Arbejdsbukser

Kast blikket over det store udvalg af arbejdsbukser til ethvert behov og branche, der alle er i bedste kvalitet - både når det kommer til materialer, komfort, sikkerhed, funktionalitet og holdbarhed. 

Se også: Arbejdsbukser til kvinder | Arbejdsbukser til børn | Få fleksibilitet og komfort med stretch | Bliv ekstra synlig med Hi-Vis

Billige arbejdsbukser i god kvalitet

Her på siden finder du nogle af landets bedste priser og billigste arbejdsbukser, men der er på intet tidspunkt blevet gået på kompromis med kvaliteten. 

Vi har nøje udvalgt alle de bedste arbejdsbukser og mærker, så du altid kan være sikker på, at arbejdsbukserne er både slidstærke, behagelige og praktiske.

Hos Jysk Firmatøj har vi altid arbejdsbukser på tilbud fra kendte mærker, så du kan gøre et godt køb! Du kan også se vores store udvalg af arbejdsbukser i vores Outlet. Så bliver det ikke billigere!

Billige arbejdsbukser

Håndværkerbukser til alle fag

Hos Jysk Firmatøj finder du arbejdsbukser til alle brancher og alle former for håndværkere. Vi har blandt andet:

 • Tømrerbukser
 • Malerbukser
 • Murerbukser

Håndværkerbukser er særligt egnede til netop de behov, som en håndværker måtte have så som høj slidstyrke, knælommer til knæpuder, forstærkninger på udsatte områder og selvfølgelig masser af funktionelle lommer og hængelommer.

Professionelle håndværkere kan og bør stille store krav til deres arbejdstøj, og arbejdsbukserne er en af de vigtigste beklædningsgenstande. Derfor har vi kun håndværkerbukser i høj kvalitet!


Arbejdsbukser med plads til knæpuder

Arbejdsbukser med knælommer er de ideelle håndværkerbukser. Her er der indbyggede knælommer, hvor knæpuder passer i, så du beskytter dine knæ i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Det er nemlig lige det, de rette arbejdsbukser kan – de passer på dig! 


Håndværkerbukser med hængelommer

Som håndværker eller gør-det-selv type går du garanteret rundt med en masse værktøj. Her er arbejdsbukser med hængelommer helt ideelle. Den helt store fordel ved hængelommer er, at de ikke sidder ind til kroppen ligesom andre lommer gør.

Hvis du har prøvet at cykle med en mobiltelefon i lårlommen, ved du, at der ikke skal meget til, før det bliver generende. Med hængelommer på bukserne, kommer dit værktøj ikke til at genere op ad benene eller i livet, når du bukker dig eller skifter arbejdsstilling.

> Se alle arbejdsbukser med hængelommer her


Bukser til alle brancher

Hos Jysk Firmatøj finder du ikke kun arbejdsbukser til håndværkere. Vi har arbejdsbukser til alle brancher. Køb for eksempel arbejdsbukser til:

• OffShore
• Svejsning
Skovarbejder
Brandhæmmende
Arbejde i trafik (Hi Vis bukser med reflekser)
• Håndværkere
Servicebukser til eksempelvis lagerfolk

Arbejdsbukser til private og erhverv

Er du professionel håndværker, indkøber for en virksomhed indenfor tung industri eller gartner? Så kan du købe arbejdsbukser hos Jysk Firmatøj i god kvalitet til skarpe priser.

Du er selvfølgelig velkommen til at købe direkte på vores webshop, men vi har også et stort salgsteam klar til at hjælpe dig, hvis du har særlige behov.

> Kontakt vores konsulenter her


Er du gør-det-selv typen, er der ingen grund til, at du skal gå på kompromis med kvaliteten på dit arbejdstøj. Du kan nemlig her på siden købe arbejdsbukser i samme høje kvalitet som de professionelle. 

Så uanset om du skal bruge dem til at rode med bilen, ordne haven, lægge fliser eller fikse taget, så fortjener du arbejdstøj i kvalitet. 

Der er nemlig ingen grund til at slide dine almindelige bukser op, når du kan få slidstærke, funktionelle og komfortable arbejdsbukser til at klare opgaven i.

Arbejdsbukser

Vi har arbejdsbukser til alle, og du kan finde et stort udvalg af arbejdsbukser til kvinder, mænd og arbejdsbukser til børn, så de kan være med i projektet derhjemme på lige vilkår med far eller mor.

Arbejdsbukser fra kendte mærker

Arbejdstøj skal være lig med kvalitet – og det er ikke hvem som helst, der kan producere det! Derfor forhandler Jysk Firmatøj arbejdstøj og arbejdsbukser fra kendte mærker. Her vil vi fortælle lidt om vores mest populære mærker:

 • Blåkläder
 • Carhartt
 • Engel
 • Kansas
 • Mascot
 • Snickers

Blåkläder arbejdsbukser

Blåkläder er et svensk arbejdstøj brand, som går helt tilbage til 1950’erne – og der er en grund til, at de i dag stadig er blandt de mest populære mærker på markedet! De har nemlig passion en for kvalitet, og stræber altid efter at udvikle smarte, langvarige løsninger. Blåkläder tager udgangspunkt i deres kunders behov, og netop derfor vælger rigtig mange arbejdsbukser fra Blåkläder! 

> Se alt arbejdstøj fra Blåkläder her


Carhartt arbejdsbukser

Carhartt har formået at skabe den perfekte balance mellem arbejdstøjets funktionalitet og modetøjets design! Derfor er Carhartt arbejdsbukser og tøj i det hele taget ofte set i gadebilledet som modetøj. Her får du alle fordelene ved arbejdstøjets innovative teknologier, slidstærke materialer og lange holdbarhed, kombineret med modetøjets gode pasform og smarte look.

Derfor er Carhartt arbejdsbukser populære blandt både private og professionelle – og både hos gør-det-selv folk og modefolk. Dét er alsidigt arbejdstøj.

> Se alt arbejdstøj fra Carhartt her


Engel arbejdsbukser

Arbejdsbukser fra Engel er specielt designet til de behov, som der er indenfor forskellige faggrupper. Så håndværkerbukser er udstyret med knælommer, mens arbejdsbukser til servicefagene ikke har dette behov. Engel gør en dyd ud af at lave kvalitetsbukser med de rette godkendelser som EN ISO 20471 til beskyttelsesbukser, gør brug af Cordura®, og arbejder med strækbare materialer.

Du får simpelthen alt, hvad du har behov for i Engel arbejdsbukser.

> Se alt arbejdstøj fra Engel her


Kansas arbejdsbukser

Ultrafunktionelle, i god kvalitet og med fantastisk komfort! Det er det, som Kansas sigter efter med deres arbejdsbukser. Deres arbejdstøj og bukser er fremstillet med udgangspunkt i kontinuerlig udvikling og forskning for at lave de bedst mulige produkter. Du kan blandt andet købe arbejdsbukser i Kansas Fabrics, som er deres egne udviklede tekstiler, der løfter niveauet for holdbarhed, komfort og funktion!

> Se alt arbejdstøj fra Kansas her


Mascot arbejdsbukser

Hos Mascot har de sat komfort i højsædet! Til det har de udviklet ultimate strech, som er det ultimative strækbare stof, der giver fri bevægelighed. Mascot har taget dette valg, da de oplevede, at det var den største udfordring for folk, der bruger arbejdstøj – at tøjet i gamle dage havde en tendens til at begrænse ens bevægelighed, hvilket selvfølgelig var generende.

Komfort er selvfølgelig ikke den eneste fordel ved at vælge Mascot arbejdsbukser. Her går du ikke på kompromis med funktionalitet og fede features, der gør, at arbejdsbukserne lever op til alle dine behov!

> Se alt arbejdstøj fra Mascot her


Snickers arbejdsbukser

Snickers udvikler arbejdstøj med fokus på detaljen! Det betyder, at du kan stille utroligt høje krav til dine Snickers arbejdsbukser, for de er nemlig testet af slutbrugerne, som også har været en del af udviklingsprocessen.

Formålet med Snickers arbejdsbukser er, at du skal have en behagelig og sikker arbejdsdag – derfor kan du trygt vælge arbejdsbukser fra Snickers.

> Se alt arbejdstøj fra Snickers her

Korte arbejdsbukser eller arbejdsbukser med zip-off til shorts

Når du arbejder udendørs året rundt, stiller det krav til dine arbejdsbukser, og du kan naturligvis få behov for varmere og koldere arbejdstøj alt efter årstiden. Om sommeren kan klassiske lange arbejdsbukser og håndværkerbukser være super varme, og det kan derfor være en fordel at investere i arbejdsbukser med zip-off, arbejdsknickers eller et par separate arbejdsshorts.   

Arbejdsbukser med stretch

Stretch bukser er særligt fleksible og behagelige arbejdsbukser, der er lavet i et strækbart materiale, så de giver god mulighed for bevægelse og mobilitet under brug. Arbejdsbukserne med stretch har en god og behagelig pasform, som kan passe til folk i alle størrelser, bygning og kropstype. 

Selvom arbejdsbukser med stræk har fokus på komfort og funktionalitet, er materialet stadig utroligt slidstærkt. Bukserne kan derfor holde til lang tids brug, uanset om du er i en branche, hvor du ofte bukker dig, går ned i knæ eller sætter dig på hug.

> Se alle arbejdsbukser med stretch her

Arbejdsbukser med stræk

Slidstærke arbejdsbukser

Arbejdsbukser er udsat for meget slid af blandt andet værktøj, der skal i og ud af lommer, at man arbejder i forskellige arbejdsstillinger, eller at materialet slides op af fliser eller murværk. Slidstyrke er derfor helt essentielt for holdbarheden på arbejdsbukserne – og det gør producenter en stor indsats for at imødekomme.

Mange producenter har endda udviklet særlige tekstiler, der er ekstra slidstærke uden at du går på kompromis med komforten. Det kan være en særlig vævning eller kombinationen af materialer, der gør den store forskel.

Bukser med Cordura® og forstærkninger

En måde, hvorpå du kan få ekstra slidstærke arbejdsbukser er med Cordura® forstærkninger eller andre forstærkninger. Cordura® er et særligt slidstærkt materiale, som ofte sættes på arbejdstøj på særlige udsatte områder som lommer, knæ eller benender for at øge holdbarheden.

> Se alt vores arbejdstøj med Cordura® her

Funktionelle arbejdsbukser

Når du køber arbejdsbukser hos Jysk Firmatøj, garanterer vi, at du ikke går ned på funktionalitet! Du kan finde et par bukser med alle de lommer, som du måtte have behov for med plads til værktøj, mobillomme, tommestoklomme, værktøjsstropper, forlommer, baglommer og lårlommer. Men funktionalitet handler om mere end lommer. Du kan derfor også få:

 • Bukser med forformede knæ for bedre bevægelighed
 • Arbejdsbukser med stretch
 • Bukser, der kan justeres i benlængden
 • Bukser i smudsafvisende materialer

Tilbehør til arbejdsbukser

Står du alligevel og mangler det sidste til dine arbejdsbukser, kan vores store udvalg af tilbehør måske gøre en forskel. Her kan du købe:

Knæpuder
Seler
Bælter
Værktøjsbælter
Hængelommer

Har du spørgsmål?

Sidder du inde med spørgsmål, som ikke er besvaret her på siden, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kompetente personale sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

> Kontakt os her

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot