Sweatshirts med lang lynlås

I denne kategori finder du slidstærke sweatshirts med lang lynlås fra Fristads, F Engel, Mascot, Kansas og mange andre! Find din nye sweatshirt til arbejde eller fritid blandt vores enorme udvalg.

Sweatshirts med kort lynlås | Sweatshirts uden lynlås | Sweatshirts til mænd | Sweatshirts til damer | Sweatshirts til børn

Sweatshirts med lang lynlås til arbejde og hverdag

Shop populære og nye sweatshirts med lang lynlås hos Jysk Firmatøj! Hos os får du et bredt udvalg af arbejdstrøjer fra de førende mærker, og du er her landet på vores udvalg af lynlås sweatshirts. 

Vores kunder er ikke kun virksomheder og foreninger, mange privatpersoner handler også hos os for at få den slidstærke kvalitet, mærkerne der fremstiller tøj til arbejdsbrug er kendt for.

Sweatshirten er en alsidig trøje, der kan bruges i alle erhverv og i privaten. Du får her en arbejdstrøje, du ikke behøver at tage af, når du kommer hjem – eller omvendt en hverdagstrøje, der ikke behøver at blive skiftet for at gå på arbejde.

F Engel sweatshirt med lang lynlås

Sweatshirts med lang lynlås til mænd, damer og børn

Vi har mange fede sweatshirts til mænd, damer og børn i alle tænkelige farver. Vælg mellem varianter med høj eller lav hals, med en løst- eller figursyet pasform. Fælles for udvalget er den klassiske ribkrave i bunden og ved ærmerne, lang lynlåslukning og praktiske funktionslommer, der kendetegner sweatshirten.

Slidstærk og behagelig

I denne kategori finder du udelukkende sweatshirts med lang lynlås i den allerbedste kvalitet. De store arbejdsmærker er kendt for at lave ekstra slidstærkt tøj, der holder til fysisk arbejde. Det der adskiller udvalget fra arbejdsmærkerne fra de almindelige mærker er, at førstnævnte er designet til at holde til hårdere forhold.

Det meste af vores sortiment er fremstillet af en blanding af bomuld, polyester og nogle gange elastan af ekstra kraftig kvaliteter. Der er ikke gået på kompromis med hverken komfort, holdbarhed eller design. Uanset om du er til en klassisk ensfarvet sweatshirt eller flerfarvede sporty modeller, er der stor chance for, at vi har den perfekte løsning til dig blandt vores enorme sortiment.

Logotryk på din lynlås sweatshirt

Sweatshirts designet til arbejdsbrug er utroligt slidstærke og modellerne med lang lynlås utroligt praktiske. Når sweatshirten kan åbnes helt, er den lettere at tage på og brugbar hele året rundt. Om sommeren kan sweatshirten stå åben, imens den om vinteren kan forblive lukket, så den kan lune ordentligt.

Desuden har du hos os også mulighed for at få firmalogoet tryk eller broderet på sweatshirten. På en sweatshirt med lang lynlås kan du eksempelvis placere logoet på ryggen, ærmet eller brystet. Hvis du hellere vil have et stort logo foran trøjen, kan du i stedet vælge en sweatshirt uden lynlås eller med kort lynlås.

Bestil logotryk til virksomheder, hold og private her

Find din nye trøje hos Jysk firmatøj

Fandt du ikke det, det du ledte efter? Vi er totalleverandører inden for beklædning til private, erhverv samt foreninger og hold. Hos os finder du blandt andet arbejdstøj til:

  •  Kontor og salg
  •  Pleje og rengøring
  •  Sundhedssektoren
  •  Produktionsvirksomheder
  •  Restauration
  •  Hoteller
  •  Håndværkerfag

Og meget mere! Vores eksperter sætter en ære i at vælge et mangfoldigt kvalitetsudvalg, vi som forretning kan stå inden for. Hvis du har brug for råd og vejledning til din nye sweatshirt med lang lynlås eller andet fra vores udvalg, er du velkommen til at kontakte kundeservice her.

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.