Arbejdsbukser med stretch

Arbejdsbukser med stretch er at foretrække for mange brancher som f.eks. håndværkere, mekanikere, og offshore, men også for private. Arbejdsbukser med stretch giver nemlig maksimal bevægelsesfrihed og derfor optimal komfort.

Derfor finder du i vores sortiment af arbejdsbukser med stretch både håndværkerbukser og servicebukser med stretch.

Hi Vis arbejdsbukser | Arbejdsbukser til kvinder | Arbejdsbukser til børn | Patenteret stretch fra producenter | Stretch materialer

Arbejdsbukser med stretch giver maksimal bevægelsesfrihed

I næsten alle brancher, hvor arbejdstøj er den nødvendige påklædning, arbejder man i mange forskellige arbejdsstillinger, og det kan man i arbejdsbukser med stretch. Uanset, om du er maler, der skal male fodlister, eller murer, der skal lægge fliser, så må dine arbejdsbukser ikke begrænse dig. Det undgår du, hvis dine arbejdsbukser har stretch. 

Bukser med stretch fra anerkendte producenter

Stretch til arbejdstøj og i særdeleshed arbejdsbukser er blevet en kernedel af udviklingen og designet af modellerne. Derfor har nogle producenter udviklet deres egne stretch materialer, som sikrer, at du får maksimal stretch og komfort ud af dine arbejdsbukser – uanset hvilket stillinger, du arbejder i. Du finder specialudviklede stretch materialer fra:

 • Mascot Ultimate Stretch
 • Kansas Fabrics; K02 Flexforce
 • Engel FE-Super stretch; både 4-vejs og 2-vejs stretch
 • Carhartt Rugged Flex® teknologi

Mascot arbejdsbukser med stretch – Ultimate Stretch

”Ultimativ frihed, funktionalitet og fleksibilitet” – Sådan beskriver Mascot selv deres Ultimate Stretch materiale. Det er et materiale i en særlig avanceret strækfiber, der er elastisk i alle retninger. Arbejdsbukser med stretch fra Mascot holder i mange år, da Ultimate Stretch vender tilbage til sin originale form efter hvert stræk, og som samtidig er utrolig slidstærkt og let! Det er simpelthen arbejdstøj, du ikke vil tage af igen. 

Mascot har testet Ultimate Stretch i både laboratorie, og folk i arbejdstøj har testet arbejdsbukser med Ultimate Stretch. I laboratoriet har Mascot testet tekstilet for:

 • Høj farveægthed
 • Rivstyrke
 • Slidstyrke

Og professionelle folk i arbejdstøj har testet produkterne for:

 • Funktion
 • Detaljer
 • Pasform

Så arbejdsbukser fra Mascot i Ultimate Stretch er gennemtestede og godkendt. Derfor er du sikker på at få arbejdsbukser i høj kvalitet, når du vælger arbejdsbukser med stretch fra Mascot. 


Kansas arbejdsbukser med stretch - K02 Flexforce

Kansas workwear er kendte for at udvikle deres egne tekstiler, hvor de har højnet kvaliteten i forhold til de frit tilgængelige tekstiler, der findes på markedet, og deres stretch tekstil K02 Flexforce er ingen undtagelse!

Her har de kombineret Kansas høje slidstyrke med fleksibilitet for at give deres arbejdsbukser optimal bevægelsesfrihed. Kansas K02 Flexforce er selvfølgeligt utroligt holdbart, kan tåle vask ved høje temperaturer og mister ikke pasformen eller blødheden med tiden.

Derfor kan du roligt vælge arbejdsbukser med stretch fra Kansas i K02 Flexforce.


F. Engel arbejdsbukser med stretch - FE-SUPER STRETCH

F. Engel har udviklet deres egen version af både 2-vejs go 4-vejs stretch materialer, der hedder FE-Super Stretch. Her får du alle de gode egenskaber fra 4-vejs stretch og 2-vejs stretch men med Engels høje kvalitet og gode egenskaber. 

FE-Super Stretch - 4-way og 2-way er et materiale, hvor enormt elastiske fibre er vævet ind i tekstilet på en særlig måde. Det gør materialet ekstremt fleksibelt! 

Arbejdsbukser fra Engel med FE-Super stretch 4-way Arbejdsbukser fra Engel med FE-Super stretch 2-way

Når du bruger arbejdsbukser med FE-Super Stretch – 4-way og 2-way, vil du opleve, at tøjet følger kroppens bevægelser og er utrolig behageligt at have på. Det er optimal komfort!

Desuden vender materialet med FE-Super Stretch – 4 way og 2-way tilbage til sin oprindelige facon, hver gang det er blevet strækket – selv i de yderste positioner.

Derfor kan du trygt købe arbejdsbukser med stretch fra Engel.


Carhartt arbejdsbukser med stretch – Rugged Flex teknologi®

Carhartt har med deres Rugged Flex teknologi® kombineret utrolig slidstyrke og fleksibilitet for at opnå det optimale tekstil til arbejdstøj. Arbejdsbukser uden stretch kan føles begrænsende, hvis du har et arbejde, som kræver forskellige arbejdsstillinger, og derfor har Carhartt udvikler Rugged Flex®, så dine arbejdsbukser hjælper dig til at kunne bevæge dig frit uanset om du skal knæle, bukke dig, squatte eller bare bevæge dig fra et sted til at andet.

Carhartt arbejdsbukser med stretch er ”maksimal mobilitet”, som Carhartt selv beskriver det.


Kvalitetsmaterialer med stretch til arbejdsbukser

Der findes mange forskellige typer af tekstiler med stræk, som bliver anvendt på arbejdsbukser. Her vil vi gennemgå de mest gængse af dem, så du kan kende forskel og dermed bedre kan vælge mellem alle vores arbejdsbukser med stretch. Mange anerkendte producenter anvender disse materialer for at give fri bevægelighed og komfort til arbejdsbukserne. 

 • 4-vejs stretch
 • 2-vejs stretch
 • Ripstop stretch
 • CORDURA®-stretch
 • Mekanisk stretch

4-vejs stretch

4-vejs stretch er et strækbart materiale, som er strækbart i 4 retninger. Det betyder, at materialet kan strække sig med kroppen i mange retninger, hvilket giver en fantastisk bevægelighed og komfort. Hvis du tilmed vælger arbejdsbukser i et let materiale, kan du nærmest ikke mærke, at du har bukserne på.

Med 4-vejs stretch kan du arbejde frit i alle arbejdsstillinger!

4-vejs stretch anvendes både som fuldmateriale, hvilket betyder, at hele buksen er lavet i 4-vejs stretch, men også som paneler på de områder, der bliver strakt mest så som for og baglår.

Følgende mærker anvender 4-vejs stretch: 

Fristads
Snickers
Blåkläder
Helly Hansen workwear
Jobman
Tranemo
Portwest


2-vejs stretch

2-vejs stretch er et materiale, som strækker sig i to retninger. Det giver dig en god bevægelsesfrihed, og er ofte kombineret med 4-vejs stretch paneler i udvalgte strækzoner, som øger bevægelsesfriheden yderligere.

2-vejs stretch anvendes oftest som fuldmateriale, hvilket betyder, at hele det primære materiale i arbejdsbukserne er i 2-vejs stretch.

Følgende mærker anvender 4-vejs stretch:

 • Fristads
 • Snickers
 • Blåkläder
 • Helly Hansen workwear
 • Tranemo
 • Portwest

Ripstop stretch

Ripstop er en særlig væveteknik, som væves i et firkantet mønster, hvilket gør tekstilet mere slidstærkt. Formålet med ripstop er faktisk, at tekstilet ikke løber, hvis der skulle komme en flænge i bukserne. Ripstop laves i en strækbar udgave, kaldet ripstop stretch, hvor du får den perfekte kombination af et slidstærkt og holdbart materiale, kombineret med de strækbare egenskaber. 


Cordura®-stretch

Cordura® er et ekstremt slidstærkt og holdbart materiale, som ofte anvendes på arbejdstøj som forstærkninger på udsatte steder for at øge holdbarheden. Cordura® findes i en stretch udgave, som nogle producenter har valgt at forstærke deres arbejdsbukser med på for eksempel knælommer. 

Køb arbejdsbukser med Cordura® stretch fra for eksempel:

 • Blåkläder
 • Helly Hansen Workwear
 • Jobman

> Se alle vores varer med Cordura® her.


Mekanisk stretch

Hvis du ønsker arbejdsbukser med stretch, der kan holde i mange år, kan du roligt vælge arbejdsbukser med mekanisk stretch. Det er en speciel væveteknik, som giver tekstilet en helt unik elasticitet og holdbarhed. Med mekanisk stretch undgår du små elastiksprængninger, som kan ske i andre tekstiler, når elastikken i metervaren slides. Du får således arbejdsbukser, der kan bruges igen og igen og stadig holder formen med mekanisk stretch.

Derudover kan arbejdsbukser i mekanisk stretch vaskes ved 60 grader igen og igen, hvilket også bidrager til den lange levetid, da vask ellers slider meget på tøjet.


Har du spørgsmål til arbejdsbukser med stretch?

Er du stadig i tvivl om, hvilke arbejdsbukser med stretch, du skal vælge - eller har du andre spørgsmål til arbejdstøj? Så står vores dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig! 

> Kontakt vores kundeservice her

Og er du erhvervskunde, som gerne vil lægge en større ordre, så er du velkommen til at kontakte en af vores sælgere her. 

> Kontakt vores konsulenter her

Til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.