Termotøj

Se det store udvalg af isolerende termotøj i små og store størrelser fra populære mærker, som Kansas, Carhartt, Mascot m.fl. Termotøj egner sig til forår, efterår og under vandtæt overtøj i de kolde vintermåneder.  

Se også: Termoundertøj | Fleecejakker | Striktrøjer | Skaljakker | Arbejdsjakker til vinter | Regntøj til arbejde  

Varmt og isolerende termotøj

Termotøj er blødt og isolerende tøj, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge - både i privaten og på arbejdspladsen. Hos Jysk Firmatøj kan du vælge imellem klassiske og moderne termobukser, termojakker og termoveste fra populære mærker, som Kansas, Carhartt, Mascot og mange flere.

Du kan bruge termotøj året rundt, som det yderste lag eller mellemlag afhængigt af temperaturen. I denne kategori finder du forskellige typer termotøj, der egner sig til indendørs- og udendørsbrug. Vælg imellem et stort udvalg af kvalitets termotøj til herre, damer og børn.

> Se også termoundertøj 

Mascot termotøj

Det mest populære termotøj

Nogle af vores mest populære termojakker, termobukser og termoveste er fra Kansas, F. Engel og Mascot. Du finder selvfølgelig også termotøj fra andre kvalitetsmærker, så du har mulighed for at finde din favorit. Kansas har med deres Icon X kollektion udviklet en moderne termojakke i et samarbejde med danske Mads Nørgaard, hvilket har resulteret i en pæn og stilren termojakke i en slidstærkt materiale. Jakken er blevet superpopulær blandt både unge og ældre som resultat af det flotte design og den fantastiske kvalitet.

Termotøj til voksne

Du kan bruge filtreringsværktøjet til at sortere termotøjet til herre, damer, børn eller unisex-modeller. Termotøjet med en unisex-pasform er designet efter standardmål, der passer det fleste. Hvis du dog gerne vil have en smule mere facon og figur, kan du i stedte vælge dame- eller herremodeller.

Termotøj til kvinder har typisk lidt bedre plads omkring hofterne, samtidig med at jakkerne er syet en smule ind i taljen og over skuldrene. Derimod falder herremodellerne mere lige ned over kroppen, mens der er god plads til brede skuldre, så der stadig er optimal bevægelsesfrihed.

Hvornår bruger man termotøj?

Termotøj kan bruges i flere sammenhænge på arbejdspladsen og i fritiden. Hvis du arbejder i en kold hal eller på fabrik, kan du holde varmen igennem din arbejdsdag, når du tilføjer termotøj. Hvis du opholder dig udendørs i overgangsmånederne, er en lun termojakke ofte varm nok. I vinterhalvåret er termotøj det perfekte mellemlag indenunder en vind- og vandtæt jakke.

Hvor varmt er termotøj?

Termotøj holder dig varm via termoeffekten, der virker ved at holde en smule luft tæt på kroppen i et tyndt lag, som bliver varmet op af din egen kropsvarme. Dette luftlag er yderst isolerende, og det gør det behageligt og let at holde varmen. Termotøj kan derved holde dig varm i ret meget forskelligt vejr, så længe du holder dig tør.

Som udgangspunkt er termotøj ikke designet til at være vandtæt eller vindtæt, men det egner sig godt til at isolere, hvis det er temperaturen, der er en udfordring. Du kan dog finde lettere vandafvisende termojakker her i sortimentet. Hvis du derfor bevæger dig ud i kraftigt regn og vind, kan du tilføje et ekstra lag i form af vind- og vandafvisende overtøj.

Køb billigt termotøj hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af termotøj, så du har rig mulighed for at finde noget, der imødekommer dig og dine behov. Med termotøj er du godt klædt på til din arbejdsdag og fritiden. Hos Jysk Firmatøj finder et stort sortiment af arbejdstøj til både erhvervsfolk og private. Vi har eget trykkeri, så du kan få trykt eller broderet logo på dit firmatøj, inden det ender i din postkasse. Hvis du har brug for hjælp til vores sortiment eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os.

> Læs mere om logotryk her 


kundeservice
Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot