Arbejdshandsker

Pas på dine hænder, når du arbejder med varme, skarpe eller beskidte elementer. Det kan du gøre med et par arbejdshandsker, der både egner sig til havearbejde, i industri eller byggeri. Se vores udvalg af handsker til arbejde herunder! 

Forskellige typer arbejdshandsker | Vinterhandsker | Havehandsker | Logotryk 

Mange forskellige typer af handsker til forskelligt arbejde

Uanset hvilket arbejde, du skal udføre, har vi hos Jysk Firmatøj de rette handsker til dig. Det kan være alt fra havehandsker til arbejde i haven og handsker til brug ved mikroelektronik til varme arbejdshandsker til vinter, der er foret med fleece og Thinsulate.  


Vinterhandsker

Har du brug for ekstra varme til dine hænder til dit udendørs arbejde, når det bliver koldt? Så har vi her på siden gode muligheder til dig, der mangler nogle arbejdshandsker til vinter.

Når man skal arbejde med hænderne, kan det blive svært og ubehageligt, hvis det er i et koldt arbejdsmiljø. Hænderne kan føles stive, og nærmest fryse fast. Dette kan du undgå med de handsker, der passer bedst til dig og dit arbejdsmiljø.

Hvis du mangler nogle handsker med varme, der ikke er for tykke, er Portwests Thermal Grip handske en god mulighed for dig, der har brug for bevægelsesfrihed og varme på samme tid.


Havehandsker

Når der skal arbejdes i haven, er det vigtigt at have nogle gode handsker, der beskytter negle og huden fra savs og skrammer. Nogle planter kan ridse og rive i huden, hvilket du kan undgå med et par billige men slidstærke arbejdshandsker fra kvalitetsrige og kendte mærker som Portwest eller Kansas.  


Gør dine arbejdshandsker personlige

Skal du have mange sæt handsker til dine medarbejdere? Så har du hos Jysk Firmatøj mulighed for at gøre handskerne genkendelige ved at tilføje et logotryk eller broderi med din virksomheds logo. Læs mere om dine muligheder for logotryk og brodering her!  

gå til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.