Arbejdsknickers

Leder du efter et alternativ til de lange arbejdsbukser eller arbejdsshorts, er knickers lige noget for dig. Du opretholder samme funktionalitet som med de lange arbejdsbukser, eftersom buksen rummer de samme brugbare elementer, såsom knæpuder og værktøjslommer. 

Hos Jysk Firmatøj kan du finde et bredt udvalg af arbejdsknickers med stretch, med reflekser, knickers til lagermedarbejder, serviceknickers, cargo-arbejde, arbejdsbukser med knæpuder og arbejdsknickers med hængelommer. Vi garanterer dig, at du får kvalitets knickers uanset hvor billige arbejdsbukserne er.  

Arbejdsknickers | Hvorfor vælge knickers? | Arbejdsknickers med logotryk

Arbejdsknickers 

Når du køber et par arbejdsknickers, får du en multifunktionel arbejdsbuks, der optimerer din hverdag, uden du skal gå på kompromis med billige løsninger.  

Knickers er til dig, der ønsker et alternativ til de lange varme arbejdsbukser, når temperaturerne bliver for varme. Buksen stopper nemlig midt på skinnebenene, så du får en optimal udluftning.  

På mange måder er knickers den perfekte arbejdsbuks, eftersom den virker yderst udluftende under fysisk hårdt arbejde, samtidig med, at den beskytter dig i form af knælommer til knæpuder.  

Vores brede udvalg af knickers består af anerkendte mærker som Kansas, Snickers, Mascot, F. Engel, Jobman og mange flere samt arbejdsbukser til både mænd og kvinder.  

Hvorfor vælge knickers?

Arbejdsknickersene – om det er knickers til mænd eller knickers til kvinder, er designet til at være lige så funktionel som dine ynglings arbejdsbukser.
Du får derfor med mange af knickersene: 

  • Rummelige lommer
  • Mobillomme
  • Knivholder
  • Værktøjsstropper
  • Hængelommer
  • Bæltestropper 
  • Stretch-kvalitet
  • D-ring
  • Knælommer til knæpuder

Ud over de mange funktioner, får du desuden områder forstærket med Cordura®. Når knæ, lommer og andre områder er forstærket med dette slidstærke materiale, sikrer du dig en holdbar knickers. 

Stretch

Når du kigger gennem vores hjemmeside vil du se, at mange af knickersene er i stretch-kvalitet. Det er de fordi arbejdstøj ikke skal være en forhindring. Tværtimod. Det skal være behageligt at have sit arbejdstøj på, og uanset om du vælger arbejdsbukser, arbejdsknickers eller arbejdsshorts, skal det føles som at have behagelige træningsbukser på. 

Hvad end du søger stretch bukser til kvinder, bukser med elastik i taljen til mænd, ¾ bukser, hvide bukser eller blå bukser, så kan du derfor finde det på Jysk Firmatøj. 

Knickers med hængelommer

Hos Jysk Firmatøj arbejder en lang række fagfolk, i tæt samarbejde med professionelle folk indenfor håndværksfagene, om at udvælge vores produkter. 

Vi ved derfor, hvor vigtigt hængelommer kan være i dagligdagen, for at dagen glider som den skal. Af den grund, har vi gjort det nemt for dig at finde knickers med hængelommer, så du ikke skal bruge spildtid på at finde de korrekte knickers til dig. 

Har du alligevel brug for lidt ekstra rådgivning og vejledning, står vi altid til rådighed, så dit køb hos os bliver en sand fornøjelse! 

Arbejdsknickers med logotryk

Når du som forbruger køber dine produkter hos Jysk Firmatøj, har du altid mulighed for, at få printet dit logo på dine nye korte bukser.  

Om du er selvstændig i eget firma eller fra en større virksomhed, så har du altid muligheden for at kontakte os gennem vores mail salg@jyf.dk, og få råd og vejledning ift. placering og tekniske spørgsmål vedrørende logotryk. 

Med dit helt eget eller firmaets logo på dine bukser, kan du derfor nemt og uden yderligere omkostninger profilerer dig i hverdagen. 

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.