Quiltet jakke

En vatteret quiltet jakke er den perfekte lune overgangsjakke til både arbejde og fritid. Shop quiltede jakker til damer og herre i mange forskellige farver med og uden hætte. 

Se også: TermojakkerSoftshell jakker | Overgangsjakker | Hybridjakker | Sweatjakker

Slidstærke og moderne vatterede quilt jakker

Quilt jakker er bløde og luftige med gode isoleringsevner og åndbarhed. Du kan bruge den alene som overgangsjakke eller under en anden jakke som ekstra isolerende lag. Hvis du er på udkig efter en behagelig hverdagsjakke til at holde varmen i, lokker quilt jakker med gode egenskaber og en behagelig, afslappende pasform.

Hos Jysk Firmatøj finder du lækre quilt jakker i forskellige længder, farver og design. Vi har et stort udvalg af quiltede jakker til mænd, damer og børn i små og store størrelser. Du kan vælge imellem mange quilt jakker med termiske, vindtætte og vandafvisende egenskaber fra populære mærker, som Kansas, Carhartt, Jobman mf.l.

mascot quilt jakke

Hvad er en quilt jakke?

Quilt jakker holder luften omkring kroppen varm ved hjælp af et vatteret foer. Du kan genkende quilt jakker ved den særlige ”quilting” syteknik, hvilket skaber de letgenkendelige firkanter, som kan have alle størrelser. Jakken består af to eller tre lag tekstil med vat i midten. Denne teknik giver det lette og luftige udseende, som quilt jakker er elskede for. De fleste quiltede jakker er lavet af polyester, hvilket er med til at gøre dem lette og lækre. De fleste quilt jakker i vores sortiment er Oeko Tex certificerede, hvilket stiller store krav til både materiale og produktion.

> Se også kategorien med termojakker


Hold varmen med en vatteret jakke

Quiltet jakke til damer
Har du opdaget, at quiltede jakker både bæres af kvinder på gaden og diverse arbejdspladsen? Det er der en god grund til: Quilt jakke er både moderigtige og praktiske! Her på shoppen finder du slidstærke quiltede jakker til kvinder i flere længder og farver, der kan bæres over det meste.

Quiltet jakke til herre
Herre quilt jakker er ligeledes perfekte til alt fra lagermedarbejderen til gartneren – ja alle erhverv, der har brug for en lun jakke, der samtidig har en god åndbarhed og bevægelsesfrihed. Ligesom de egner sig til skovturen eller andre fritidsaktiviteter. Vælg imellem mange varianter!

Quiltet jakke til børn
Hos Jysk Firmatøj har vi arbejdstøj til børn i samme kvalitet som i modellerne til voksne. Her på siden finder du et lille udvalg af børne quilt jakker til piger og drenge, der har brug for en varm, vatteret jakke. Mascot byder bl.a. på vandsafvisende quilt jakker til børn med stræk i siderne.

> Se også kategorien med vinterjakker til arbejde


Køb quiltede jakker hos Jysk Firmatøj

Har du spørgsmål til quilt jakker? Ring eller skriv til os, så vil vi gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål. Vær på forkant med vores nyheder, kampagner og tilbud – følg os på de sociale medier eller tilmeld dig nyheds-universet nederst på siden. Du kan også hoppe forbi outletten – måske du kan finde en quilt jakke på tilbud eller andet lækkert tøj og fodtøj til ekstra skarpe priser. Ønsker du logotryk på din quilt jakke? Hos Jysk Firmatøj har vi eget trykkeri og tilbyder logotryk og brodering på det meste i vores sortiment.


til toppen
Logotryk til virksomheder, hold og private
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot