Skaljakker

Hold dig varm og tør året rundt med en skaljakke, der beskytter dig mod vind og vejr. Her finder du kvalitets skaljakker til skarpe priser til både damer og herre.

Se også: High Visivility skaljakkerRegnjakker | Softshell jakker | Overgangsjakker | Hybridjakker 

De bedste skaljakker til damer og herre

Hos Jysk Firmatøj finder du skaljakker til damer, herre og børn fra de bedste mærker, som Fristads, Craft, Helly Hansen, Snickers og Mascot. Vores sortiment spænder bredt, og du kan derfor vælge imellem en masse farver, størrelser og snit. Du kan skaljakken året rundt til både arbejde og fritid.

Skaljakker har gode vind- og vandtætte egenskaber, der beskytter dig imod det uforudselige danske vejr, der især gør sig gældende i overgangsmånederne. I de koldere måneder kan du tage en varm fleece, strik eller sweatshirt under din skaljakke for at holde varmen.

> Se også softshelljakker

skaljakker

Hvad er en skaljakke?

Skaljakken egner sig rigtig godt til arbejdsbrug, da der er tale om en slidstærk letvægtsjakke, der er nem at bevæge sig i. Som navnet afslører, er der tale om en uigennemtrængelig ”skal,” der beskytter dig imod regn vind. En skaljakke er ofte mere vandtæt end en softshell og mere åndbar end en regnjakke. De fleste skaljakker er lavet af polyester, som er kendt for sin lange levetid – og designet med egenskaber, der gør dem åndbare, vind- og vandtætte. Denne type jakke er derfor perfekt til dig, der opholder dig udendørs i de regnfyldte måneder.

De mest vandtætte skaljakker

Mange af skaljakkerne her på siden har oplyst deres vandsøjletryk, hvilket indikerer, hvor vandtætte de er. De fleste ligger mellem 5000-25.000 mm, hvor den lave ende af skalaen giver dig medium beskyttelse og den høje giver dig den bedste beskyttelse. Du kan læse mere om vandsøjle tryk her. Hvis du er på udkig efter den bedste og mest vandtætte skaljakke, kan du med fordel gå efter en med tappede sømme og en vandtæt lynlås. 

Andre smarte egenskaber i skaljakker:
  •  Gore Tex membran
  •  Forstærkninger på udsatte områder
  •  Stretchpaneler for en bedre pasform
  •  Foer af åndbart mesh eller lunt fleece
  •  Aftagelig hætte
  •  Justerbare ærmer
  •  ID-kortholder
  •  Reflekseffekter

Skaljakker til damer

Som kvinde kan du vælge imellem skaljakker i mange flotte farver fra mærker, som Carhartt, Mascot og Craft. Du kan bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre for at sortere efter køn. Vi har et lille sortiment af skaljakker til kvinder med en feminin pasform. Men hvis du sætter krydset ved unisex, får en visning med de skaljakker, der passer til alle. Vær dog opmærksom på at unisex-modeller ofte er større i størrelserne end skaljakkerne til kvinder.

> Se også softshell jakker til damer


Skaljakker til herre

Hos Jysk Firmatøj finder du et sortiment af skaljakker til mænd fra blandt andet Fristads, F. Engel og Snickers. Du kan typisk vælge imellem størrelser fra XS-3XL i herremodellerne. Hvis du ønsker en mere rummelige skaljakke, kan du vælge en med smarte strækpaneler. Herre skaljakkerne kommer i alt fra neutrale til mere prangende farver – og du kan også vælge en skaljakke med reflekser og eventuelt fluorescerende materialer for at øge din synlighed.

> Se også softshell jakker til mænd


Skaljakker til børn

Giv dine børn den samme beskyttelse som dig selv ved at investere i en børne skaljakke. Hos os finder du skaljakker til børne fra arbejdstøjmærker, som Mascot, som er kendt for deres gode holdbarhed. På den måde kan børnene boltre sig udendørs i al slags vejr uden at blive våde og kolde. I de varmere måneder kan skaljakken bruges alene og i de koldere, kan du med fordel give dit barn en varm trøje indenunder. 


Find skaljakker på tilbud hos Jysk Firmatøj

Er du på udkig efter herre og damer skaljakker på tilbud? Du er velkommen til at gå på opdagelse i arbejdstøj outletten, hvor du kan være heldig at få finde skaljakker på tilbud. Vi smider løbende nye tilbud ind i outletten, så du kan med fordel holde øje med kategorien løbende. Du kan også følge os på vores sociale medier eller tilmelde dig vores nyheds-univers nederst på siden, hvor vi løbende informere om aktuelle kampagner og tilbud. På den måde får du også besked om nyheder før alle andre. Kontakt os, hvis du spørgsmål eller forespørgsler til vores sortiment.


/kundeservice
til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot