Varmt termoundertøj til mænd og kvinder

Til de kolde arbejdsdage kan dejligt varmt termoundertøj holde dig varm og komfortabel. Termoundertøjet kan bruges både til arbejde, til jagt, til friluftsture og ski. 

Hold dig varm med termoundertøj | Termoundertøj i merinould | Hvornår har jeg brug for termoundertøj? | Fordele ved termoundertøj 

Hold dig varm med termoundertøj

I årets koldeste måneder kan temperaturen være lav, og det kan være koldt at arbejde i dit normale og vante arbejdstøj - både hvis du arbejder indendørs og udendørs.  

Termoundertøj fungerer som et ekstra isolerende lag tøj, som du har på aller inderst. Dette lag kan hjælpe dig til at holde varmen, da det ekstra tøj har en isolerende effekt. Termoundertøj sørger nemlig for, at den varme, som din krop automatisk genererer hele tiden, ikke forsvinder væk fra kroppen, men derimod bliver tæt til kroppen, så du hele tiden har en god og behagelig temperatur. Samtidig er termoundertøj svedtransporterende og svedabsorberende, så du ikke bliver klam og halv svedig under dit arbejde.  


Termoundertøj i merinould

Du kan få termoundertøj i mange forskellige materialer og uldblandinger.  

By Mikkelsen har hentet det blødeste merinould til Danmark helt fra New Zealand, som de har brugt til at lave det lækreste uldundertøj. Termoundertøjet er temperaturregulerende og svedtransporterende, og så findes det som sæt bestående af uldunderbukser samt en uldundertrøje med både korte ærmer og lange ærmer. By Mikkelsen har oprindeligt arbejdet med at udvikle undertøj til det Danske Forsvar så de har altid haft stort fokus på, at undertøjet skal væres slidstærkt, behageligt og virkelig funktionelt og effektivt.  

Termoundertøjet fra F. Engel er lavet i en særlig blanding af 50% polyester og 50% bomuld, som giver en god kombination af blødt behageligt stof, der samtidig er slidstærkt. Derudover har de også termoundertøj i sortimentet, som er fremstillet af 100% polyester, hvilket giver en super god elasticitet i stoffet. Samtidig fylder termoundertøjet næsten intet under dit tøj, så du kan bruge dit tøj helt som normalt uden at tænke på, at du skal have plads til et ekstra lag. 


Hvornår har jeg brug for termoundertøj?

Måske føler du, at du holder varmen udmærket med dit normale arbejdstøj, men termoundertøj kan virkelig gøre en stor forskel. Du vænner dig hurtigt til at have det ekstra lag på fra morgenstunden, og det sparer dig for ubehagelige stunder med kulde på arbejdspladsen.  

Du kender måske allerede til klassisk termotøj, som du har på udenover dit eget tøj, og det kan også være den bedste løsning i nogle situationer. Hvis du dog ikke har problemer med, at dit eget tøj under arbejdet risikerer at blive beskidt, kan termoundertøj være den optimale løsning for dig! 

Termoundertøj sørger nemlig for, at du stadig har utrolig god bevægelsesfrihed, da det tynde lag nærmest ikke fylder noget under dit arbejdstøj. Den gode elasticitet i termoundertøjet sikrer også, at dine bevægelser ikke bliver hæmmet, uanset hvor meget du skal strække dig, bukke dig eller bevæge dig.  


Fordele ved termoundertøj

Hvis du stadig ikke er helt overbevist om, at termoundertøj er en skøn løsning til at holde varmen i kolde miljøer, er der her en række fordele ved de forskellige modeller af termoundertøj, som du kan finde her på siden: 

  • Letvægts-materiale
  • Størrelser fra XS til 4XL
  • Svedabsorberende og svedtransporterende
  • Usynlige sømme
  • Høj elasticitet
  • Øko Tex 100-certificering

Her på siden finder du termoundertøj fra nogle af de førende leverandører på området - det er fx Kansas termoundertøj, F. Engel, By Mikkelsen og flere. Det er både termoundertøj til kvinder og mænd, for alle modellerne er unisex, så pasformen passer til alle voksne. Det store spænd af størrelser sikrer, at du kan finde noget termoundertøj, der passer til dig. Du kan vælge mellem termounderbukser, termoundertrøjer og termo-tshirts.  

Termoundertøj kendes også som uldundertøj eller skiundertøj, fordi det typisk bruges som inderste lag under skitøjet på skiferien. Du kan dog også sagtens bruge uldundertøjet i Danmark - også selvom der ingen sne er. Udnyt fx skiundertøjets isolerende effekt når du er på jagt, vandretur eller noget helt tredje.  


Køb termoundertøj hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj ApS arbejder vi altid for at kunne tilbyde dig de bedste løsninger indenfor arbejdstøj, erhvervsbeklædning og fritidstøj, og derfor er vi glade for at have det bedste termoundertøj som en del af sortimentet.  

Du kan let og hurtigt købe termoundertøj online her i vores webshop og nyde den hurtige levering direkte til din adresse. Vores dygtige personale står desuden altid klar til at svare på dine spørgsmål eller komme med gode råd, hvis du har brug for ekstra hjælp til dit valg af termoundertøj - få kontakt til én af vores kompetente medarbejdere her!

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.