Termojakker

Med en termojakke er du altid godt og varmt klædt på til dagen! Her på siden kan du se et stort udvalg af termojakker til damer og herre i flere farver, størrelser og modeller.

Se også: Alle arbejdsjakker | Termoveste | Termobukser | Termoundertøj | Termokedeldragter

De bedste termojakker til damer og herre

En termojakke er en alsidig og praktisk jakke, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge udendørs og indendørs. Hos Jysk Firmatøj finder du blandt andet termojakker fra Kansas, F. Engel og Mascot. 

Vi har flere forskellige modeller, farver og pasformer til både damer og herre. Du kan vælge imellem klassiske og moderne termojakker i fine farver, som sort, hvid, brun, mørkeblå, grå og mørkegrøn. 

Par med Stormtech termojakker går tur ved fjord

Termojakke til damer
Termojakker fås ligesom resten af vores sortiment i herre, dame og unisex modeller, hvilket er afgørende for både facon og pasform. Unisex modeller er lavet med en facon, der passer de fleste med god plads omkring både hofter og skuldre. Hvis du som kvinde gerne vil have en termojakke, der er syet en smule mere i facon, og som derfor fremhæver taljen og den kvindelige figur, kan du vælge en dame model.

Termojakke til herre
Termojakkerne til mænd er designet med en behagelig og løstsiddende pasform. Hos Jysk Firmatøj finder du herre termojakker i størrelser fra XS-5 XL. Vores mest populære termojakker til mænd er fra Kansas og F. Engel, men du kan vælge imellem flere kvalitetsmærker. Som udgangspunkt skal du vælge en termovest i samme størrelse som din jakke. 

Derfor skal du bruge en arbejds termojakke

Termojakker er populære blandt alt fra håndværkere til fabriksarbejdere – og har gode egenskaber, der både er en fordel udenfor og indenfor. En termojakke isolerer dig først og fremmest utroligt effektivt i kolde omgivelser. Du kan bruge alene som overgangsjakke eller som et ekstra isolerende lag under en anden jakke. Hvis der er rigtigt koldt kan du eventuelt supplere med termoundertøj, termobukser eller en termokedeldragt

Termojakken holder luften omkring kroppen varm ved hjælp af et blødt foer, så din krop ikke konstant skal bruge energi på at holde sig varm. Selv en tynd termojakke kan holde dig varm, da det især er din egen kropsvarme, der holder dig varm. Mange termojakker er i dag også vandtætte og vindtætte og kan derfor beskytte dig i omskifteligt vejr. Hvis termojakken er for varm for dig, kan du overveje i stedet at vælge en termovest – som egentlig bare er en termojakke uden ærmer.

F. Engel termojakke

Det populære F. Engel mærke, har selvfølgelig også lavet flere svar på termojakken. De klassiske designs gør dem ideelle, som både fritids- og arbejdsjakke. Engel termojakker er quiltede og fås både med høj og lav hals, så du kan vælge det snit, du foretrækker. Termojakkerne kommer med gode egenskaber, der gør dem utroligt slidstærke, som f.eks.: Robuste svejsede sømme og forstærkninger på skuldre og albuer. Vælger du en termojakke fra F. Engel kan du være sikker på, at du kommer til at holde varmen. 

> Se alt arbejdstøj fra F. Engel


Mascot termojakke

Mascot byder på lækre og bløde quiltede termojakker, der holder dig lun med deres populære letvægtsfyld ”Climascot® Lightweight Insulation.” Flere af Termojakkerne fra Mascot har et vandafvisende ydre og kan derfor bruges om det yderste lag i sommer og overgangsmånederne. Du kan være sikker på, at Mascot udelukkende anvender kvalitets materialer i skabelsen af deres termotøj. Deres termojakker er Oeko Tex 100 certificeret, hvilket er din garanti for, at de ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer.

> Se alt arbejdstøj fra Mascot


Kansas termojakke

Kansas har gennem mange år hjulpet danskere til at holde varmen ved hjælp af deres termojakker. Du kan vælge imellem klassiske Kansas termojakker eller modeller fra Icon X kollektionen, der er designet og udarbejdet i samarbejde med danske Mads Nørgaard. Icon X lokker med et moderigtigt design og gode funktioner. Termojakker fra Kansas har igennem en længere periode være en af vores bestsellers – Og med god grund: Kansas termojakker har et praktisk design og er både flotte og slidstærke, så de kan bruges i flere sammenhænge i mange år.

> Se alt arbejdstøj fra Kansas


Køb din næste termojakke hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi samlet et udvalg af termojakker og andet termotøj, fordi at vi er fan af den praktiske termoeffekt og alsidigheden i designet. Uanset om du køber termojakker på vegne af en virksomhed eller som privatperson, får du termojakkerne her med lynhurtig levering til din valgte adresse og 30 dages retur.

Hvis du er på jagt efter termojakker til en større gruppe – f.eks. et hold, en klub eller en virksomhed, kan vi være behjælpelige med logotryk og broderi på jakken. I vores store trykkeri har vi gode erfaring med at lave kreative og skræddersyede løsninger. Læs mere om logotryk her og tag kontakt til os, så finder vi den bedste løsning til dig.


kundeservice
Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot