Arbejdsknickers

Shop højkvalitets arbejdsknickers fra populære mærker, som Mascot, Snickers, og Jobman. Vælg imellem knickers med eller uden stretch, knælommer og hængelommer.

Se også: Hi-vis knickers | Logotryk på dit arbejdstøj | Arbejdsbukser | Arbejdsshorts | Overalls og helbukser

Arbejdsknickers til mænd og kvinder

Knæbukser, piratbukser, 3/4 bukser, knickers – kært barn har mange navne. Arbejdsknickers er til dig, der ønsker et alternativ til de lange arbejdsbukser, når temperaturen bliver for varm. Kendetegnet ved knickers er, at de stopper mellem knæ og ankel og giverr god luft til benene. Knickers kan bruges af alt fra håndværkere til lager- og servicemedarbejdere.

Mange foretrækker at bruge arbejdsknickers om sommeren, da de kan have samme fordelagtige funktioner som arbejdsbukser, herunder: Knælommer, hængelommer og stretch. Hos Jysk Firmatøj kan du shoppe arbejdsknickers til både mænd og kvinder fra anerkendte mærker, som Kansas, Snickers, Mascot, F. Engel og Jobman.

mascot arbejdsbukser

Gør knickers til en del af dit arbejdstøj

Arbejdsbukser kan hurtig blive for varme om sommeren. Arbejdsshorts er et godt alternativ – bare ikke hvis du har brug for knæpuder, der er arbejdsknickers det oplagte valg. Hvis du ønsker en endnu mere ventilerende løsning, kan du i stedet vælge arbejdsshorts. Du skal dog være opmærksom på, at shorts ikke kan have knælommer til knæpuder.

Arbejdsknickers er designet til at være lige så funktionelle som dine ynglings arbejdsbukser. Designmæssigt er knickers en mellemting mellem bukser og shorts. På mange måder er knickers den ultimative underdel til arbejde, eftersom den virker yderst ventilerende under fysisk hårdt arbejde og kan beskytte dine knæ.

Arbejdsknickers kan have følgende funktioner:

  • Hængelommer
  • Stretch
  • Cordura-forstærkninger
  • Værktøjsstropper
  • Mobillomme
  • Knivholder
  • Bæltestropper
  • D-ring

Arbejdsknickers med knælommer

Knæbeskyttelse er ideelt i fag, hvor knæene udsættes for belastning – f.eks. ved knælende arbejde. For at beskytte dine knæ kommer du langt med et par arbejdsknickers med certificeret knæbeskyttelse i form af knælommer til knæpuder. Mange af de knickers du finder her på sitet, har forstærkede lommer og knælommer, hvilket får dem til at holde længere. Forstærkninger kan f.eks. være lavet af Cordura som er et slidstærkt materiale, der forlænger levetiden på dine knickers. 

Se alle arbejdsknickers med knælommer


Arbejdsknickers med stretch

Når du kigger på vores udvalg, vil du opdage at mange af knickersene er lavet med en form for stretch. Det kan enten være en elastik i taljen, komfortable stretch paneler eller en gennemgående stretch-kvalitet, der gør dem utroligt strækbare. Knickers med 4-vejs stretch giver dig fuld bevægelsesfrihed, så du uden problemer kan sætte dig på hug og kravle rundt på alle fire. Hvilken form for stretch du vælger kommer helt an på dit erhverv og dine præferencer. 

Se alle arbejdsknickers med stretch 


Arbejdsknickers med hængelommer

Hængelommer giver ekstra opbevaringsrum, hvilket især er en fordel for håndværkere, der har værktøj og tilbehør med på farten. Arbejdsdagen glider bare bedre, når du har alle de nødvendige redskaber lige ved hånden. Du kan enten vælge et par knickers med hængelommer – eller købe eksterne hængelommer og montere den på dine yndlings arbejdsbukser/knickers. Mascot
Mascot byder på strækbare knickers med et lækkert design og de bedste egenskaber og funktioner. Vores knickers fra Mascot er lavet med 4-vejs stretch, hængelommer, rummelige lommer, Cordura-forstærkninger, refleksdetaljer og meget mere.

Snickers
I Snickers Litework 37,5 serie, finder du lette og slidstærke knickers med stretch og hængelommer. Snickers knickers har også Cordura skridtkile for endnu mere bevægelighed og sidepaneler for en fantastisk vægtfordeling, hvilket øger din komfort.

Jobman
Fra Jobman finder du knickers i flere forskellige prisklasser. Faktisk finder du nogle af markedets billigste knickers i Jobmans udvalg. Jobman har blandt andet bløde og åndbare knickers i 100% bomuld med få eller mange funktioner alt efter, hvad du har brug for.

Knickers i denim
På vores shop finder du også fede knickers i denim, der kan bruges til arbejde eller fritid. Knickers af denim har et afslappet design, men kan stadig have knæbeskyttelse og andre fordelagtige funktioner. Denim er kendt for at være robust og have en lang levetid.

Refleks arbejdsknickers
High Visibility knickers med fluorescens og reflekser er til dig, der bruger hverdagen på en arbejdsplads, hvor din sikkerhed afhænger af at blive set. Hi-vis knickers kan også have hængelommer, knælommer og alle de samme funktioner, som almindelige arbejdsknickers.

Relevante certificeringer

Hos Jysk Firmatøj ligger vi stor vægt på at udvælge lækkert og funktionelt arbejdstøj til vores shop. Meget af vores arbejdstøj er stemplet med forskellige certificeringer, der giver en indikator om brugen, kvaliteten og sikkerheden. For bukser og knickers til arbejde kan det være:

  •  EN ISO 15797 – Tåler industrivask
  •  EN14404 – Godkendt knæbeskyttelse
  •  Oeko-Tex Standard 100 - Sundhedsmærkning for tekstiler
  •  EN ISO 20471 – certificering til synligt arbejdstøj.


Få logotryk på dine arbejdsknickers

Hos Jysk Firmatøj kan du finde et bredt udvalg af arbejdsknickers med stretch, reflekser, hængelommer, knæpuder, Cordura-forstærkninger og mange andre smarte funktioner. Vi garanterer dig, at du i vores udvalg udelukkende finder knickers af høj kvalitet.

Når du køber dit arbejdstøj hos Jysk Firmatøj, har du mulighed for, at få logotryk eller print – mange virksomheder har også logo på arbejdsknickers. Med dit helt eget eller firmaets logo på dine bukser, kan du derfor nemt og uden yderligere omkostninger profilerer dig i hverdagen.

Om du er privatperson eller repræsenterer en virksomhed, så har du altid muligheden for at kontakte os for at få råd og vejledning. Vi kan hjælpe med alt fra produktvalg til tekniske spørgsmål vedrørende logotryk. Hvis du er på udkig efter billige knickers, kan du tage et kig i outletten – som består af arbejdstøj, sportstøj og fodtøj på tilbud.


kundeservice
til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot