Knæpuder og knæbeskyttelse

Bruger du mange timer på knæene i løbet af din arbejdsdag? Så kan du med bløde knæpuder beskytte dine knæ og undgå ubehag og slidte knæ! 

Knæpuder til håndværkere | Snickers knæpuder | Gulvlæggerknæpuder | Certificeringer | Arbejdsbukser med knæpuder 

Flere typer knæpuder til håndværkere

Der findes i dag et stort udvalg af knæpuder på markedet, som kan inddeles i forskellige typer alt efter udformning, materiale og mest hensigtsmæssige brug. De mest populære knæbeskyttere til arbejde er letvægtspuder i skum. Det er fx Kansas knæpuder 9200, der er et par fleksible og lette knæpuder. Disse knæbeskyttere har en forside af 100% lavdensitets polyethylen og en tykkelse på blot 2 cm, hvilket gør dem dejligt lette at bære rundt på.  

Jobman har med deres patenterede og unikke Leaf teknologi designet et par knæpuder, der super effektivt spreder vægten og giver god komfort. Disse knæpuder er udarbejdet i TPE, som står for Thermo Plastic Elastomer, hvis særlige egenskab er at genvinde sin ergonomiske form 100% efter at have været trykket sammen. Samtidig har knæpuderne et super smart og unikt udseende i orange.  

Rigtig mange egenskaber går igen hos mange af knæpuderne, og det er egenskaber, som du kan få rigtig god glæde af i løbet af din arbejdsdag: 

  • Ergonomisk design
  • Lav vægt
  • Fleksibilitet
  • Blød indvendig side
  • EN 14404 certificering


Snickers knæpuder

Også det populære mærke indenfor arbejdstøj Snickers har knæpuder som en del af sortimentet. Det er Snickers håndværker knæpuder, der er et par robuste og holdbare knæpuder med en stærk forside til at modstå gennemtrængning fra søm og skarpe genstande. Samtidig er bagsiden af knæpuderne dejligt blød, så de føles behagelige imod knæskallen. Gulvlæggerknæpuder

Et af de erhverv, hvor knæene er mest udsatte, er hos gulvlæggere. Derfor har vi hos Jysk Firmatøj fundet frem til nogle af de bedste knæpuder til gulvlæggere, som holder dig godt beskyttet dagen lang. 

Knæpuderne er særligt formet, så de holder sig på plads hele dagen, selvom du kravler rundt på gulvet under dit arbejde. Fyldet i knæpuderne består af små polyethylenkugler, som er super lette og samtidig flytter sig en lille smule rundt i puden alt efter hvor der er mest brug for støtte. Samtidig er de små kugler med til at gøre knæpuderne mere åndbare, da varme og fugt kan trænge igennem uden problemer.  


Certificeringer til knæpuder

For at sikre dig bedst muligt i løbet af arbejdsdagen, er der nogle certificeringer for knæpuder, som stiller krav til beskyttelsesevnen mod gennemtrængning. Certificeringerne er altså din sikkerhed for at knæpuderne lever op til internationalt anerkendte standarder for sikkerhedsudstyr og tilbehør til arbejdstøj. 

Mange af knæpuderne her på siden bærer certificeringen EN 14404 på niveau 1 eller 2. Det betyder, at knæbeskytterne kan bruges på fladt eller ujævnt underlag og kan beskytte mod gennemtrængning ved en styrke på 100 ± 5 N eller 250 ± 10 N. Knæpuder til haven

Et par gode knæpuder kan bruges af mange andre end håndværkere, der kravler rundt på alle 4 og lægger gulv. Et par knæpuder kan være super skønne, når du begiver dig ud i haven og skal til at luge, omplante, lægge fliser og ellers passe haven. Meget havearbejde foregår nemlig på alle fire - også selvom du har langt skaft på flere af dine redskaber. I haven kan knæpuderne redde dine knæ fra at blive skadet af tryk fra sten, grene og andre spidse genstande, og så er det generelt hårdt at sidde længe på knæ på et hårdt underlag uden en beskyttende knæpude. Gennem mange år uden ordentlig beskyttelse kan du risikere at støde ind i et slidt knæ - og det er jo rarest at forebygge med det rigtige udstyr. 


Arbejdsbukser med knæpuder

Knæpuderne her på siden er som sagt designet til at kunne bruges sammen med et par klassiske arbejdsbukser eller overalls, men hvis du ved, at du ofte har brug for knæpuderne, kan du også vælge et par arbejdsbukser med knæpuder, hvor knæpuderne er indbyggede i buksebenene.  

I vores kategori med arbejdsbukser kan du læse mere om arbejdsbukser med knæpuder og se vores store udvalg af arbejdsbukser med knæpuder, stretch og med og uden hængelommer.  


Køb knæpuder og arbejdsbukser med knæpuder hos Jysk Firmatøj

Find din næste knæpude blandt udvalget her på siden og blive godt klædt på til din arbejdsdag eller arbejdet derhjemme. Du kan let og enkelt bestille knæpuderne her i webshoppen, og så leverer vi dem direkte til din valgte adresse.  

Hvis du har brug for ekstra råd og vejledning i dit valg af knæpuder er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe - mød personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.