Billige arbejdsshorts i høj kvalitet

Se vores store udvalg af stærke, praktiske, behagelige og billige arbejdsshorts til dit projekt eller dine medarbejdere – her på siden kan du finde arbejdsshorts fra de bedste og mest populære mærker som Kansas, Snickers og Mascot. 

Arbejdsshorts i bedste kvalitet | Knælange shorts | Arbejdsshorts med stræk | Udvalgte mærker - Carhartt, Mascot og Kansas | Certificeringer 

Billige arbejsshorts i bedste kvalitet

Når du arbejder indendørs eller udendørs med fysisk og krævende arbejde, stiller det krav til din påklædning og dit udstyr, og med de rette arbejdsshorts kan du opleve både komfort, kvalitet og sikkerhed.  


Har du brug for hjælp til valget af arbejdsshorts?

Her på siden finder du et stort udvalg af de bedste arbejdsshorts fra forskellige mærker, men hvis du har brug for mere vejledning i dit valg af arbejdstøj, kan du få ekstra vejledning gennem en snak med én af vores specialiserede medarbejdere! De står altid klar til at hjælpe eller komme med gode råd til din investering - Få kontakt til én af vores dygtige konsulenter her!

Arbejdsshorts til mænd har en behagelig pasform og mange smarte og gode funktioner, men rigtig mange af de forskellige shorts her på siden er unisex, så de også passer godt til kvinder. Dame arbejdsshorts har nemlig brug for alle de samme smarte løsninger og praktiske funktioner, som arbejdsshorts til mænd, men disse arbejdsshorts har et særligt smart snit, der passer til både mænd og kvinder. 

De forskellige arbejdsshorts, som du kan finde her på siden, har rigtig mange af de praktiske og velfungerende løsninger, som du kender fra lange almindelige arbejdsbukser, men her i en kort version. Arbejdsshorts er derfor det perfekte valg til dig, der er vant til og glad for at bruge arbejdsbukser, men som er på udkig efter godt arbejdstøj til de varme måneder, hvor lange arbejdsbukser bliver for varme at have på.  


Knælange shorts

Arbejdsshorts er kortere end klassiske arbejdsbukser, og alt efter hvilket mærke og hvilken model du vælger, kan de variere en smule i længde. Fælles for alle modellerne er dog, at længden giver god mulighed for at holde dig afsvalet og samtidig sikrer en god beskyttelse. 

Hvis du hellere vil have arbejdsshorts, der dækker knæene, kan du tage et kig på vores kategori med arbejdsknickers, hvis længde går helt til under knæene, og du derfor har mulighed for at nyde funktioner og ekstra elementer som fx beskyttende knæpuder.  


Arbejdsshorts med stræk

Hvis du er på udkig efter et par shorts, hvor komforten er helt i top, kan du vælge arbejdsshorts med stræk. Disse håndværkershorts er lavet i et særligt materiale, der er utroligt åndbart, og som samtidig er både svedabsorberende og hurtigttørrende. Materialet har et 4-vejs stræk som sikrer dig den ultimative komfort, da modellen kan tilpasses din bygning og derfor er behagelig både når du står, knæler og sidder. Vores arbejdsshorts med stretch har certificeringen FE-Super Stretch 4-vejs. 


Udvalgte mærker - Carhartt, Mascot og Kansas

Her på siden finder du arbejdsshorts fra mange forskellige mærker, og de har alle specialiseret sig i at fremstille de bedste arbejdsshorts. Du kan fx vælge de populære Carhartt arbejdsshorts, der er håndværkershorts med praktiske detaljer som fx Condura forstærkning på de mest udsatte områder.  

Mascot arbejdsshorts har et smart design med stretch, der gør dem yderst komfortable som arbejdstøj. De fås desuden i et væld af forskellige størrelser og hele 6 farver.  

Fra Kansas kan du finde flere forskellige modeller af arbejdsshorts, så du kan vælge de shorts, der bedst passer til dine behov. De forskellige modeller har lommer, praktiske funktioner og er fremstillet i forskellige materialer alt efter dine præferencer. Vælg fx denimshorts eller sweatshorts.  


F. Engel Combat Arbejdsshorts

F.Engel har forskellige serier af arbejdsshorts, der er lavet i forskellige materialer og med forskellige snit. Både F.Engel Combat, Galaxy og X-treme er lækre, slidstærke arbejdsshorts, og du kan få mange af dem med eller uden hængelommer. Disse arbejdsshorts med lommer giver god plads til de mange forskellige værktøjer, du kan få brug for i løbet af din arbejdsdag - både skriveredskaber og nøgler såvel som hammer, skruetrækker og ID-kort.  Certificeringer på arbejdsshorts

Arbejdsshorts kan være bærere af forskellige certificeringer, der stiller bestemte krav til produkterne og produktionen af dem. Dette er fx certificeringen EN ISO 15797, som garanterer dig, at dine arbejdsshorts kan klare at blive industrivasket uden problemer. Det kan også være certificeringen Øko-Tex Standard 100, der sikrer dig, at arbejdsshortsne er analyseret for – og er fri for – en lang række kemikalier der mistænkes for at være eller er sundhedsskadelige.  

De forskellige certificeringer sikrer dig altså arbejdsshorts af bedste kvalitet med fantastisk holdbarhed.  


Køb billige shorts og andet arbejdstøj hos Jysk Firmatøj ApS

Hos Jysk Firmatøj ApS har vi alt det bedste indenfor arbejdstøj - også arbejdsbukser, arbejdsshorts og knickers. Uanset dine behov og præferencer vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig til at vælge dit næste par arbejdsbukser.  

Foruden arbejdsbukser og arbejdstøj har vi erhvervsbeklædning og udstyr til diverse forskellige brancher – deriblandt også sikkerhedsudstyr, værnemidlerog sportstøj. Køb arbejdstøj online hos Jysk Firmatøj ApS og få lynhurtig levering direkte til din adresse eller til din virksomhed! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.