Praktiske og billige kedeldragter

En kedeldragt beskytter dit tøj og holder dig ren, hvis du på dit arbejde risikerer at blive beskidt. Find den rette kedeldragt til dig blandt vores sortiment af kedeldragter fra F. Engel, Jobman og Portwest. 

Se også: High Visibility kedeldragter | Termokedeldragter | High Visibility termokedeldragter 

Billig kedeldragt

Overvejer du, om en kedeldragt er den rigtige løsning til dig og dine arbejdsopgaver, så læs videre her, hvor du kan blive klogere på de mange fordele ved heldragten og dens funktioner! 


Hvad er en kedeldragt?

En kedeldragt er i bund og grund et ekstra beskyttende lag tøj, som du har på som yderste lag under dit arbejde. Kedeldragten beskytter dit eget tøj mod snavs, skidt og skader, hvis du fx arbejder et sted, hvor du er ekstra udsat. Det kan både være gnister fra en skærebrænder, olie eller mudder – en kedeldragt vil altid holde dig ren og tør.  

For at være mest behagelig og praktisk er kedeldragten en form for heldragt, hvilket vil sige, at du undgår besværet og ubehaget ved at have flere forskellige lag, der kan glide fra hinanden under arbejdet. Præcis ligesom en flyverdragt - bare uden den isolerende og varmende funktion - holder den vandtætte kedeldragt dig ren og tør.  

Uanset hvilken branche du arbejder i, kan du finde en kedeldragt, der i farve og funktioner passer til dine behov. Her på siden finder du kedeldragter i både blå, hvid, grøn, grå, rød, sort og med røde og orange detaljer. Valget af farve og design er op til dig, for alle modellerne har funktionelle og praktiske detaljer, som sikrer dig god nytte af kedeldragten. 


Kedeldragtens praktiske funktioner

En kedeldragt kan dog meget mere end blot holde dig varm til vinter, for den er designet med et væld af smarte funktioner. Det er fx forskellige lommer - både med små inddelinger til skriveværktøj, tommestok og hammer samt frithængende lommer, der giver en bedre bevægelsesfrihed. Derudover kan kedeldragten være forstærket med CORDURA, så du ikke risikere at slide hul på de mest udsatte steder, der normalt slides hurtigst.  

Kedeldragten kan have forskellige områder, hvor du har mulighed for personligt at tilpasse din til dig – fx med justerbare elastikker og lynlåse. 


Kedeldragt til kvinder

Kedeldragterne her på siden er hverken særligt designede til mænd eller kvinder, så uafhængigt af din kropsbygning, kan du finde den perfekte kedeldragt hos os. Størrelsen på kedeldragterne rækker lige fr XS til 6XL på de mest universelle modeller, og så kan du flere steder på kedeldragten tilpasse størrelsen ved hjælp af elastikker, manchetter og velcrobånd, så den kan komme til at passe dig helt perfekt.  

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvilken størrelse kedeldragt, der vil passe dig bedst, har alle producenterne af kedeldragter en udførlig størrelsesguide, hvor du kan indsætte dine egne mål og derved finde den passende størrelse.  


Termokedeldragt til vinter

I de kolde måneder af året kan det kræve en del isolerende lag af uldundertøj at holde sig varm med en almindelig kedeldragt, hvis du arbejder udendørs eller er udsat for kulde. Til de situationer kan en termokedeldragt være en fordel. Dette kender du måske som en vinterkedeldragt, flyverdragt eller bare termodragt, og her er princippet det samme som en almindelig kedeldragt. Denne termodragt hjælper dig bare ekstra godt til at holde varmen, og den er derfor perfekt til udendørs arbejde. Se vores udvalg af termokedeldragter her! 


F. Engel kedeldragt

Én af de førende producenter af kedeldragter er F. Engel Workwear, der er en del af det danske tekstilfirma F. Engel. Siden 1927 har de specialiseret sig i at designe og producere det bedste arbejdstøj til både amatører og professionelle. 

De forskellige serier fra F. Engel har hver især sit fokus, men fælles for dem alle er, at kvalitet, funktionalitet og komfort altid er helt i top. F. Engel Galaxy kedeldragten er den mest alsidige kedeldragt, der har en lang række fordele såsom brystlommer, lårlommer, tommestoklomme, knæforstærkning, CORDURA og en række reflekser på skuldre, talje, knæ og ankler.  

Desuden bærer denne kedeldragt certificeringen EN ISO 15797, hvilket betyder, at kedeldragten egner sig til at blive vasket ved industrivask. Certificeringen er altså din sikkerhed for, at kedeldragten er stærk og holdbar, og at den kan rengøres grundigt uden at tage skade.  


Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot