Tilbehør til arbejdstøj

Find lige det tilbehør til dit arbejdstøj, du har brug for her på siden. Her finder du blandt andet ekstra hængelommer, læderbælter, kasketter og meget andet. Se vores udvalg her og find lige det udstyr, der kan gøre din arbejdsdag langt bedre! 

Elastiske- og læderbælter | Hængelommer | Huer og caps | Halsrør og halsedisser | Poinshop 

Ekstra tilbehør til dit arbejdstøj sætter prikken over I'et

Kvaliteten af dit arbejde afhænger ikke udelukkende af din egen indsats og evner. Nej, det kommer også an på, om du føler dig godt tilpas i dit arbejdstøj og har det helt rigtige udstyr. Hvis dine arbejdsbukser eksempelvis hele tiden hænger eller falder ned, kan det hindre dig og din udførelse af dit arbejde. Derfor er det vigtigt, at du har et lækkert bælte til dine arbejdsbukser. Her på siden kan du både finde læderbælter og elastiske bælter med stretch, hvor hvert bælte passer både til en dame og en herre.  


Elastiske- og læderbælter

Hos Jysk Firmatøj sælger vi både bælter med elastik og læderbælter. Et særligt elastisk bælte er bæltet fra Kansas. Dette bælte er 44mm. Bredt og har en længde på 120 cm, mens den i bæltespændet har en flaskeåbner, som giver det en sjov funktion, der er helt perfekt til kaffepausen eller fyraftenen.  

Kansas elastisk bælte
f. engel bælte hi vis

Hvis du sender dit arbejdstøj til industrivask, og gerne vil kunne smide dit bælte med deri, så er F. Engels slidstærke bælte med plastikspænde helt perfekt til dine behov. Bæltet fås i både sort og hvid, men også i kraftigt synlige farver, der passer perfekt til dit High Visibility arbejdstøj. 


Læderbælte fra F. Engel

f. engel læder bælte

Vil du hellere have et bælte, du kan anvende både til dine arbejdsbukser og dine almindelige hverdagsbukser? Så prøv dette vildt lækre læderbælte fra F. Engel. Bæltet er af 100% ægte læder og har et mørkt og diskret bæltespænde, som ikke er for iøjnefaldende. Køb læderbæltet fra F. Engel her!

Hængelommer til dine arbejdsbukser

Spar tid, når du arbejder ved at tilkøbe hængelommer til dine arbejdsbukser, så du ikke skal løbe frem og tilbage efter værktøj og andet udstyr til dit arbejde. Med hængelommer til dine arbejdsbukser kan du have dine søm og skruer på dig uden, de bliver væk. Hængelommerne kan også fås i safety farver, der passer til dine arbejdsbukser med HI VIS.  

Er du elektriker, der mangler nogle ekstra lommer, når du arbejder? Så tag et kig på denne funktionelle værktøjsholder, der er designet perfekt til elektrikere og deres behov for rumdeling.  


Huer og caps til arbejde

Når du arbejder med håndværk eller lignende, så er der ofte en masse støv i luften. Og det er vigtigt, at det ikke kommer ind i dine øjne eller i dit ansigt, så du ikke kan se noget. Og hvis du endda er udenfor om sommeren, kan du få solen i øjnene og blive blændet. Med en smart hue eller cap kan du skærme for dette.  

Hos Jysk Firmatøj har vi et stort udvalg af huer og caps, du kan bruge til arbejde eller i hverdagen. Klik ind og se vores udvalg af huer og caps til arbejde, eller hvis der ikke er nok her, så se samme kategori under profiltøj her!

Hvis dine medarbejdere skal bruge huer eller kasketter på deres arbejde, kan I få logotryk eller brodering derpå, så kasketten eller huen bliver mere personlig og genkendelig. Dine medarbejdere vil føle sig inkluderet i virksomheden, når de bærer tilbehør med jeres eget logotryk. Læs mere og bestil logotryk her!  


Halsrør og halsedisser til ekstra varme på arbejdet

Pas på hals og ører når du arbejder, så du ikke bliver forkølet eller kommer til at fryse, når vejret er træls. Det kan du gøre med et halsrør eller en halsedisse af særlig gode kvaliteter fra kendte mærker til arbejde. Mærkerne er kendte for deres gode kvaliteter i deres arbejdstøj, og for tilbehøret er det ikke anderledes. Klik ind og se vores udvalg af halsrør og halsedisser og mærk, hvordan du kan føle dig varm og tilpas på din arbejdsdag. 


Pointshop

Skal dit personale ofte bruge nyt udstyr, arbejdstøj eller tilbehør til arbejde? Så har du hos Jysk Firmatøj mulighed for at få din egen unikke webshop med udvalgte produkter og specielle priser, hvor dit personale selv har mulighed for at bestille de varer, de skal bruge på virksomhedens vegne. På denne måde får virksomheden en samlet faktura uden, at være nødsaget til at have en person ansat til at være ansvarlig for indkøb af arbejdstøj. Det er altid lettere, når personalet selv kan bestille sit tøj i de rigtige størrelser. Læs mere om poinshoppen her!  

gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot