, finder du skønne sweatjakker i denne kategori. Størstedelen af vores sortiment af sweatjakkerne unisex-modeller, der kan anvendes af alle. Dog finder du en lille håndfuld til damer, der er lettere figursyet til kvindekroppen. Det der gør sweatjakken så behagelig er den løstsiddende pasform, så en unisex sweatjakke kan med fordel bruges af alle. Du kan vælge i mellem sweatjakker i rød, blå, grøn, sort, grå eller sporty flerfarvede varianter. 

Køb dine arbejdstrøjer og jakker hos Jysk Firmatøj

Udover lækre kombi-løsninger som sweatjakker, kan du vælge og vrage ud fra et kæmpe sortiment af arbejdstrøjer og -jakker hos Jysk Firmatøj. Vi har over 25 års erfaring med at klæde mennesker på til arbejdsdagen. Du kan derfor være sikker på, at vores sortiment ligger op til høje standarder inden for komfort, funktionalitet og sikkerhed.

Har du brug for en hånd? Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det rette arbejdstøj i korrekte størrelser og mængder. Hvis du er på udkig efter firmatøj eller holdtøj har vi også eget trykkeri – og trykker eller brodere også gerne dit firmalogo på inden levering. Nemt, enkelt og i den bedste kvalitet. Det er vores garanti til dig.


Kundeservice
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.