Hættetrøjer med lynlås

Her på siden finder du et stort udvalg af hættetrøjer med lynlås, som snildt kan bruges som arbejdstrøje året rundt. Vælg mellem de nyeste og mest populære modeller fra de førende mærker, som Carhartt, Snickers, Kansas og mange flere!

Hoodies til mænd | Hoodies til damer | Sweatshirts med lang lynlås | Hoodies til børn

Bredt udvalg af højkvalitets hættetrøjer med lynlås

Hos Jysk Firmatøj finder du en verden af hættetrøje med lynlås i sort, brun, grå, hvid og mange farver. Vi er garant for, at du får det bedst mulige udvalg og har alt fra afslappede og sporty oversized hoodies med lynlås til pæne kropsnære modeller. 

Du kan her på siden opgradere din arbejdsgarderobe med en eller flere hættetrøjer med lynlås. Vælg mellem de bedste modeller fra populære mærker til kvinder, mænd og børn i mange forskellige størrelser.

Er du i tvivl om din størrelse? Gå til en samlet størrelsesguide her

Arbejdstrøjer med lynlås

Foretrækker du en komfortabel arbejdstrøje, der nemt kan åbnes og lukkes? Så er hættetrøjen med lynlås et oplagt valg. En hættetrøje med lynlås er især et smart valg til fysisk arbejde, da det er nemt at justere temperaturen i løbet af dagen. I de varmere måneder kan hættetrøjen fungere som jakke. I de kolde måneder, kan den bruges som et lunt mellemlag. Er du mere til trøjer uden hætte, kan du i stedet tjekke vores sortiment af sweatshirts med lynlås.

Gå til sweatshirts med lynlås


Hættetrøje med lynlås til mænd
På shoppen finder du hættetrøjer med lynlås til mænd i mange forskellige farver og pasforme. Hættetrøjerne til mænd er unisex-modeller, der kan bæres af alle. Du skal dog være opmærksom på, at de er større i størrelsen og pasformen, end hættetrøjerne til kvinder.

Se hoodies til mænd

Hættetrøjer med lynlås til damer
Hættetrøjer til kvinder kommer med de samme egenskaber, som hættetrøjer til mænd. Forskellen er mindre størrelser, snittet og et lettere figursyede design, der er lavet til de kvindelige former. Mærker som Acode, Carhartt og Snickers byder på hættetrøjer med lynlås til kvinder.

Se hoodies til kvinder

Robust lynlås og kraftig kvalitet

Når du vælger en hættetrøje med lynlås fra de førende mærker inden for arbejdsbeklædning, kan du være sikker på, at funktionalitet har stået højt på dagsordenen i designet. Mærker som Carhartt. Snickers, Jobman mm. er kendt for at designe ekstra komfortable og slidstærke hættetrøjer med fokus på ekstra funktionelle lommer.

I denne kategori finder du udelukkende hættetrøjer af kvalitetsmaterialer og kraftige lynlåse, der kan holde til at blive brugt. Du finder både lettere sommer hoodies og modeller med foer, der især er praktisk i de koldere måneder.

Carhartt hættetrøjer med lynlås
Carhartt er et populært mærke til erhverv og den private sektor, der blandt andet byder på hættetrøjer med lynlås, der egner sig til både arbejde og fritid. Hvis du er på udkig efter en klassisk hættetrøje i god kvalitet, er det oplagt at udforske udvalget fra Carhartt.

Zip hoodies fra Jobman 
Vi er stolte af at være eksklusive forhandlere af svenske Jobman, som tilbyder alle former for arbejdstøj. I denne kategori har vi alt fra enkle til mere særprægede hoodies fra Jobman med lynlås. Jobman er kendt for at designe funktionelle hættetrøje med eksempelvis D-ring til ID-kortholder.

Snickers hoodies med lynlås
Fra Snickers har vi både zip hoodies i klassiske moderne og designs. Vælg mellem ensfarvede, tofarvede modeller med og uden logo. Fælles for hættetrøjerne er en bløde og behagelige materialer, der ikke går på kompromis med den slidstærke kvalitet.

Hættetrøjer med lynlås og tryk = praktiske året rundt!

Hos Jysk Firmatøj har vi eget trykkerier – ja faktisk er vi eksperter inden for firmaprofilering og kan også trykke din hættetrøje. Når du får firmaets logo på din arbejdstrøje har det en række fordele:

  •  Arbejdstøjet kan trækkes fra i skat
  •  Medarbejderne får et ensartet look
  •  Medarbejderne reklamerer for virksomheden

Læs mere om hvordan du får tryk på din hættetrøje her

En verden af arbejdstøj hos Jysk Firmatøj

Vi er stolte af at kalde os selv for totalleverandører inden for arbejdstøj. Derfor har vi også arbejdsbukser og tilbehør til din nye hoodie med lynlås. Vi har opdelt shoppen i kategorier, så du hurtigere kan finde det, som du har brug for i dit arbejds- eller privatliv og lave en nem og hurtig bestilling. Gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig inspirere af udvalget!

Vi sidder klar ved telefonerne og tasterne for at hjælpe dig videre, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for professionel rådgivning og sparing. Du er også velkommen til at besøge os i vores showrooms, som ligger i Hjørring, Aalborg, Kolding og Herlev.

Få svar på dine spørgsmål og kontakt os her

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot