Arbejdstrøjer

Find din næste arbejdstrøje her på siden blandt det store udvalg af arbejdstrøjer fra populære mærker som Kansas, Fristads, Carhartt, Clique, F. Engel, ID, Blåkläder, Mascot, Snickers og mange flere!

Se også: Arbejdstrøjer med logotryk | Herre sweatshirts | Dame sweatshirts | Hættetrøjer til mænd | Hættetrøjer til damer

Arbejdstrøjer til erhvervs- og privatbrug

Hos Jysk Firmatøj finder du et ekstraordinært udvalg af populære og nye arbejdstrøjer. Din arbejdstrøjes fornemste opgave er at holde dig varm uden at begrænse dig. En optimal bevægelighed er alfa omega for en optimal komfort under fysisk arbejde. 

Vi byder på en lang række arbejdstrøjer fra anerkendte mærker, som designer og producerer arbejdstøj til alle erhverv. Om du er tømrer, maler, elektriker, smed, servicetekniker, flyttemand, gartner, privatbruger eller noget helt andet, kan du altså finde den perfekte arbejdstrøje hos os.  

Mascot arbejdstrøjer

Højkvalitets arbejdstrøjer til alle

Vores sortiment af arbejdstrøjer er valgt ud fra design og funktionalitet, så det både kan bruges på arbejde, og når du kommer hjem. På den måde får du mest muligt ud af din nye trøje og udnytter dens fulde potentiale. Du finder arbejdstrøjer til kvinder, mænd og unisex modeller, der er designet til at passe alle.

I denne kategori finder du arbejdstrøjer i form af:

  • Hættetrøjer
  • Sweatshirts
  • Striktrøjer
  • Fleecetrøjer

Hættetrøjer til arbejde

Hvis du foretrækker en trøje med hætte, som du kan trække over hovedet, kan du med fordel vælge en hættetrøje. Vælg imellem tæt- og løstsiddende modeller i alle regnbuens farver – med eller uden lynlås og lommer.

Sweatshirts til arbejde

Sweatshirten er til dig, der har behov for en behagelig trøje, men ikke har brug for en hætte. Mange forskellige farver, med eller uden lynlås og med forskellige snit – sweatshirten er ideel i mange brancher og kommer i mange varianter.

Striktrøjer til arbejde

Strik -og uldtrøjer er populære arbejdstrøjer, når der er koldt udenfor – især i servicebranchen. Fordelen ved flere af vores modeller er åndbarheden og de lugtneutraliserende egenskaber. På shoppen finder du et udvalg af striktrøjer til mænd og kvinder med og uden lynlås. 

Fleecetrøjer til arbejde

En fleecetrøje er optimal som sommerjakke eller som mellemled mellem arbejdstrøjen- og jakken. Fleecetrøjen er kendt for at være blød, lun og åndbar. Hvis du er på udkig efter en vindtæt model, kan du i stedet udforske vores kategori med fleecejakker. 

Arbejdstrøjer fra alle de kendte mærker

Hos Jysk Firmatøj finder du arbejdstrøjer fra mærker som Kansas, F. Engel, Mascot, Helly Hansen, ID Identity og mangle flere, som er kendt for at producere arbejdstøj, som ikke bare er funktionelle, men som også har et moderne design og en lækker kvalitet. Arbejdstrøjerne du finder her på siden, er altså ikke blot et udvalg af tilfældige trøjer. Nej, vores specialister har taget udgangspunkt i professionelle fagfolk og har de vigtigste egenskaber, så du får mest mulig ud af din nye arbejdstrøje.  

Carhartt arbejdstrøjer

Sweatshirts med lynlås, hættetrøjer med lynlås samt modeller uden – Carhartt byder på arbejdstrøjer i mange forskellige design. Mange af Carhartt’s sweatshirts og hættetrøjer kommer i klassiske ensfarvede varianter, der egner sig til logotryk. 

Udforsk arbejdstøj fra Carhartt

Snickers arbejdstrøjer

Fra Snickers kan du vælge imellem alt fra klassiske sorte hoodies og sweatshirts til flotte, farverige modeller. Du finder også moderne striktrøjer til arbejdsbrug i mange forskellige farver. Snickers uldtrøjer er nogle af vores bestsellers, grundet de fugttransporterende egenskaber og forstærkede albuer og underarme.

Udforsk Snickers arbejdstøj

Mascot arbejdstrøjer

Hvis du er på udkig efter en fleecetrøje til jobbet, havearbejdet eller noget helt tredje, kan du med fordel tjekke arbejdstrøjerne ud fra Mascot. Vi byder også på sporty sweatshirts med og uden logo – og der kommer løbende nye varianter til. 

Udforsk Mascot arbejdstøj 

Tryk på trøjer

Her på siden finder du arbejdstrøjer, der matcher dine arbejdsopgaver. Vi har gjort det nemt og hurtigt for dig som forbruger, at finde netop dén trøje du har brug for. Hvis du leder efter en arbejdstrøje til en større virksomhed eller til dit eget private firma, har du også hos os mulighed for at få eget logo på dine arbejdstrøjer.

Du kan vælge imellem flere forskellige arbejdstrøjer med tryk, herunder:

• Hoodies med logo
• Sweatshirts med tryk
• Fleecetrøjer med logo
• Striktrøjer med logo

Logotryk

Vi har specialiseret os i professionelt logotryk på arbejdstøj og laver skræddersyede løsninger, der passer til de enkelte virksomheder. Hos os kan du nemt og hurtigt få bestilt tryk på dine arbejdstrøjer, så dine medarbejdere får et professionelt look og samtidig reklamerer for virksomheden. Vi hjælper dig med logoplacering og alt det praktiske, så du får lige præcis det resultat, du drømmer om.

Læs mere om logotryk til virksomheder, hold og private

Arbejdstrøjer til alle behov

De fleste af vores kunder udskifter deres arbejdstøj efter sæsonen. I de varmere måneder kan du med fordel bruge en arbejdstrøje i stedet for en jakke – i vinterperioden kan du have en trøje på inden under din jakke. Vi har både arbejdstrøjer med rib/elastik i den nederste kant og ved håndled for at holde vinden ude samt luftige løstsiddende modeller. 

Arbejdstrøjer med lang lynlås

Vi har arbejdstrøjer med lynlås i form af hættetrøjer, sweatshirts og fleecetrøjer. Vælg mellem tætsiddende og løstsiddende modeller, alt efter hvad du foretrækker. Fordelen med lynlås er, at trøjen har en god ventilation og er nem at tage af og på.

Arbejdstrøjer med kort lynlås

Sweatshirts og striktrøjer med kort lynlås giver et professionelt udtryk, der blandt andet passer til servicefag. Mange af disse arbejdstrøjer har enten høj hals eller krave og kommer i mange flotte farver. Den korte lynlås giver mulighed for at temperaturregulere en smule i løbet af dagen. Disse arbejdstrøjer kan bæres året rundt.

Arbejdstrøjer uden lynlås

Hættetrøjer og sweatshirts kommer i mange versioner og egner sig både til arbejde og fritid. En arbejdstrøje uden lynlås har et stilrent look og luner dejligt i de kolde måneder. I de varmere måneder kan du med fordel smide jakken og blot arbejde i en arbejdstrøje.

Arbejdstrøjer med print

Når du udforsker sortimentet fra de forskellige mærker, vil du hurtigt opdage, at de fleste tilbyder arbejdstrøjer med og uden print. Hvis du vælger en arbejdstrøje uden print, kan du i mange tilfælde få trykt eller broderet dit eget logo på modellen. 

Sikkerhedstrøjer

Du finder også arbejdstrøjer med de certificeringer dit erhverv kræver for at opretholde en optimal sikkerhed. Vælg imellem arbejdstrøjer med refleks, trøjer, der er certificeret i helhold til EN ISO 20471 samt flammehæmmende arbejdstrøjer, som beskytter dig imod varme, ild og gnister fra svejsning.   

Bliv set med High Visibility- og sikkerhedstøj

Forøg sikkerheden med flammehæmmende tøj

Har du brug for råd vejledning?

Vi sidder parat til at hjælpe dig videre og besvare alle dine spørgsmål om arbejdstøj og logotryk! Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning til dig.

Kontakt kundeservice her

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot