Arbejdsbukser

Kast blikket over det store udvalg af arbejdsbukser til ethvert behov og branche, der alle er i bedste kvalitet - både når det kommer til materialer, komfort, sikkerhed, funktionalitet og holdbarhed. 

Billige arbejdsbukser | Til de varme dage | Få fleksibilitet og komfort med strech | Bliv ekstra synlig med Hi-Vis

Billige arbejdsbukser i god kvalitet

Her på siden finder nogle af landets bedste priser og billigste arbejdsbukser, men der er på intet tidspunkt blevet gået på kompromis med kvaliteten. Vi har nøje udvalgt alle de bedste arbejdsbukser og mærker, så du altid kan være sikker på, at arbejdsbukserne er både slidstærke, behagelige og praktiske.

Har du brug for ekstra hjælp og vejledning til valget af arbejdsbukser?

Du kan her på siden vælge mellem et væld af forskellige typer arbejdsbukser, så du kan finde frem til lige præcis den model, der bedst opfylder dit og dine medarbejderes behov. Hvis du har brug for ekstra vejledning eller blot en snak om, hvilke arbejdsbukser eller andet arbejdstøj, du skal vælge, sidder vores specialiserede medarbejdere altid klar til at hjælpe. Du få kontakt til én af vores dygtige konsulenter!

Ellers kan du her på siden læse mere om fordelene ved de forskellige typer af arbejdsbukser, og under de enkelte kategorier kan du læse meget mere om de forskellige modeller og finde uddybende information. 


Korte arbejdsbukser eller arbejdsbukser med zip-off til shorts

Når du arbejder udendørs året rundt, stiller det krav til dine arbejdsbukser, og du kan naturligvis få behov for varmere og koldere arbejdstøj alt efter årstiden. Om sommeren kan klassiske lange arbejdsbukser og håndværkerbukser være super varme, og det kan derfor være en fordel at investere i arbejdsbukser med zip-off eller et par separate arbejdsshorts.  


Arbejdsbukser med stræk

Strech bukser er særligt fleksible og behagelige arbejdsbukser, der er lavet i et strækbart materiale, så de giver god mulighed for bevægelse og mobilitet under brug. Arbejdsbukserne med strech har en god og behagelig pasform, som kan passe til folk i alle størrelser, bygning og kropstype. Selvom arbejdsbukser med stræk har fokus på komfort og funktionalitet, er materialet stadig utroligt slidstærkt. Bukserne kan derfor holde til lang tids brug, uanset om du er i en branche, hvor du ofte bukker dig, går ned i knæ eller sætter dig på hug.  

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.