Termojakker

Med en termojakke er du altid godt klædt på til at holde varmen og samtidig have god bevægelsesfrihed! Her på siden kan du se et stort udvalg af termojakker i flere faver, størrelser og modeller!

Hvorfor skal jeg vælge en termojakke? | Hvilken størrelse termojakke skal jeg vælge? | Termojakke til kvinder | Kansas termojakke og Icon X

Hvorfor skal jeg vælge en termojakke?

Termojakker er en type af jakker, der i mange år har været populære blandt håndværkere og andre arbejdere, da en termojakke effektivt isolerer i koldt vejr. Termojakken kan bruges både alene som overgangsjakke eller under en anden jakke som ekstra isolerende lag. En termojakke virker ved at holde luften omkring kroppen varm ved hjælp af blødt foer, så din krop ikke konstant skal bruge energi på at holde sig varm.  

Selv en tynd termojakke kan faktisk holde dig varm, da det især er din egen kropsvarme, der i løbet af længere tid holder dig varm. Hvis du bevæger dig en smule, skal du dog overveje, hvor tyk en termojakke du vælger, da det hurtigt kan blive alt for varmt med en tyk og isolerende jakke, da dine krop ikke så let kan ånde. Vælg derfor din termojakke alt efter, hvilet vejr du skal bevæge dig ud i, og hvor aktiv du kommer til at være. 

Mange termojakker er i dag også vandtætte og vindtætte og kan derfor beskytte dig i langt det meste vejr. Dette er fx termojakkerne fra Stormtech, der på trods af det vandafvisende ydre stadig er dejligt bløde og lette at bære. Hvilken størrelse termojakke skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvordan en termojakke vil passe dig, og hvordan jakken er i størrelsen? Termojakkerne her på siden er meget normale i størrelsen, så som udgangspunkt kan du uden problemer vælge en termojakke i den størrelse, som du normalt bruger jakker i. Kansas, F. Engel og Mascot har desuden en detaljeret størrelsesguide, hvori du kan aflæse din størrelse ud fra dine egne kropsmål og dermed få en idé om, hvor stor jakken er, hvis du stadig er lidt i tvivl. Det er derudover værd at overveje, om du vælger en unisexmodel, herremodel eller kvindemodel, da det godt kan have lidt betydning for, hvor stor termojakken er på bestemte steder.  
Termojakke i alle farver

Par med Stormtech termojakker går tur ved fjord

En termojakke er en meget alsidig jakke, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge og til mange forskellige projekter. Derfor kan du også få termojakker i nærmest alle regnbuens farver, så du kan finde lige præcis den jakke, du bedst kan lide.  

Her på siden er der klassiske termojakker i afdæmpede farver som sort, hvid, brun, mørkeblå, grå og mørkegrøn, men du kan også vælge mere farvestrålende termojakker. Det er fx en lyseblå termojakke eller en rød termojakke. Termojakke til kvinder

Mange af termojakkerne her på siden kan du få både i en unisexmodel, herremodel og i en damemodel, og det kan betyde en smule forskel i faconen. Unisexmodellerne kan – som navnet antyder – passes af de fleste, fordi der er god plads både omkring hofter og skuldre. Hvis du som kvinde gerne vil have en termojakke, der er syet en smule mere i facon, og som derfor fremhæver taljen og den kvindelige figur, kan du vælge en damemodel. Kvinder er typisk lidt smallere bygget omkring skuldrene, og derfor er der i damemodellerne brugt mindre stof omkring skuldrene, så du ikke kommer til at svømme rundt i din termojakke for at finde den størrelse, der passer bedst omkring ærmerne og hofterne.  Kansas termojakke og Icon X

Kansas gennem mange år hjulpet danskere til at holde varmen ved hjælp af deres termojakker, og den klassiske termojakke er da også et super populært valg i dag. Termojakken fra Kansas er én af vores og Kansas’ bedst solgte produkter, og det er blandt andet som resultat af de mange praktiske funktioner, der er tænkt ind i designet. Samtidig er jakken både slidstærk og flot, så den kan holde i mange år og kan bruges i flere sammenhænge. 

Udover den helt klassiske termojakke har Kansas i 2011 indgået i et samarbejde med danske Mads Nørgaard, som blev inspirerede af det klassiske design og de gode funktioner i Kansas’ termojakker. Det resulterede i termojakken Kansas Icon X, der har et tidløst og moderigtigt design, og som samtidig er både slidstærk og super funktionel. Køb din næste termojakke hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et bredt udvalg af termojakker og andet termotøj, fordi vi ved, at termotøj har en lang række gode egenskaber og fordele - både som arbejdstøj og til at bruge i private sammenhænge. Uanset om du køber termojakker til en virksomhed eller til dine egne projekter derhjemme, får du termojakkerne her med lynhurtig levering til din valgte adresse! 

Hvis du er på jagt efter termojakker til en større gruppe – fx et hold, en klub eller en virksomhed, er der desuden rigtig god mulighed for at lave logotryk og broderi på jakken. I vores store trykkeri arbejder dygtigt personale, der har god erfaring med at lave skræddersyede løsninger. Læs mere om logotryk her og kom i kontakt med os, så finder vi den bedste løsning til dig! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.