Termotøj

Se det store udvalg af termotøj til voksne fra populære mærker som Kansas, Carhartt, Mascot og mange flere. Termotøj er perfekt til forår, efterår og som isolerende lag under andre jakker.  

Termotøj til voksne | Hvor varmt er termotøj? | Hvornår skal jeg bruge termotøj? | Carhartt termovest

Termotøj til voksne

Er du på udkig efter et sæt lækkert termotøj eller måske en ny termojakke? Så behøver du ikke lede længere, for her på siden finder du et stort udvalg af de lækreste termojakker til både mænd og kvinder.  

Termotøj er blødt og isolerende tøj, der kan bruges i rigtigt mange sammenhænge - både på arbejde og privat. Vi har her forsøgt at svare på nogle af det oftest stillede spørgsmål omkring termotøj samt klæde dig godt på til dit valg af termotøj.  Termotøj til kvinder og mænd

Både som kvinde og som mand kan du få lækkert termotøj, for mange af modellerne findes som unisex, mandemodel og i kvindemodel. Unisextermotøjet passer – som navnet antyder – til begge køn, idet der er god plads omkring både skuldre og hofter. Hvis du dog gerne vil have, at tøjet er syet en smule mere i facon, kan du vælge dame- eller herremodeller. 

Termotøj til kvinder har typisk lidt bedre plads omkring hofterne, samtidig med at jakkerne er syet en smule ind i taljen og over skuldrene. Derimod falder mandemodellerne mere lige ned over kroppen, mens der er god plads til brede skuldre, så du stadig har rigtigt god bevægelsesfrihed.  Hvor varmt er termotøj?

Termotøj varmer i den forstand, at det holder en smule luft tæt på kroppen i et tyndt lag, som bliver varmet op af din egen kropsvarme. Dette luftlag er super isolerende, og det gør det behageligt og let at holde varmen. Termotøj kan altså holde dig varm i ret meget forskelligt vejr, så længe du kan holde dig tør.  

Som udgangspunkt er termotøj ikke designet til at være vandtæt eller super vindtæt, men det egner sig godt til at isolere, hvis det er temperaturen, der er en udfordring. Hvis du derfor bevæger dig ud i regnvejr, er det ikke sikkert, at du får helt så god funktion af dit termotøj.  Hvornår bruger man termotøj?

Termotøj er det oplagte valg, når årstiderne er ved at skifte, og din vinterjakke bliver for varm at have på. Termojakken holder dig lun i foråret og på de lidt lunere dage, men du kan sagtens kombinere termojakken med en vandtæt skaljakke og bruge dem sammen om vinteren.  

Termotøj kan også både bruges som arbejdstøj og i din fritid. I løbet af din arbejdsdag bliver du holdt godt varm af dit termotøj, hvis du bevæger dig en smule rundt og fx både arbejder indendørs og udendørs. Efter arbejde kan du også bruge dit termotøj, hvis du har projekter derhjemme eller blot begiver dig ud i naturen med familie eller venner på gåture osv. Carhartt termovest

Mand med Carhartt termovest leger med sin hund i sneen

Carhartt er et super populært mærke, hvis produkter både bruges til arbejde, fritid og forskellige outdooraktiviteter. Carhartt har en virkelig smart termovest, der med sit moderne og enkle design egner sig godt til både arbejde og fritid. Termovesten er vand- og vindafvisende på overfladen, så du kan uden problemer bruge vesten, selvom du bliver overrasket over en regnbyge. Vesten kan du få i 4 diskrete og fine farver: Sort, grå, mørkeblå og gråbrun. 

Som rigtigt mange af termovestene og de andre typer af termotøj her på siden har termovesten fra Carhartt en række fordele og funktioner, som du kan få god glæde af. Det er for eksempel: 

  • Brystlommer med lynlåslukning
  • Forlommer & inderlommer
  • Vand- og vindafvisende materiale
  • Høj og blød krave
  • Forlænget bagstykke


Kansas, F. Engel & Mascot

Nogle af vores mest populære termojakker, termobukser og termoveste er fra mærkerne Kansas, F. Engel og Mascot. Du finder selvfølgelig også termotøj fra andre lækre mærker - der alt sammen er i bedste kvalitet, og som kan holde dig varm på koldere dage. 

Kansas har med termojakken Kansas Icon X termojakke nyudviklet deres klassiske termojakke i et samarbejde med Mads Nørgaard, hvilket har resulteret i en stilren og moderne termojakke i super slidstærkt materiale. Jakken er blevet super populært blandt både unge og ældre som resultat af det flotte design og den fantastiske kvalitet! 
Køb termotøj til voksne hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af termotøj, så du med sikkerhed kan finde noget termotøj, der passer godt til dig og dine behov. Med termotøj er du nemlig godt klædt på til din arbejdsdag såvel som til projekter og hygge derhjemme.  

Hos Jysk Firmatøj finder du arbejdstøj til både erhvervsfolk og private, og hvis du handler som virksomhed eller bare vil bestille en større mængde tøj hjem, er der god mulighed for at lave logotryk eller broderi på tøjet. Som virksomhed kan I skabe en ensartet profil på tværs af medarbejdere, og vores dygtige personale i trykkeriet har gode erfaringer med at lave skræddersyede løsninger. Læs mere om logotryk her og kontakt os - så finder vi en god løsning til dig! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.