Hættetrøjer til børn

I denne kategori finder du et sortiment af børne hættetrøjer af den slidstærke og komfortable kvalitet, som mærkerne der fremstiller arbejdstøj er kendt for! 

Se også: Sweatshirts til børn | Arbejdsbukser til børn | Arbejdstøj til børn generelt | T-shirts til børnHættetrøjer til voksne

En verden af børne hættetrøjer

Skal dine børn iklædes de samme mærker som far og mor? Hos Jysk Firmatøj finder du alt inden for arbejdstøj til børn og voksne – og du er landet på kategorien med børne hættetrøjer. Vores kunder er en god blanding af virksomheder og privatpersoner, der er på jagt efter de samme fordelagtige funktioner, som arbejdstøj har at byde på.

En hættetrøje har blandt andet den fordel, at hætten kan trækkes op og lune ørene og hovedet. Det er ovenikøbet en alsidig trøje, der kan bæres alene om sommeren eller bruges som mellemlag om vinteren. Flere af vores hættetrøjer er udstyret med en kængurulomme på maven, som kan bruges til at holde hænderne varme. Med andre ord kan dine børn nyde godt af en hættetrøje året rundt!

Hvorfor købe hættetrøjer til børn fra arbejdstøjmærkerne?
  •  Ekstra slidstærk og holdbar kvalitet
  •  Materialer der er behagelige på huden
  •  Pasform der følger kroppens bevægelser
  •  Fugtabsorberende og åndbare egenskaber
  •  Tåler som regel vask ved høje temperaturer

Hættetrøjer til børn

Højkvalitets hættetrøjer til børn

En hættetrøje til børn eller voksne fra mærkerne, der producerer arbejdstøj kan selvfølgelig bruges til andet end arbejde. Børnetøj skal have en holdbarhed, der både holder til udendørs og indendørs aktiviteter – og det kan de hættetrøjer, du finder i denne kategori.

En hættetrøje skal være blød, behagelig og ikke indskrænke bevægeligheden – uanset om den er til børn eller voksne. Mærker som Snickers og You Harlem, byder på højkvalitets hættetrøjer, der er velegnet til alle hverdagen og weekendens aktiviteter. Vælg imellem børne hættetrøjer i flere forskellige design med eller uden lynlås!

Hættetrøjer til drenge og piger

De børne hættetrøjer du finder hos Jysk Firmatøj er unisex-modeller, der både kan bruges af drenge og piger. Mange af modellerne er fremstillet af en bomuld/polyester-blanding, hvilket gør dem utroligt bekvemme, holdbare og lader kroppens sved passere.

En hættetrøje har også mange andre funktionelle egenskaber, som eksempelvis kængurulomme, hætte og snøre. Hvis du er på udkig efter en trøje til dit barn, der giver en god komfort igennem hele dagen, er en klassisk hættetrøje et godt bud.

Hos Jysk Firmatøj finder du også:
  •  Sweatshirts til børn
  •  Arbejdsbukser til børn
  •  Børne arbejdstøj generelt

Køb arbejdstøj til børn og voksne hos Jysk Firmatøj

Her på shoppen kan du købe meget mere end blot hættetrøjer til børn. Jysk Firmatøj er totalleverandører af arbejdstøj og -tilbehør og byder også på et bredt sortiment af hverdags- og fritidstøj til store og små. Det betyder, at du kan få shoppe alt beklædning du har brug for hos os. Når du køber børnehættetrøjer og andre spændende sager fra vores shop, gør vi vores ypperste for at give dig en hurtig levering. 

Hvis du har spørgsmål, brug for vejledning mm. kan du kontakte os her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.