Sweatshirts med kort lynlås

Hos Jysk Firmatøj finder du et bredt sortiment af slidstærke sweatshirts med kort lynlås. Vælg mellem populære og nye modeller fra Carhartt, Snickers, Jobman og mange andre!

Sweatshirts med lang lynlås | Sweatshirts uden lynlåsSweatshirts til mænd | Sweatshirts til damer | Sweatshirts med print 

Sweatshirts med kort lynlås

En sweatshirt med kort lynlås er en tidløs og moderne klassiker, der kan bæres året rundt. Den halve lynlås kan enten stå åben eller lukkes alt efter præference, årstid og temperatur. 

Hos Jysk Firmatøj forsøger vi at imødekomme alle behov og ønsker, hvorfor vores butik bugner af sweatshirts i alle afskygninger.

Er du til afdæmpede eller pangfarvede trøjer? Vi har sweatshirts med halv lynlås i mange forskellige designs, så du kan finde netop din favorit blandt vores udvalg!

Sweatshirt med kort lynlås

Sweatshirts med kort lynlås til mænd og kvinder

På shoppen finder du alt fra afslappede sweatshirts med en løs pasform til figursyede modeller, der er mere formelle. Vi har også et stort udvalg af sweatshirts med lang lynlås og helt uden. Vores udvalg af sweatshirts med kort lynlås er unisex modeller, der kan bæres af alle. Du skal dog være opmærksom på, at sweatshirts lavet til mænd kommer i større størrelser end sweatshirts til damer, som har et figursyet design til kvindekroppen.

Blandt vores sortiment finder du:
   •  Sweatshirts med kort lynlås og høj hals
   •  Sweatshirts med lynlås kort hals
   •   Sweatshirts med lynlås og krave  

Se også sweatshirts med lang lynlås

Se også sweatshirts uden lynlås

Skal jeg vælge uld eller bomuld?

De meste af vores sortiment af sweatshirts med lynlås er fremstillet af en bomuld/polyester blanding eller uld. Du skal vælge en uld, hvis du er på udkig efter en lun og fugttransporterende sweatshirt, der skal bæres om vinteren.

En bomuld/polyester-blanding er blødt og åndbart materialer, der kan bæres året rundt. Hvis du vælger en sweatshirt med lynlås af bomuld/polyester, kan du bruge den som jakke om sommeren og mellemlag om vinteren.

Tryk på din sweatshirt

En sweatshirt er en pæn og praktiske trøje, der kan bruges på alt fra byggepladsen til kontoret. Hvis du er på udkig efter en arbejdstrøje kan vi hjælpe dig med logotryk eller brodering. Vi laver logo på tøj til virksomheder, hold og private. Sweatshirten med halv lynlås egner sig i særdeleshed til logotryk, da der er god plads foran, bagpå, på siderne og ærmerne.

Læs mere om logotryk på sweatshirts her

5 fordele ved en sweatshirt med halv lynlås

Der er masser af grunde til at vælge en sweatshirt med kort lynlås til arbejde eller fritid, herunder:

  •  Slidstærk trøje, der er behagelig at have på
  •  Den fås både i afslappede og formelle varianter
  •  God mulighed for varmeregulering i løbet af dagen
  •  Fås i uld eller bomuld/polyester-blandinger
  •  Masser af plads til firmaprofilering

Jysk Firmatøj – Tøj, fodtøj og tilbehør til arbejde, sport og outdoor

Hos Jysk Firmatøj sætter vi en ære i at have et stort udvalg, der imødekommer mange præferencer og krav. Derfor finder du også sweatshirts med lynlås i alt fra sort, grå, hvid og brun til rød, blå og grøn. Hvis du har forespørgsler eller spørgsmål kan du kontakte kundeservice her.

Vi har mange over 30 års erfaring med arbejdstøj og har øje for funktionelle egenskaber og skræddersyede logo løsninger. Hold øje - Vi opdaterer løbende vores sortiment. Hold dig opdateret med vores univers på de sociale medier eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden.

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.