Hættetrøjer til damer

Du er landet på kategorien med dame hættetrøjer hos Jysk Firmatøj! Gå på opdagelse i vores udvalg af højkvalitets hættetrøjer fra mærker, som Carhartt, Kansas, Snickers mm.

Se også: Hættetrøjer med lynlås | Hættetrøjer uden lynlås | Hættetrøjer med print | Hættetrøjer til mænd | Børne hættetrøjer

Højkvalitets dame hættetrøjer

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af hættetrøjer til kvinder, mænd og børn. Vi har mange forskellige designs fra de mærker, der fremstiller arbejdstøj. Arbejdstøjmærkerne er kendt for at fremstille højkvalitets tøj, der holder til at blive brugt til fysisk arbejde. Du kan derfor være sikker på, at vores sortiment af dame hættetrøjer er ekstra slidstærke og holdbare.

Hvis ikke du kan finde din nye hættetrøje i denne kategori, kan du i stedet udforske vores hovedkategori med hættetrøjer og i venstre filtreringsbjælke sortere efter unisex-modeller - så får du et bredt udvalg til både mænd og kvinder.

En hættetrøje til kvinder har en lettere figursyet pasform, der følger kvindekroppen. Hvis du i stedet vælger en unisex hættetrøje, der er designet til at passe alle, får du en trøje med en mere løs og afslappet pasform.

Hoodies til kvinder

Til arbejde, hverdag og fritid

Hættetrøjen er en alsidig trøje til både mænd og kvinder, der kan bruges til alt fra arbejde til sport og fritid. Her på shoppen finder du et stort udvalg af hættetrøjer i rød, sort, blå, lilla og mange andre farver.! Vi byder både på hoodies med og uden lynlås, så du kan finde din favorit uanset præference.

Nogle kvinder foretrækker hættetrøjer med lynlås, da lynlåsen gør det nemt at tilpasse sig temperaturen i løbet af dagen. Derudover er en hættetrøje med lynlås supernem at tage af og på. Andre kvinder foretrækker en hoodie uden lynlås, hvilket giver et stilrent look og bedre holder på varmen.

De mest komfortable hættetrøjer til damer

En hættetrøjes vigtigste opgave er at holde dig varm. Det er en type trøje, der kan bruges hele året rundt – enten alene eller som mellemlag om vinteren. I blandt vores udvalg finder du dame hoodies med og uden foer. Sidstnævnte er en fordel, hvis du bruger din hættetrøje som jakke eller kigger efter en hoodie til vinteren.

De fleste af de hoodies, du finder her på siden, er fremstillet af en bomuld/polyester-blanding, hvilket resulterer i utroligt bekvemme, åndbare og bløde hættetrøjer.

Derfor skal du købe en hættetrøje fra arbejdstøjmærkerne:
  •  Ekstra robuste og modstandsdygtige overfor slid
  •  De er svedtransporterende, så huden kan ånde
  •  Masser af komfort og bevægelsesfrihed
  •  Fri for skadelige stoffer (OEKO-TEX 100)
  •  Mange forskellige designs og størrelser

Opgrader din garderobe med en hættetrøje fra Jysk Firmatøj

Udover et stort udvalg af hættetrøjer til kvinder, mænd og børn, byder vi på et enormt udvalg af arbejdstøj, sportstøj og tilbehør. Vi tilføjer løbende nye produkter – følg med på vores sociale medier eller tilmeld dig nyhedsbrevet nederst på siden for at få info om alle vores nyheder. Vi har gjort det nemt for dig at bestille dine favoritter og stræber efter altid at give dig en hurtig levering. 

Fandt du ikke det, du ledte efter? Vi har også et stort udvalg af:
  •  Fleecetrøjer
  •  Sweatshirts til kvinder
  •  Træningstøj til mænd og kvinder

Har du spørgsmål eller brug for vejledning? Find svar eller kontakt kundeservice her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.