Praktiske Overalls og helbukser

Overalls er en praktisk og komfortabel form for arbejdsbeklædning, der dækker både lænd, mave og en del af ryggen og holder områderne varme og beskyttede. Se det store udvalg af overalls fra mærker som Kansas, Mascot og Snickers. 

Overalls | Skal jeg vælge overalls eller arbejdsbukser? | Overalls med lommer | Overalls til kvinder | Overalls i farver | Populære overalls til mænd

Overalls

Overalls eller helbukser, er egentlig en form for kedeldragt uden ærmer, der går fra anklerne til ca. midt på brystet. De holdes oppe med seler, så du let kan tage en jakke eller sweater udenover bukserne. Du kender måske overalls som smækbukser, som er et mere dagligt navn for dem. Overalls er rare at have på i længere tid, da de ikke strammer i livet men derimod hviler på dine skuldre, når du har dem på.  

Her på siden finder du et væld af forskellige modeller af overalls til mænd og kvinder fra nogle af de bedste producenter på markedet. Det er nemlig vigtigt, at dit arbejdstøj er behageligt og praktisk, og hvis du har spørgsmål vedrørende dit valg af arbejdstøj, står vores skarpe medarbejdere altid klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål - Mød dem her! 


Skal jeg vælge overalls eller arbejdsbukser?

Hvis du står og skal beslutte dig for, om overalls eller klassiske arbejdsbukser er den bedste løsning til dig eller dine medarbejdere, er der et par forskellige ting at overveje i forbindelse med dit valg.  

Arbejdsbukser er super komfortable og praktiske til fysisk arbejde, hvor der er brug for god støtte og opbevaring af værktøj og materialer. Du kan læse meget mere om arbejdsbukser i vores kategori med arbejdsbukser. Overalls har ekstra god komfort, da de dækker lænden og holder lænd og ryg varme under arbejdet. Samtidig er din forside og mave beskyttet mod skarpe genstande og kanter – fx ved løft.  

Ligesom klassiske arbejdsbukser, kan overalls beskytte dine knæ og ben, hvis du har et arbejde, hvor dine knæ og lår er ekstra udsatte. Du kan nemlig få beskyttende knæpuder til at kombinere med overallsene, så du får et ekstra beskyttende og isolerende lag mellem knæ og underlag. Disse knæpuder er designede til at yde den optimale støtte og både yde komfort og beskyttelse. 


Overalls med lommer

Foruden at være ekstra komfortable, er overalls en utroligt praktisk form for arbejdsbeklædning med plads til alt det udstyr og værktøj, der er rart at have på sig under arbejdet. Langt de fleste overalls er nemlig udstyret med en række rummelige lommer både på fronten og omkring benene. Lommerne varierer med inddelinger til fx tommestok og hammer, og nogle lommer er endda ekstra forstærket i bunden for at forhindre at lommen bliver slidt.  

Overalls med hængelommer har særlige lommer, der giver endnu bedre bevægelsesfrihed, da lommerne og deres indhold ikke er totalt hæftet til overallsene. På den måde kan du frit bukke dig og sætte dig ned, og lommen vil ikke komme i vejen. 


Overalls til kvinder

De mange forskellige modeller af overalls er designet med optimal komfort i tankerne, og de tilgodeser forskellige kropstyper. Der kan fx være elastik i siderne eller strækbart materiale for at give optimal pasform. 

Som kvinde kan du bruge unisex overalls, men du kan også finde særlige dame overalls her på siden. Disse overalls er smækbukser, der er særligt designet til kvinder med en anden pasform end normalt. Der er fx elastik i taljen og et dejligt bredt rygstykke med justerbare seler, så du uanset højde og bygning kan indstille arbejdstøjet til at passe perfekt.  


Overalls i farver

Overalls kan fås i nærmest alle regnbuens farver – så du kan finde den farve, der passer bedst til dit erhverv, eller som du synes bedst om. Hvide overalls er fx typisk forbundet med malerfaget, men her på siden finder du også grønne, røde, sandfarvede, grå, brune, sorte og blå overalls – nogle også i farvekombinationer.  

F. Engel Cargo serien af overalls har et mørkt design, du kan få i grå, navyblå og sort, og så har de forskellige striber af reflekser både foran og bagpå. Disse reflekser giver dig en øget synlighed og gør, at du dukker tydeligt op i mørket, hvis en lyskegle rammer overallsene.  Populære overalls til mænd

Både Kansas, Mascot, Snickers, Jobman, og Blåkläder producerer både behagelige og funktionelle overalls, og især F. Engel har et stort udvalg af forskellige modeller. Serierne fra F. Engel hedder Galaxy, Combat, X-treme, Cargo, Enterprise og Safety, og de har hver især et forskelligt forkus i forhold til fx design eller funktioner, men fælles for dem alle er, at de er super komfortable og praktiske. Certificeringer

For at sikre den bedste holdbarhed og sikkerhed, er nogle af overallsene her på siden bærere af certificeringer som fx EN ISO 20471. Denne certificering sikrer dig, at overallsene lever op til de internationale krav for High Visibility Clothing, så du med sikkerhed bliver set i mørket. Certificeringen EN ISO 15797 betyder, at materialet kan holde til at blive industrivasket uden at du kan forvente, at det slider for hårdt på materialet.  

Derudover kan arbejdstøjet bære certificeringen Øko-Tex Standard 100 som er din sikkerhed for, at materialet analyseret for sundhedsskadelige kemikalier. Alle certificeringerne gør det altså lettere for dig at vælge de overalls, der bedst passer til dit erhverv – hvis du fx arbejder i mørke eller på trafikerede steder.  


Køb dine overalls hos Jysk Firmatøj ApS

Her hos Jysk Firmatøj ApS vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig til at vælge det optimale arbejdstøj til dit erhverv eller dine medarbejdere. Du kan let bestille arbejdstøjet her i vores webshop, og så leverer vi det direkte på din adresse. Køb dit arbejdstøj online hos Jysk Firmatøj ApS til skarpe priser og med hurtig levering! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.