Arbejdsbukser med stretch

Arbejdsbukser med stretch er at foretrække i mange jobfunktioner og brancher, da det giver dig maksimal bevægelsesfrihed og utrolig god komfort. Vælg i mellem mange arbejdsbukser, håndværkerbukser og servicebukser med stretch!

Se også Arbejdsbukser til kvinder | Arbejdsknickers med stretch | Arbejdsshorts med stretch | Overalls med stretch

Arbejdsbukser med stretch giver maksimal bevægelsesfrihed

Du kan med fordel skifte de gamle, stive kanvasbukser ud med et par moderne, lette arbejdsbukser med stretch. Arbejdstøj med stretch giver dig maksimal frihed til at bevæge dig og placere dig i alle arbejdspositioner. Efterhånden kan du få stretch arbejdsbukser fra alle de populære mærker inden for arbejdstøj.

Hos Jysk Firmatøj finder du et stort udvalg af arbejdsbukser med forskellige former for stretch. Du kan vælge imellem mange varianter med stretch, herunder håndværkerbukser og servicebukser. Uanset, om du er maler eller gartner, så må dine arbejdsbukser ikke begrænse dig. Det undgår du, hvis du vælger at investere i arbejdsbukser, der har stretch.

  •  Se også overalls med stretch
  •  Se også arbejdsknickers med stretch
  •  Se også arbejdsshorts med stretch

Arbejdsbukser med stretch fra Mascot

Stretch arbejdsbukser til mænd og kvinder

Stretch i arbejdstøj og i særdeleshed arbejdsbukser er blevet utroligt populært i de seneste år. Faktisk er stretch blevet en kernedel af udviklingen og designet hos mange producenter. Stretch kommer i mange former. Men som udgangspunkt er stretch enten en del af materialet, som arbejdsbukserne er fremstillet i, eller som strækpaneler syet i bukserne.

En stærk stretch-kombi er bomuld, polyester og elastan, hvilket resulterer utroligt blød og åndbar arbejdsbuks. En anden kombi er polyamid og elastan. Polyamid er det stærkeste fiber, der er let at holde og har antikrøl egenskaber. Begge kombinationer gør arbejdsbukserne bemærkelsesværdigt lette og fleksible – på samme tid med at de er utroligt slidstærke.

Mærker der laver arbejdsbukser med stretch:
 •   Mascot
 •   Carhartt
 •   Snickers
 •   F. Engel
 •   Blåklæder
 •   Fristads
 •   Jobman
 •   Tranemo
 •   Portwest
 •   Helly Hansen

Specieludviklede stretch materialer

Mange arbejdsbukser kommer med forstærkninger, der gør dem mere slidstærke. F.eks. kan du få arbejdsbukser med Kevlar eller Cordura-forstærkninger på udsatte steder, hvilket også er et stræk materiale, der giver mere bevægelighed.

Vælger du stretch arbejdsbukser får du den bedste bevægelighed og komfort – uanset hvilken stillinger, du arbejder i. Mange af producenterne udviklet deres egne stretch materialer ud fra mange års produktion af arbejdstøj. Ved at vide lidt om stretch teknologier, er det nemmere at vælge de rette arbejdsbukser til dig.

Specialudviklede stretch materialer:
 •   Mascot Ultimate Stretch
 •   Kansas Fabrics; K02 Flexforce
 •   Engel FE-Super stretch; både 4-vejs og 2-vejs stretch
 •   Carhartt Rugged Flex® teknologi

Mascot arbejdsbukser med stretch – Ultimate Stretch

”Ultimativ frihed, funktionalitet og fleksibilitet” – Sådan beskriver Mascot selv deres Ultimate Stretch materiale. Det er et materiale i en særlig avanceret strækfiber, der er elastisk i alle retninger. Arbejdsbukser med stretch fra Mascot holder i mange år, da Ultimate Stretch vender tilbage til sin originale form efter hvert stræk, og som samtidig er utrolig slidstærkt og let. Det er simpelthen arbejdstøj, du ikke vil tage af igen.

Mascot arbejdsbukser i Ultimate Stretch er gennemtestede og godkendt. I laboratoriet er tekstilet testet for: Høj farveægthed, optimal rivstyrke og slidstyrke. Imens professionelle folk i arbejdstøj har testet bukserne for: Funktion, detaljer og pasform. Derfor er du sikker på at få arbejdsbukser i høj kvalitet, når du vælger arbejdsbukser med stretch fra Mascot.

Se udvalget af arbejdstøj fra Mascot


Kansas arbejdsbukser med stretch - K02 Flexforce

Kansas Workwear er kendte for at udvikle deres egne tekstiler, hvor de har højnet kvaliteten i forhold til de frit tilgængelige tekstiler, der findes på markedet – Og deres arbejdsbukser af stretch tekstil K02 Flexforce er ingen undtagelse.

Her har de kombineret Kansas høje slidstyrke med fleksibilitet for at give deres arbejdsbukser optimal bevægelsesfrihed. Kansas K02 Flexforce er selvfølgeligt utroligt holdbart, kan tåle vask ved høje temperaturer og mister ikke pasformen eller blødheden med tiden.

Se udvalget af arbejdstøj fra Kansas


F. Engel arbejdsbukser med stretch - FE-Super Stretch

F. Engel har udviklet deres egen version af både 2-vejs og 4-vejs stretch, der hedder FE-Super Stretch. Her får du alle de gode egenskaber fra 4-vejs stretch og 2-vejs stretch – men med Engels høje kvalitet og gode egenskaber. FE-Super Stretch er et materiale, hvor enormt elastiske fibre er vævet ind i tekstilet på en særlig måde. Det gør materialet ekstremt fleksibelt!

Når du bruger arbejdsbukser med FE-Super Stretch – 4-way og 2-way, vil du opleve, at tøjet følger kroppens bevægelser og er utrolig behageligt at have på. Det er optimal komfort! Desuden vender arbejdsbukser FE-Super Stretch tilbage til sin oprindelige facon, hver gang det er blevet strækket – selv i de yderste positioner.

Se udvalget af arbejdstøj fra F. Engel

Arbejdsbukser fra Engel med FE-Super stretch 4-way Arbejdsbukser fra Engel med FE-Super stretch 2-way

Carhartt arbejdsbukser med stretch – Rugged Flex teknologi®

Carhartt har med deres Rugged Flex teknologi® kombineret utrolig slidstyrke og fleksibilitet for at opnå det optimale tekstil til arbejdstøj. Arbejdsbukser uden stretch kan føles begrænsende, hvis du har et arbejde, som kræver forskellige arbejdsstillinger.

Derfor har Carhartt udviklet arbejdsbukser med Rugged Flex®, så du kan bevæge dig frit – uanset om du skal knæle, bukke dig eller bare bevæge dig fra et sted til at andet. Carhartt arbejdsbukser med stretch er ”maksimal mobilitet”, som Carhartt selv beskriver det.

Se udvalget af arbejdstøj fra Carhartt


Relevante certificeringer

Som med andre former for arbejdsbukser og arbejdstøj generelt, kan stretch arbejdsbukser have forskellige certificeringer. Nogle relevante for denne kategori er:

CE Cat. 2 – Beskyttelse imod farlige arbejdsmiljøer i klasse 2
EN ISO 15797 – Arbejdsbukserne tåler industrivask
EN ISO 20471 – Certificering til synligt arbejdstøj
EN14404 – Certificeret knæbeskyttelse
EN342 – Certificeret kuldebeskyttelse
EN343 – Certificeret åndbar, vind- og vandtæt arbejdstøj

Har du brug for hjælp til størrelser? Hop til størrelsesguiden her


outlet

Køb dine arbejdsbukser med stretch hos Jysk Firmatøj

Er du stadig i tvivl om, hvilke arbejdsbukser med stretch, du skal vælge - eller har du andre spørgsmål til arbejdstøj? Så står vores dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig. Vi har klædt damer og herre på i professionelt arbejdstøj siden 1988 og deler gerne vores ekspertise med dig.

Hvis du er erhvervskunde og eksempelvis har brug for hjælp til produktvalg, ønsker at bestille firmatøj med logo eller noget helt tredje, er du velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores dygtige konsulenter. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

> Kontakt kundeservice her

> Kontakt en konsulent her

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot