Portwest


Her på siden kan du udforske vores store sortiment af moderne, slidstærkt og komfortabelt Portwest arbejdsbeklædning. Du vil blandt andet finde yderst slidstærke og komfortable arbejdsbukser samt Portwests populære kedeldragt. Derudover kan du gå på eventyr i vores brede udvalg af Portwest flammehæmmende og high visibility arbejdstøj.
Bagom Portwest | Miljø og etik | Eksklusive og innovative designs | Portwest hos jyf.dk | Portwest størrelsesguide

Bagom Portwest - historie og oprindelse

Portwest er et fantastisk brand med mere end 100 års erfaring indenfor at designe og producere arbejdstøj. Charles Hughes var søn af en lille landmand på Atlanterhavskysten, og i 1904 besluttede han sig for, at han ville producere noget af det bedste arbejdstøj og fodtøj i verden. Derfor åbnede han i 1904 en fabrik og gik dermed fra at være en lokal skrædder til en global producent. I dag vil man stadig opleve hvordan hans fantastiske designs, værdier og kvaliteter lever videre i Portwests produkter.

For Portwest Danmark er det yderst vigtigt hele tiden at være med på de nyeste teknologier og designs, samtidigt med at det er ligeså vigtigt at holde fast i de gamle traditioner og kvaliteter samt lytte på, hvad deres professionelle brugere mangler og behøver i deres hverdag. Portwest har forbrugeren i fokus, når de skaber deres nye designs samtidig med, at de trækker på deres kerneværdier samt mange års erfaring.

En global producent

Denne store virksomhed er en global distributør af kvalitets arbejdstøj og sikkerhedstøj til over 130 forskellige lande rundt omkring i verden. Portwests produkter produceres på deres fire store fabrikker, som er placeret i Bangladesh, Etiopien og Myanmar. Her sikrer og kontrollerer Portwest hele tiden, at kvalitet, arbejdsforhold og leveringstider lever op til Portwests krav. Udover fabrikkerne, som er placeret rundt omkring i verden, er Portwest ligeledes stolte af, at have salgskontorer i bl.a. UK, USA, Australien, Irland og Polen. På den måde sikrer Portwest, at kundeservicen aldrig er langt væk, når kunderne har brug for det.

Miljø og etik - et fælles ansvar

Som den store og hurtigt voksende virksomhed Portwest er, er det vigtigt for dem at tage ansvar, når det gælder miljø og etik. Portwest producerer over 1350 forskellige produkter og mange af hvert enkelt. Portwest viser deres engagement og tager ansvar i form af den plan, de har lavet for fortsat at kunne forbedre sig i forhold til at reducere deres påvirkning på miljøet. Portwest går forrest, når det gælder genanvendelse og genbrug. Portwest bruger nemlig så ofte som muligt genbrugspolyester, når de designer og producerer deres arbejdstøj. Det genanvendte polyester produceres af plastikflasker. Mange af Portwests kollektioner er fremstillet af dette materialer, og det er helt uden, at der er gået på kompromis med kvalitet, holdbarhed eller komfort. Derudover forsøger Portwest ligeledes at inkorporere mere og mere økologisk bomuld i deres produktion af arbejdsbeklædning.

Udover miljøvenligt materialevalg har Portwest også fokus på bæredygtig fragt og emballage. Man ved, at fragt med skib over havet er meget mere miljøvenligt end fragt med fly. Derfor foretrækker Portwest selvfølgelig skibsfragt.

Eksklusive og innovative designs

Dynamic 4X Stretch - DX4
Denne innovative Dynamic 4X Stretch serie kombinerer et overlegent design med formidabel komfort. En dynamisk kollektion med innovative teknologier, der sikrer ultimativ stretch og komfort samt uovertruffen slidstyrke, takket være de modstandsdygtige oxford forstrækninger. Velegnet til arbejde og fritid.  

Technical Stretch Workwear - WX3  
Med denne Technical Stretch Workwear serie vil du opleve en kombination mellem moderne design, komfort og slidstyrke. Produkterne er designet med ultimativ stretch, hvilket sikrer en optimal bevægelsesfrihed under fysisk arbejde. Fremstillet af yderst slidstærke metervarer, der medfører fantastisk slidstyrke.  

Active Street Workwear – KX3  
Denne Active Street Workwear serie er, som navnet antyder, designet som en kombination mellem moderne street tøj samt teknisk arbejdstøj. Nøglebegreberne i denne serie er åndbarhed, slidstyrke, fleksibilitet og bevægelsesfrihed. Det perfekte moderne arbejdstøj til hverdag eller fritid.

Portwest hos jyf.dk

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af Portwest arbejdstøj med en formidabel komfort og et moderne design. Du vil ligeledes finde et stort udvalg af brandhæmmende arbejdstøj med high visibility egenskaber, der opfylder alle krav, når det gælder sikkerhed, og tøjet er derfor godkendt efter EN ISO 2047 og ANSI-standarter. Selvom der under udviklingen af dette tøj har været stor fokus på sikkerhed, så er der på ingen måde gået på kompromis med komforten, designet eller stilen. I den brandhæmmende kollektion finder du bl.a. sweatshirts, t-shirts, softshelljakker samt poloshirts.

Udover det flammehæmmende tøj tilbyder vi ligeledes klassisk slidstærkt og lækkert arbejdstøj fra Portwest. Her vil du bl.a. finde super komfortable og moderne håndværkerbukser med en god pasform, samt den yderst populære Portwest kedeldragt i 100% bomuld. Vi tilbyder bl.a. en lækker Portwest sikkerhedsvest med high visibility. Denne Portwest vest er en bestseller, da den er yderst nyttig i mange forskellige erhverv, hvor sikkerheden skal være i top.

Portwest størrelsesguide

Som en stolt Portwest forhandler ved vi, hvor vigtigt det er, at købe sikkerhedstøjet i de rigtige størrelser. Det vil vi her hos jyf.dk gerne hjælpe dig med, og du kan derfor klikke lige her for at finde vores Portwest størrelsesguide.

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.