Overgangsjakker

Stå imod vind og vejr i foråret og efteråret med en lun og slidstærk overgangsjakke. Vælg imellem praktiske overgangsjakker med eller uden hætte og foer til damer, herre og børn.

Se også: Softshell jakker | Quiltet jakke | Fleece jakker | Sweatjakker 

De bedste overgangsjakker til forår og efterår

Det kan være en udfordring at klæde sig ordentligt på imellem sommer og vinter - en sommerjakke er alt for kold og omvendt er en vinterjakke alt for varm. Det danske vejr byder på uforudsigeligt regn, kulde og blæst. Med en overgangsjakke kan du stå imod vind og vejr i det omskiftelige forår og efterår. 

En overgangsjakke er en let jakke, der ofte kombinerer fleksibiliteten og åndbarheden fra sommerjakken med et vind- og vandafvisende ydre. 

Hos Jysk Firmatøj finder du mange varianter af overgangsjakken, hvor fællesnævneren er et praktisk design, en slidstærk kvalitet og en god bevægelighed. Du kan vælge imellem mange forskellige design, herunder: Vatterede jakker, strikjakker, cargojakker, stretch jakker, quiltjakker, windblockers og mange flere alt efter præference.

> Se også softshell jakker

Stormtech overgangsjakke

Overgangsjakker til damer

Til kvinder har vi alt fra sorte og grå til grønne og røde overgangsjakker. Hos os finder du både figursyede dame overgangsjakker og mere løstsiddende unisex varianter. Vær blot opmærksom på, at unisex-modellerne er ofte større i størrelserne end overgangsjakkerne til kvinder. Under hvert produkt linker vi til en relevant størrelsesguide, så du nemt kan finde den rette størrelse til dig. 

Overgangsjakker til herre

Hos Jysk Firmatøj har vi et stort udvalg af overgangsjakker til mænd, som egner sig til både arbejde og fritid. Du kan vælge imellem herre overgangsjakker fra Carhartt, Mascot, Snickers, F. Engel, Helly Hansen og mange flere. Du kan bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre for at sortere sortimentet efter køn og præference. På den måde bliver det nemmere for dig at danne et overblik over dine muligheder. 

Overgangsjakker til børn

Her i kategorien finder du også et lille udvalg af børne overgangsjakker til drenge og piger. Mange af overgangsjakkerne til børn er magen til modellerne til voksne og har derfor de samme gode egenskaber. Mange børn finder en stolthed i at være klædt i samme tøj som forældrene. Hos Jysk Firmatøj finder du meget slidstærkt arbejdstøj til børn af en utrolig slidstærk kvalitet, herunder er stort udvalg af børnejakker til flere sæsoner.

> Gå til arbejdstøj til børn


De forskellige typer overgangsjakker

Der er som ikke nogen faste retningslinjer for, hvornår en jakke kan kaldes for en overgangsjakke. Hos Jysk Firmatøj er definitionen af overgangsjakker: Lette og isolerende jakker, der ikke er softshell- eller skaljakker. Overgangsjakker bliver designet i forskellige materialer og kommer med og uden krave, hætte og foer. 

Med andre ord: Der findes derfor en overgangsjakke til alle. Hvis du har let ved at fryse, kan en vatteret jakke være det oplagte valg for dig. Men hvis du derimod ofte har det varmt, er en tyndere overgangsjakke at foretrække. Uanset hvilken du vælger, giver overgangsjakken god isolering og beskytter dig imod vind og vejr.

Quiltet overgangsjakke

En quilt jakke er en lun overgangsjakke med foer. En quiltet jakke består af minimum to lag stof med vat i mellem. ”Quilt” referer til metoden, hvorpå de to lag er syet sammen på. Du kan genkende en quiltet jakke på det letgenkendelige mønster med firkanter, der kan have forskellige størrelser. Quiltede jakker er bløde og behagelige at have på – på samme tid med, at de er åndbare og giver dig en god bevægelighed. Du kan tage din quilt jakke med ind i de koldere måneder og eksempelvis tage en fleece eller striktrøje indenunder for at holde varmen.

> Gå til kategorien med quilt jakker


Overgangsjakker med hætte

Her på siden finder du både overgangsjakker med og uden hætte. Nogle overrgangsjakker har en fast hætte, imens andre modeller har aftagelige hætter. En hætte er både en skærm imod blæst og regn og kan være den afgørende faktor mellem at holde sig tør og varm eller ej. Det er både en fordel for dig, der opholder dig udendørs i længere perioder og til dig, der løber fra bilen og ind til din arbejdsplads. De fleste overgangsjakker har en høj krav, der luner godt - og du kan altid tilføje en hue, hvis du er faldet for en model uden hætte.

> Se alle huer og caps til arbejde


Køb dine overgangsjakker på tilbud hos Jysk Firmatøj

Rod arbejdstøj outletten igennem for at finde skarpe priser på restpartier fra vores lager. Du kan være heldig at finde lækre overgangsjakker på tilbud – hvis ikke lige nu, så i den nærmeste fremtid, da vi løbende rydder op på lageret. Jysk Firmatøj er din totalleverandør inden for arbejdstøj, fritidstøj og fodtøj. Hvis du har forespørgsler eller spørgsmål til vores sortiment er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi klæder virksomheder, privatpersoner og foreninger på i kvalitets klæder fra de allerbedste mærker.


Kundeservice
til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot