Komfortable og smarte fleecejakker

Kast blikket over det store udvalg af fleecejakker og fleecetrøjer fra nogle af de mest populære firmaer på området. Vælg fx en fleecejakke fra Kansas, F. Engel eller Snickers. 

Find din næste fleecejakke | Dame fleecejakke | Strikket fleecejakke | Vindtæt børnefleecejakke  

Find din næste fleecejakke

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af skønne fleecejakker og fleecetrøjer i flotte farver, praktiske designs og i en bred vifte af størrelser. Flere af fleecejakkerne findes i både små og store størrelser - nogle modeller kan fås i størrelserne XS til 4XL.  

Fleecejakkerne til mænd fås i elegante og diskrete mørke farver som hvid, grå og sort såvel som mere farvestrålende rød, orange, blå og grøn.  

Med en fleecejakke har du altid et blødt og dejligt isolerende lag tøj, der holder dig varm og behagelig selv i de kolde vintermåneder. Når du klæder dig med flere lag, har du god mulighed for at tilpasse din påklædning til skiftende temperaturer – fx kan du tage ét eller flere af dine lag af, hvis du får det for varmt – og til det formål er fleecetrøjen perfekt.   


Fiberjakke

F. Engels X-treme fiberjakke, er en smart og komfortabel jakke, der er fremstillet i behageligt strækfoer. Dette materiale er virkelig elastisk og fleksibelt, samtidig med at det føles blødt og behageligt mod huden. Fiberjakken er derfor perfekt som overgangsjakke, da den er tilpas varm til det danske forår og efterår.  

Microfleece

Du kan også få en fleecejakke i materialet microfleece. Dette materiale består af 100% polyester, og derfor er det et meget let men samtidig super isolerende materiale. Microfleece er ligeså isolerende og blødt som uld, og så er det utroligt slidstærkt. Det gør materialet perfekt til outdoor-folk, der er på jagt efter et praktisk og komfortabelt materiale. Hvis materialet bliver vådt eller fugtigt, tørrer det lynhurtigt, så du ikke når at blive nedkølet.   Dame fleecejakke

Foruden en lang række af fleecejakker til mænd, har vi også fleecejakker og fleecetrøjer til damer, som har en anderledes pasform. De er nemlig designet med kvindens fysik som udgangspunkt og findes selvfølgelig i alle størrelser fra XS til XXL.  

Det norske firma YOU har flere forskellige produktserier, og de to serier YOU Salt Lake og YOU Rondane er særligt udviklet til kvinder. Fleecetrøjerne har flot design og en lang række praktiske funktioner som fx stiklommer med lynlåslukning og flatlocksømme. 

Fleecetrøjerne findes i mange farver lige fra hvid og grå til lilla og blå. Uanset hvilken farve, du bedst kan lide, kan du altså finde en passende jakke til dig. Strikket fleecejakke

En anden form for fleecejakke er jakken i strikket fleece. Dette materiale har de samme gode egenskaber som almindelig fleece i forhold til fx isolering, men det har et lidt anderledes udseende. 

Den strikkede fleecejakke er lavet i et strikket fleecemateriale, og den har derfor et anderledes udseende, hvor overfladen ligner en almindelig strikket trøje. Det fine design har et klassisk udtryk, og en strikket fleece er et godt valg til dit udendørs arbejde og eventyr.  Vindtæt børnefleecejakke

Fleecejakker er komfortable og praktiske jakker, og derfor er de selvfølgelig også super velegnede til børn! Her på siden finder du en allround vindtæt børnejakke fra Snickers, der er lavet i det blødeste fleecestof.  

Jakken er særligt tiltænkt børn idet den er vindtæt og let at rengøre, så dit barn uden problemer kan lege udenfor. Jakken er desuden forstærket med Cordura på skuldre og albuer, så den er ekstra slidstærk.  Køb din fleecejakke og fleecetrøje hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj ApS har vi samlet et stort udvalg af fleecejakker og andet fritidstøj og erhvervsbeklædning, for at du kan finde alt det udstyr, som du har brug for til dit arbejde eller fritidsinteresse. En fleecejakke er nemlig perfekt til fysisk arbejde såvel som jagt og vandreture.  

Hvis du har spørgsmål omkring dit valg af fleecejakke, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og give gode råd - Du kan møde dem her! Køb billigt din fleecejakke online og få lynhurtig levering lige til din adresse.  

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.