Varme og praktiske termokedeldragter

En termokedeldragt er kombinationen af varmende og isolerende overtrækstøj og så den praktiske, komfortable og funktionelle kedeldragt. Kast blikket over vores udvalg af termokedeldragter og find den model, der bedst passer til dig og dine behov.  

Termokedeldragter med Hi-Vis | Hvad betyder certificeringerne? | Blåkläder Workwear | Portwest

Termokedeldragter til vinter

For at holde varmen i løbet af arbejdsdagen, hvis du arbejder udenfor eller i kolde områder, kan det være nødvendigt med arbejdstøj, der har god isoleringsevne. Fremfor en almindelig kedeldragt, kan du altså vælge en termokedeldragt - måske kender du den som en flyverdragt, termodragt eller en isoleret heldragt, for det er alle ord, der bruges om termokedeldragten i daglig tale. Termokedeldragten er yderst komfortabel, fordi du ikke vil opleve at tøjet glider fra hinanden på midten når du bevæger dig under arbejdet, men derimod holder dig varm og beskyttet mod vind og kulde. Hvis du dog foretrækker at have jakke og bukser adskilt, kan du kaste blikket over vores udvalg af termotøj fra blandt andet Kansas og F. Engel.  

Termokedeldragter er både for mænd og kvinder, og størrelserne går lige fra XS til 6XL på nogle af modellerne. For at sikre den optimale pasform, kan termokedeldragten have smarte detaljer som fx rib på lænden, lynlåse og regulerbare manchetter.  

Du kan få en Jobman, F. Engel og Mascot termokedeldragt i sort, og fra F. Engel findes termodragten i flere fluorescerende farver - både orange med grønne detaljer, orange med grå detaljer, orange med blå detaljer, gul med blå eller sorte detaljer og en rød termokedeldragt med sorte detaljer.  Termokedeldragtens funktionalitet

Der er selvfølgelig også vigtigt, at termokedeldragten er praktisk og funktionel, så den hjælper dig til at kunne udføre dine arbejdsopgaver bedst muligt. Dette betyder, at kedeldragten typisk er udstyret med en lang række forskellige lommer rundtom på kroppen. Dette er fx en inderlomme til telefon, brystlommer, sidelommer med velcrolukning og hængelommer til fx tommestok, hammer, lygte eller andet. Termokedeldragten fra F. Engel har desuden en aftagelig hætte, så du kan få plads til en eventuel arbejdshjelm.  


Termokedeldragter med Hi-Vis

Termokedeldragter bruges typisk i de kolde vintermåneder, og disse måneder er også den tid på året, hvor der er færrest timer med dagslys. Derfor er det ekstra vigtigt, at termodragten er udstyret med grundige reflekser og iøjnefaldende farver, så du ikke bliver overset på din arbejdsplads og risikerer skader.  

EN ISO 20471 er en anerkendt certificering for High Visibility clothing, der kræver, at heldragten har en lang række tydelige reflekser både foran, bagpå og på ben og arme. Hi Vis tøj er en fordel hvis du arbejder i trafikerede områder eller andre steder, hvor det er vigtigt ikke at blive overset.  

Se alle termokedeldragter med Hi Vis her.


Hvad betyder certificeringerne?

Termodragterne her på siden har nogle forskellige certificeringer, som betyder, at de lever op til bestemte krav for fx synlighed og sikkerhed. Disse certificeringer kan være lidt forvirrende at få overblik over, så her får du en kort forklaring: 

EN ISO 20471: Denne certificering gælder for High Visibility beklædning. Certifiseringen sikrer dig, at du med termokedeldragten altid er sikker og synlig både dag og nat og fra alle vinkler. Dette er opnået med reflekser og fluorescerende materiale fordelt på alle kropsdele, så der ingen blinde vinkler er. 

EN342: Denne certificering sikrer en grundig isoleringsgrad mod minusgrader og koldt vejr. Der 4 forskellige parametre, som termokedeldragten kan teste på, inden den kan opnå certificeringen: Vindtæt, vandtæt, isolering ved bevægelse og isolering ved inaktivitet. 

EN343: Denne certificering er lidt i familie med EN342, men i stedet for kulde stiller denne certificering krav til termokedeldragtens vandtæthed og åndbarhed.  

FE-Insulate: Termokedeldragten isolerer mod kulde, men samtidig lader den kroppen ånde.  

FE-Tex membran: Termokedeldragten isolerer mod vind og vand, men samtidig lader den kroppen ånde. 

GO/RT 3279: Termokedeldragten er godkendt og certificeret til brug i jernbaneindustrien. 

Øko-Tex Standard 100: Denne certificering sikrer dig, at termokedeldragtens materiale er analyseret og fri for sundhedsskadelige kemikalier. 


Termokedeldragt til dame og herre

Har du et job, hvor du arbejder udenfor om vinteren? Så har du brug for en termokedeldragt i høj kvalitet, så du har god bevægelighed og kan holde varmen. Samtidig er det i mange udendørs jobs utroligt vigtigt at blive set i de mange mørke timer om vinteren - og dét kan du finde hos Jysk Firmatøj. Uanset om du er kvinde eller mand, er komfort og sikkerhed vigtigt, når du arbejder udenfor. Vi har et stort udvalg af termokedeldragter til både kvinder og mænd. De fleste af vores termokedeldragter er unisex, så de passer til både damer og herrer. 


Køb din termokedeldragt hos Jysk Firmatøj ApS

Her hos Jysk Firmatøj ApS vil vi gerne sikre alle arbejdere de bedste muligheder for at være både komfortable og sikre i løbet af arbejdsdagen. Derfor kan du i vores webshop finde de bedste termokedeldragter og en hel masse andet arbejdstøj og erhvervsbeklædning. Køb billigt arbejdstøj online og få hurtig levering lige til din adresse! 

Hvis du har brug for ekstra råd og vejledning i dit valg om arbejdstøj, er vores dygtige konsulenter altid klar til at hjælpe dig - få kontakt til én af vores medarbejdere her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.