Arbejdsshorts med hængelommer

Gå på opdagelse i kategorien med funktionelle arbejdsshorts med hængelommer fra de mest populære brands, som F. Engel, Mascot og Fristads. Vi opdaterer sortimentet løbende med de nyeste og bedste modeller!

Se også:  Arbejdsknickers med hængelommer | Arbejdsbukser med hængelommer | Overalls med hængelommer

Et stort udvalg af arbejdsshorts med hængelommer

Her på siden finder du et stort udvalg af arbejdsshorts med hængelommer i høj kvalitet. Dette er den klassiske håndværkershorts, der ses på byggepladser og blandt håndværkere landet rundt - og med god grund: Disse arbejdsshorts er utroligt behagelige og praktiske til de varmere måneder. Hos os finder du arbejdstøj fra de førende mærker, og der kommer løbende nyt til fra blandt andet:

F. Engel
Mascot
Fristads

Arbejdsshorts med hængelommer

Hvad er arbejdsshorts med hængelommer?

Hængelommer er løsthængende lommer, der hænger ud over de almindelige lommer på lårene. Der findes både almindelige arbejdsbukser- og shorts med hængelommer, som enten er syet på taljen eller aftagelige. Løsningen er perfekt til arbejdsmanden, der har behov for ekstra opbevaringsplads til værktøj og materialer. 

3 fordele ved hængelommer

  1. Flere lommer = mere opbevaringsplads
  2. Kan opbevare lange genstande som hammer og tommestok
  3. Strammer eller generer ikke lårene

Praktiske arbejdsshorts til det gode vejr

Hos Jysk Firmatøj fører vi et bredt udvalg af arbejdsshorts med hængelommer – den ideelle løsning til alle, der har behov for ekstra plads til  opbevaring.

Mange af vores arbejdsshorts kommer med Cordura forstærkede hængelommer, så de kan holde til groft arbejde og slid. Hvis du er på udkig efter et par arbejdsshorts med ekstra bevægelsesfrihed, kan du med fordel gå efter et par med 4-vejs stretch.

Hængelommer giver ekstra plads i shortsene

Arbejdsshorts er fremstillet til at være funktionelle i hverdagen til malere, håndværkere og andre praktiske faggrupper. Foruden hængelommer har flere af modellerne i vores udvalg ekstra rummelige forlommer, baglommer, benlommer samt speciellommer til mobil, blyant, hobbykniv mm., så alle de vigtigste redskaber er lige ved hånden.

Tilbehør til arbejdsshorts, knickers og bukser

Hvis dine yndlingsshorts ikke har hængelommer, kan du i stedet tilkøbe et aftageligt par, der eksempelvis kan monteres i bæltet. På den måde kan du holde styr på løse genstande for den ultimative funktion. Vi har et solidt udvalg af hængelommer til almindelige arbejdsshorts og reflekterende modeller til High Visibility shorts

Se alle aftagelige hængelommer 

Certificeringer på arbejdsshort med hængelommer

På shoppen finder du et stort udvalg af certificeret arbejdstøj, der passer til alle faggrupper. Arbejdsshort med hængelommer kan eksempelvis være Øko-Tex certificeret, hvilket betyder, at produktet er fremstillet uden skadelig kemi.

Hvis du benytter dig af industrivask, kan du med fordel kigge efter arbejdstøj, der er certificeret EN ISO 15797 og derved holder farven og pasformen.

Andre løsninger med hængelommer

Når vi udvælger produkter til shoppen, gør vi det med henblik på kvalitet og komfort. Hvis du er fortaler for god opbevaringsplads og hængelommer, kan du også vælge imellem andre modeller, så du har arbejdstøj til hele året:

Gå til arbejdsbukser med hængelommer

Gå til arbejdsknickers med hængelommer

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot