Hættetrøjer

En behagelig og blød hættetrøje egner sig både til arbejde og fritid. Hos Jysk Firmatøj finder du hættetrøjer med og uden lynlås i mange forskellige designs. 

Se også: Herre hættetrøjer | Dame hættetrøjer | Carhartt hættetrøjer | Snickers hættetrøjer | Få tryk på din hættetrøje 

Hættetrøjer / hoodies som arbejdstrøje

En hættetrøje er både en del af en basis arbejdsgarderobe for mange mennesker – og for garderoben i al almindelighed. Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af fede hoodies i gode materialer med og uden lynlås. En hættetrøje er den ideelle arbejdstrøje, da den er både blød, behagelig, varm og utrolig holdbar. 

Vælg mellem mange:
• Hættetrøjer til mænd, kvinder og børn
• Hættetrøjer med og uden lynlås
• Hættetrøjer med logotryk

Mascot hættetrøje til mænd

Hættetrøje med lynlås

Hvis du er på udkig efter en praktisk arbejdstrøje med god ventilation er en hoodie med lynlås et godt bud. Fordelen er også, at en hættetrøje med lynlås ikke skal trækkes over hovedet for at komme af og på. Indenfor arbejdstøj kaldes en hættetrøje med lynlås i nogle tilfælde for en sweatcardigan, da du får sweatshirt kvaliteten kombineret med åbningen fra en cardigan.

Hættetrøjer med tryk

Hos Jysk Firmatøj tilbyder vi logotryk på hættetrøjer til virksomheder, private og hold. En hættetrøje er velegnet til logotryk og har meget fri plads til firmaprofilering på både mave, ryg og bryst, hvis ikke der er et brand-logo i forvejen. Hos Jysk Firmatøj tilbyder vi professionelt logotryk og broderi – og vi trykker også gerne dit arbejdstøj!
 
Læs mere om logotryk her

Arbejds hættetrøjer til mænd, kvinder og børn

Hos Jysk Firmatøj har vi et stort udvalg af hættetrøjer til mænd, kvinder og børn, der kan bruges i fritiden og arbejde i mange forskellige brancher. Vi bestræber os efter at have mange størrelser og den rette pasform til alle. Derfor finder du i vores sortiment alt fra kropsnære modeller med en god pasform til løstsiddende oversized hoodies.

Hættetrøjer fra populære brands

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, kan du være sikker på, at du i vores sortiment udelukkende finder højkvalitets produkter. Nogle af vores mest populære arbejdstrøjer og hoodies er fra mærker som; Carhartt, Snickers og F. Engel. Vælg imellem hoodies i sort, grå, hvid, blå, grøn, rød, pink og mange andre. Øverst på siden finder du til venstre et filtreringsværktøj, der gør det let for dig at finde din nye hættetrøje – opdel efter mærke, farve, køn eller egenskab.

Hoodies af bomuld og polyester

I arbejds- og fritidstøj er funktionelle egenskaber alfa omega. Du finder mange hoodies i vores sortiment, som består af en blanding af polyester og bomuld. Disse materialer er blandt de mest anvendte tekstiler til tøj, og det er ikke uden grund. Polyester og bomuld har nemlig mange gode egenskaber, som tilsammen skaber det ideelle tekstil til en hættetrøje af høj kvalitet. 

Fordele ved polyester

Polyester er en særligt udviklet fiber, der tilføjer en blødhed til tøjet. Materialet er at finde i svedtransporterende træningstøj, isolerende baselayer og forskelligt arbejdstøj. Polyester er ofte blandet med eksempelvis bomuld for at tilføje moderne egenskaber.

Polyester er blandt andet at finde i fleece, som gør en hættetrøje lækker og blød indvendig. Derudover er polyester hurtigtørrende, absorberer ikke vand. Ønsker du firmatryk på en hættetrøje, er en hættetrøje med polyester velegnet!

Fordele ved bomuld

Bomuld er ofte hovedbestanddelen i hoodies. En hættetrøje skal kunne holde til at blive brugt – og bomuld er et ekstremt holdbart tekstil, som også er resistent over for kemiske og mekaniske påvirkninger. Desuden krøller det ikke, har en høj sugeevne, er blødt mod huden og er nemt at arbejde med.

Bomuld tåler høje temperaturer og strygning, og derfor kan en hættetrøje af bomuld nemt vaskes og tørretumblers. Bomuld er ofte blandet med andre tekstiler eller har fået en særlig behandling. Du bør derfor altid læse vaskemærket, før du vasker dit arbejdstøj.

Alt samlet på ét sted

Leder du efter arbejdsbukser til at matche din hættetrøje? Vi er totalleverandører inden for arbejdstøj og har et bredt udvalg til alle erhverv. Vi tager hånd om dig og hjælper dig med alt lige fra bestilling og logotryk til levering. Har du spørgsmål, brug for vejledning eller noget helt tredje? Hold dig ikke tilbage!

Kontakt kundeservice her

På udkig efter højkvalitets hoodies på tilbud?

Hvis du er på udkig efter hoodies på tilbud, kan du med fordel tjekke vores outlet eller tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på saden, som vi udsender med jævne mellemrum med spændende kampagner og gode tilbud.

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot