Stort udvalg af praktiske arbejdsveste

Find den perfekte arbejdsvest blandt det store udvalg her på siden! Vi har både refleksveste, termoveste, værktøjsveste og softshell veste i et væld af modeller og farver. 

Fordelene ved en arbejdsvest | Refleksveste | Termoveste | Softshell veste | Værktøjsveste 

Fordelene ved en arbejdsvest

Med en arbejdsvest som en del af dit arbejdstøj, har du altid et praktisk og funktionelt stykke beklædning, der kan holde din overkrop varm uden at indskrænke din bevægelsesfrihed.  

En arbejdsvest kan nemlig lune og isolere din overkrop, hvis du fx arbejder udendørs eller i koldt miljø. Med vesten har du dog altid armene fri – her bestemmer du selv, hvor mange og hvor tykke lag du vil iføre dig, men når arbejdsvesten holder overkroppen varm, vil du med stor sandsynlighed ikke have brug for tykke og stive trøjer, der gør det besværligt at bevæge armene.  

Udover den åbenlyse varmefunktion, er vesten også super praktisk, da langt de fleste veste er udstyret med flere smarte lommer til opbevaring tæt på din person – fx en lomme til telefon, skriveredskaber eller andre redskaber. Vesten kombinerer altså praktisk opbevaring med varme og komfort – og så har du stadig god bevægelsesfrihed! 


Bliv set i mørket med en refleksvest

Her på siden kan du også finde en refleksvest, der med sine mange reflekser og fluorescerende materiale sikrer, at du bliver set i mørket, uanset hvor meget trafik du er omgivet af.  

Vesten har en særlig høj krave, der skærmer for halsen og derved stopper vinden i at nedkøle den. Ærmegabet er også udstyret med en elastikkant, der giver en god pasform, og som også gør, at vesten slutter tæt og ikke lukker vinden ind. 

Du kan se hele vores udvalg af High Visibility veste her, der også kendes som sikkerhedsveste. De findes både i gul, orange og rød, og alle vestene lever op til de skarpe krav til Hi-Vis tøj. 


Termoveste

Hold overkroppen ekstra varm med en termovest! Termoveste og vinterveste er bløde og behagelige veste, som hjælper dig til at holde varmen. F. Engels Galaxy vintervest har fx en ekstra høj hals og langt bagstykke, som holder udsatte område varme og beskyttede mod træk. Den høje hals er endda foret med dejligt blødt foer på indersiden, som giver god komfort. Termoveste er kendetegnede ved, at deres fyld har en lav massefylde, og at du derfor får et effektivt varmende mellemlag, som ikke fylder særligt meget 

Du kan bruge termovesten som et ekstra isolerende lag under din jakke, så du undgår at skulle have en tyk sweater på indenunder, der ellers kunne begrænse din bevægelsesfrihed  Ekstra varm vintervest

F. Engels vintervest fra Combat-serien er en mere klassisk vest med utrolig god isoleringsevne og mange praktiske funktioner. Dette indebærer fx trykknapper og en skjult lynlås i fronten samt en Napoleonslomme og blød fleece i kraven.  


Softshell veste

En anden form for arbejdsvest er softshell veste, som er vindtætte og vandafvisende veste, der dog ikke har et tykt isoleringslag, på samme måde som termovestene har. Softshell vesten er altså et godt valg, hvis du har brug for afskærmning og beskyttelse mod vind, men ikke mod lave temperaturer.  

Den vindtætte vest er blot et tyndt yderlag, der sørger for, at du stadig har fuld bevægelsesfrihed. Samtidig undgår du at få det for varmt og at komme til at svede under dit arbejde, selvom det er fysisk krævende. Softshell vesten har selvfølgelig også praktiske funktioner såsom brystlomme med plads til ID-kort, flere rummelige lommer både foran og indvendigt foruden elastiske ærmegreb og justerbare snørebånd.  


Værktøjsveste

Vores værktøjsveste er også kategoriserede som arbejdsveste med lommer, og det er slidstærke og praktiske veste, som er perfekte til at opbevare og transportere alt dit mest essentielle værktøj.  

Du kan både få værktøjsveste fra Mascot og Snickers, og begge producenter har mange års erfaring og specialisering indenfor området, så du er sikker på at få en vest i topkvalitet, hvor der er indtænkt funktionalitet og komfort. Den klassiske Baza værktøjsvest fra Mascot har et stærkt og tykt lag vat over skuldrene, så du undgår ubehag, når vesten er tung af værktøj. Derudover er alle lommer forstærket med enten Kevlar eller Cordura, så hverken skarpe eller spidse genstande bliver en udfordring. 


Køb din nye arbejdsvest billigt hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj ApS stræber vi efter altid at kunne tilbyde dig og dine medarbejdere de bedste løsninger indenfor arbejdstøj og erhvervsbeklædning. Du kan købe dit arbejdstøj online billigt og få hurtig levering direkte til din adresse.  

Hvis du har spørgsmål eller har brug for ekstra hjælp, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og komme med gode råd. Du kan få kontakt til én af vores konsulenter her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.