Sweatshirts til kvinder

Gå på opdagelse i kategorien med sweatshirts til kvinder fra populære mærker, der er kendte for lækre design og en ekstra slidstærk kvalitet.

Se også: Sweatshirts med lang lynlås | Sweatshirts med print | Sweatshirts med kort lynlås | Sweatshirts uden lynlås 

Dame sweatshirts

Find din nye flotte og bløde sweatshirt hos Jysk Firmatøj! Vi har et stort udvalg af sweatshirt til kvinder, mænd og børn fra kendte mærker, som:

  •  F Engel
  •  Id Identify
  •  Fristads

Hvis du ikke finder din nye dame sweatshirt i denne kategori, kan du tjekke kategorien med sweatshirts, hvor du i venstre side kan sortere efter unisex-modeller, som er designet til at passe både kvinder og mænd. 

Vi opdaterer løbende med nye modeller – hold øje med shoppen, vores sociale medier eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden for at være en af de første til at modtage info om vores nyheder!

Sweatshirts til kvinder

Et stort udvalg af sweatshirts til kvinder

En sweatshirt kan bæres indendørs og udendørs året rundt – i varmere vejr kan den bæres uden jakke, imens den om vinteren kan bruges som mellemlag. Dame sweatshirts er typisk løst figursyet til at følge kvindekroppen. Imens unisex-modellerne er designet til at passe begge køn og ofte er mere løstsiddende. Vælg imellem modeller med eller uden lynlås i mange forskellige farver! Vores udvalg af sweatshirts til kvinder er fremstillet af bløde, højkvalitets materialer.

Hvorfor købe en sweatshirt fra arbejdstøjmærker?

En dame sweatshirt fra arbejdstøjmærkerne er kendt for at have en række fordelagtige egenskaber, der skiller sig ud fra de almindelige mærker. Derfor er vores kunder en blanding af virksomheder og privatpersoner. Når du vælger en sweatshirt fra vores udvalg, får du en komfortabel og funktionel trøje, der kan anvendes i mange sammenhænge.

Sweatshirts fra arbejdstøjmærker er kendte for have:
  •  Ekstra blød og lækker kvalitet
  •  Åndbar og fugtabsorberende egenskaber
  •  Et design der følger kroppens bevægelser
  •  En ekstra slidstærk holdbarhed
  •  Rummelige og funktionelle lommer
  •  OEKO TEX 100 certificering (fri for skadelige stoffer)
  •  Eventuelt fleece foer for ekstra isolering

Komfortable kvalitets dame sweatshirts

Størstedelen af vores sweatshirt sortiment er fremstillet af en bomuld/polyester-blanding, hvilket giver et slidstærkt, åndbart og blødt resultat. Du kan også vælge dame sweatshirts af 100 % økologisk bomuld for en ekstra blød og komfortabel trøje. Du kan læse mere om hvilke stoffer de enkelte sweatshirts er fremstillet af i produktbeskrivelsen under detaljer.

Hos Jysk Firmatøj finder du dame sweatshirts med eller uden lynlås med høj eller rund hals i mange forskellige farver. Fælles for udvalget er det klassiske sweatshirt-design med ribkant omkring ærmerne og nederst på trøjen. Du kan bruge din sweatshirt derhjemme, på arbejdet, til træning eller på udflugter. 

Køb sweatshirts til arbejde og fritid hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj byder vi ikke kun på dame sweatshirts – vi har også hættetrøjer, striktrøjer, fleecetrøjer, t-shirts, polotrøjer – ja alt hvad hjertet begærer inden for arbejdsoverdele og -underdele, herunder: Arbejdsbukser, knickers, shorts og ovenikøbet også nederdele. Vi har et stort udvalg til mænd, kvinder og børn inden for samtlige beklædnings- og tilbehørskategorier.

Har du spørgsmål til vores sortiment af dame sweatshirts? Så kontakt kundeservice her – vis sidder klar til at hjælpe dig videre. Hvis du er på udkig efter at få logotryk på din sweatshirt – læs mere om logotryk til virksomheder, hold og private her. Vi er eksperter inden for firmaprofilering og hjælper også gerne dig med medarbejdertøj, messetilbehør eller noget helt tredje.

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.