Termoveste

Se udvalget af termoveste til mænd og kvinder og bliv godt klædt på til arbejde. Vi har populære mærker som F. Engel, Kansas, Carhartt og Stormtech! 

Hvornår kan jeg bruge en termovest? | Termovest til dame | Termovest til herre | Carhartt termovest 

Hvornår kan jeg bruge en termovest?

En termovest er en utroligt alsidig vest, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Typisk vil du nok komme til at bruge din termovest som det yderste lag på varme dage, hvor en jakke bliver for varm. Vesten fungerer ved at varme og isolere tæt omkring overkroppen, så din krop ikke selv skal bruge alt for meget energi på at holde varmen. Samtidig har du dine arme fri, når du bærer en vest, så du har fuld bevægelsesfrihed.  

For langt de fleste mennesker er det nok at bære en tynd trøje under vesten, som ikke er super isolerende, for så længe overkroppen holdes varm, er det ikke nødvendigt med varme ærmer. Med en vest kan du altså arbejde mere frit, end hvis du bærer en tyk og isolerende jakke. 

Termovestene her på siden er udstyret med mange funktionelle detaljer, som du kan få glæde af i løbet af din arbejdsdag eller i hverdagen. Det er fx: 

  • Lommer forskellige steder
  • Lynlås i fronten
  • Vandafvisende overflade
  • Blødt og elastisk materiale

Termovest til dame

En termovest er oftest quiltet og kan derfor virke dejligt blød og puffet, men hvis du som kvinde gerne vil have, at din vest er syet en smule i facon, kan du vælge en termovest i en damemodel.  

Stormtech har en termovest i en damemodel, der både er funktionel og flot. Her er damemodellen syet mere i facon omkring taljen end herremodellen, og derfor fremhæver vesten pænt den kvindelige figur. Termovest til herre

Som mand kan du vælge både en unisex termovest og en termovest til mænd - her er der nemlig god plads omkring både skuldre og resten af overkroppen. En termovest til herrer er skåret mere lodret ned langs overkroppen i forhold til en damemodel.  

Med en termovest er du altid godt klædt på, og uanset hvilken vest du vælger, kan du forvente høj kvalitet, komfort og god funktionalitet og design. Her på siden finder du termoveste fra F. Engel, Kansas, Carhartt og Stormtech. 
Lækker termovest fra Carhartt

Mand bærer Carhartt termovest i sne mens han leger med hund

Carhartt har med deres Gilliam termovest designet en super smart og behagelig vest, der er et godt valg til både arbejde og fritid. Termovesten har et klassisk snit og design, der sammen med en enkel t-shirt eller skjorte har et professionelt udtryk.  

For at kunne bruges i både vådt og tørt vejr, er termovesten fra Carhartt produceret med et vand- og vindafvisende ydre. På den måde undgår du at blive kølet ned, hvis du bliver overrasket af en regnbyge eller kolde vindstød.  Termodragt

Nogle termoveste har en ekstra lang ryg, som holder din lænd beskyttet og lun, og disse veste kan være super behagelige, hvis der er en smule koldere udenfor. Til de helt kolde tider på året er en termovest dog ikke tilstrækkelig - her er en termojakke eller en termodragt det bedste valg. Termojakker varmer hele overkroppen, og parret med et par termobukser er du altid varmt klædt på. En termodragt er en heldragt med funktioner fra klassisk termotøj, hvor forskellen blot er, at tøjet ikke skiller midt på. En termodragt kender du måske som en varm kedeldragt eller en flyverdragt, og termodragter er de senere år blevet et populært valg hos mange danskere.  Køb din næste termovest hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj ApS er vi glade for at kunne tilbyde dig et udvalg af de bedste termoveste til både arbejde og fritid. Vi har mange års erfaring med arbejdstøj til forskellige erhverv, og vi har derfor helt styr på, hvilke krav der skal stilles til arbejdstøj, for at du bliver så godt klædt på som muligt!  

I vores trykkeri arbejder dygtigt personale med at lave logotryk og broderi – vi kan trykke dit logo på stort set alle de varer, vi sælger, og det gælder naturligvis også termoveste. Du kan fx vælge at have et logo eller navneskilt foran på brystet samt et større tryk på det øverste eller nederste af ryggen – der er mange forskellige muligheder. Læs mere om logotryk her og udfyld formularen, så finder vi i fællesskab den bedste løsning til dig! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.