Varme termobukser fra velkendte mærker

Er der lidt for koldt for benene til ikke at have et ekstra lag på? Men bliver det alligevel for varmt med skibukser eller vinterbukser? Så er termobukser det helt oplagte valg. Med termobukser får du den helt optimale temperatur, når vejret er lidt til den kølige side.  

Hvornår skal jeg bruge termobukser? | Termobukser fra Kansas, F. Engel, Tranemo og Mascot  

Hvornår skal jeg bruge termobukser?

Termobukser skal anvendes, når det liiige er lidt for koldt udenfor til at gå i almindelige bukser. Termobukser er perfekte til en arbejdsdag, hvor der er lidt køligt eller med en skiftende temperatur. Bukserne virker nemlig på den måde, at de indkapsler den naturlige varme fra kroppen og holder den tæt på dig. Dermed virker de temperaturregulerende og giver dig den passende varme.  


Termobukser fra velkendte mærker

Jysk Firmatøj er forhandler af nogle af de mest kvalitetsrige arbejdstøjsproducenter, så du har mange muligheder, når du skal vælge arbejdstøj. Af blandt andet termobukser, så har vi ikke bare termobukser fra et enkelt mærke - nej, fra fire forskellige! Så får du mulighed for selv at vælge, hvilke termobukser og mærke, du synes bedst om.  

Se vores udvalg af termobukser lige her:  


Kansas termobukser

Termobukser fra Kansas er helt vildt gode til at isolere dig mod kulde, mens kroppen har mulighed for at ånde frit. Bukserne har lynlås i gylpen og er lavet i et let og silkelignende materiale, der giver dig den bedste komfort og isolering, du kan forestille dig. 

Hvis dine termobukser skal være endnu mere isolerende, så er termobukserne fra Tranemo et godt valg. Disse bukser har en foring af dobbelt quilt, der er yderst effektivt og perfekt til at holde varmen inden omkring dig. Bukserne er med ribkant ved fødderne og elastik i siderne, der giver dig en bedre pasform og ekstra isolering.  


F. Engel termobukser

Denne termobuks har nogle ekstra fordele, idet dens gylpåbning er svejset, så du undgår trådbrist. Bukserne er også Oeko-Tex-certificeret, så du undgår miljø- og sundhedsskadelige stoffer nær din hud. Desuden er de isoleret med FE-Insulate, der er kendt for dens gode egenskaber til for eksempel at holde på varmen, mens det samtidig holder formen.  

Termobukser fra Mascot har som noget helt særligt ultralydssvejset quilt med polyestervat som isolering. Dette indkapsler den naturlige varme fra kroppen ekstra godt og giver dig en rar og behagelig følelse, når du går steder, hvor du ellers ville fryse. Termobukser fra Mascot er Oeko-Tex-certificeret for at mindske sundheds- og miljøskadelige stoffer i tøjet.  Sæt dine termobukser sammen med en passende termojakke. Sammen giver det dig den helt ideelle isolering over hele kroppen. Du finder vores udvalg af termojakker her!  


Få logotryk på dit termotøj

Skal dine medarbejdere have termobukser, så de kan holde varmen på arbejdet? Så kan du gøre dem endnu mere genkendelige ved at bestille ens logotryk til alle produkterne, du bestiller fra Jysk Firmatøj. På den måde skaber du ensartethed og giver dine medarbejdere en følelse af et bedre fællesskab. Du vil ikke fortryde det!  

Læs mere om logotryk her!  

Til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.