Arbejdsbukser til kvinder

Hos Jysk Firmatøj har vi et stort udvalg af arbejdsbukser til kvinder, så du kan få den rette pasform – uanset hvilken type håndværkerbukser til kvinder, du har behov for, og uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Vi har arbejdsbukser til kvinder fra alle de bedste mærker som Mascot, Blåkläder, Kansas, Snickers og mange flere. 

Se også: Overalls | Hi-Vis arbejdsbukser | Arbejdsshorts | Arbejdsknickers

Stort udvalg af dame arbejdsbukser

Uanset køn, så står komfort øverst på ønskelisten over features på arbejdsbukser, og den ideelle pasform har utrolig meget med komforten at gøre. 

Derfor skal du som kvinde vælge dame arbejdsbukser. De er nemlig designet efter kvindelige former således, at de sidder ordentligt på kroppen. 

Arbejdsbukser kvinder

Arbejdsbukser til kvinder fra kendte mærker

Hvordan kan vi love dig kvalitetsbukser? Det kan vi, fordi alle branchens bedste brands designer arbejdsbukser specielt til kvinder. Vi har specielt udvalgt vores leverandører, så vi har de bedste arbejdsbukser til alle kunder. Vi forhandler blandt andet arbejdsbukser til kvinder fra:

 • Mascot
 • Blåkläder
 • Engel
 • Kansas
 • Snickers
 • Carhartt
 • Fristads
 • Projob
 • Tranemo
 • Jobman

Mascot arbejdsbukser til damer

Mascot er blandt de førende indenfor arbejdsbukser til kvinder. Mascot gør en stor indsats for at tilpasse deres arbejdstøj til deres slutkunders behov – og det gælder også de kvindelige kunder! Derfor anerkender de i deres arbejdstøj, at kvinder ikke er ens. Det har de gjort ved at udvikle to forskellige pasformer til kvinder:

 • DIAMOND fit: Er der mere end 20 cm forskel på din livvidde og hoftemål, så er kvindebukser med DIAMOND-pasform de rette for dig
 • PEARL fit: PEARL-pasformen henvender sig omvendt til dig, hvis livvide og hoftemål har mindre end 20 cm forskel

Og du får selvfølgelig stadig den velkendte kvalitet hos Mascot med ultimate stretch materialer, COOLMAX® fugttransport, exceptionel slidstyrke med eksempelvis Cordura® forstærkninger, specialudviklet fór til koldt arbejdstøj, vand- og vindtæthed og masser af funktionelle lommer – bare for at nævne nogle få features ved Mascot arbejdsbukser til kvinder. 


> Se alt arbejdstøj fra Mascot her


Blåkläder arbejdsbukser til kvinder

Blåkläder har sine rødder i Sveriges nordiske klima og er derfor designet til at holde! Det kræver kvalitetsmaterialer og fremstilling, når arbejdstøjet skal kunne modstå vind og vejr i alt slags terræn – og det garanterer de også i deres arbejdsbukser til kvinder.

Blåkläder har udviklet en kollektion specielt til kvinder i håndværksbranchen med hjælp fra netop kvinderne i disse brancher for at ramme deres behov så præcist som muligt. Derfor har dame arbejdsbukser fra Blåkläder en uovertruffen pasform, er let og behageligt at have på, og du går ikke ned på funktionalitet og kvalitet.

Blåkläder har desuden også omfavnet gravide som en del af arbejdsgruppen og designet arbejdstøj til gravide, så komforten er i top – også når du er gravid.

> Se alt arbejdstøj fra Blåkläder her


Engel arbejdsbukser til kvinder

Engel er garant for kvalitet, når det kommer til arbejdstøj – og er blandt vores mest populære mærker. Det er ikke uden grund! Engel har specialudviklet teknologier og anvender kvalitetsmaterialer som Cordura® og Reserve® på deres håndværkerbukser. De sørger desuden for at designe en version af deres arbejdsbukser til kvinder i deres populære serier, så alle kunder kan få den bedste pasform og komfort.

Engel har både håndværkerbukser, sikkerhedsbukser og servicebukser i sortimentet, så uanset om du er kvinde i et håndværkerfag, på lager eller offshore, så er der arbejdsbukser, som passer til dig.

> Se alt arbejdstøj fra Engel her

Arbejdsbukser til alle kvinder

Er du professionel eller gør-det-selv typen? Så er håndværkerbukser eller arbejdsbukser noget for dig! Uanset, om du køber arbejdsbukser som en professionel kvinde, eller om du skal bruge bukserne derhjemme til at gå i haven, restaurere et møbel eller rode med bilen, så er funktionalitet og kvalitet vigtigt, men hvis ikke komforten og pasformen er i top, så kommer man simpelthen ikke i bukserne.

Derfor er det vigtigt at vælge arbejdsbukser, der er specielt designet til kvinder. Vi har håndværkerbukser til kvindelige håndværkere indenfor blandt andet:

 • Tømrerbukser
 • Malerbukser
 • Murerbukser
 • Servicebukser

Funktionalitet i arbejdsbukser

Funktionerne i dine arbejdsbukser skal passe til jobbet eller opgaven. Så hvis du står med en håndværkermæssig opgave, så bør du vælge arbejdsbukser, der passer hertil. Det betyder som oftest hængelommer, knælommer til knæpuder, tommestoklommer, mobillommer og mange andre lommer, så du kan have værktøj lige ved hånden.

Knælommer er beregnet til knæpuder, så du beskytter dine knæ, når din arbejdsstilling skifter. Og uanset om man er mand eller kvinde, så skal ens arbejdstøj være med til at passe på kroppen.

Sretch arbejdsbukser til kvinder

Kvalitet i arbejdsbukser

Hvad menes der, når vi taler om kvalitet i arbejdsbukser? Det betyder, at bukserne er designet og udviklet helt gennemtænkt med kunden i fokus. Så dame arbejdsbukser skal passe til kvinder, men også til det arbejde, de skal udføre. Du kan f.eks. se efter:

 • Er bukserne designet til kvinder?
 • Har arbejdsbukserne stretch, så de giver optimal bevægelighed?
 • Er de fremstillet i et slidstærkt materiale og evt. med forstærkninger som Cordura® på udsatte områder?
 • Har bukserne den rette funktionalitet til dit arbejde eller dine projekter?
 • Er de egnet til industrivask?
 • Er tøjet Oeko-tex certificeret?

Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan stille dig selv, når du vælger arbejdsbukser. Hos Jysk Firmatøj finder du et bredt udvalg af arbejdsbukser, som alle har et højt niveau af kvalitet, så det handler om at finde netop de bukser, der passer bedst til dig. Og som kvinde vil det give bedst mening af kigge blandt vores udvalg af arbejdsbukser designet specielt til kvinder. 

Har du spørgsmål?

Har vi ikke besvaret alle dine spørgsmål her på siden, eller er der udvalgte produkter, som du mangler, så er du altid velkommen til at tage fat i os, så vi kan hjælpe dig.

> Kontakt vores kundeservice her

Er du på udkig efter et par billige arbejdsbukser eller arbejdsbukser på tilbud, så tag et kig i vores Outlet. Her er altid et stort udvalg af arbejdstøj til ekstra skarpe priser.

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.