Arbejdsbukser med hængelommer

Klassiske håndværkerbukser er arbejdsbukser med hængelommer. Er du murer, tømrer, maler eller en anden form for håndværker, så er arbejdsbukser med hængelommer det rigtige valg for dig. Hos Jysk Firmatøj har vi et stort udvalg af arbejdsbukser med hængelommer til alle håndværkere og andre, der kan have brug for den ekstra funktionalitet.

Se også: Arbejdsbukser med knælommer | Hi Vis arbejdsbukser | Arbejdsbukser til kvinder | Arbejdsbukser til børn

Klassiske håndværkerbukser

Arbejdsbukser med hængelommer er typisk brugt af håndværkere. Derfor vil du opleve, at mange af vores arbejdsbukser med hængelommer hedder netop håndværkerbukser. Årsagen er, at håndværkere skal have deres værktøj og udstyr lige ved hånden, når de arbejder, og det kræver mange lommer. 


Fordelene ved arbejdsbukser med hængelommer

Måske kender du det i din almindelige jakkelomme, men man kan komme til at komme utroligt mange ting i sine lommer, hvilket gør det svært at få fat i netop det, man skal bruge, når man skal bruge det. Den udfordring står håndværkere især med, når de arbejder på et projekt. Men faktisk er der mange fordele:

 • Opbevar dine sager separat, så de er nemme at få fat i
 • Hængelommer hænger frem for at sidde fast op ad lårene
 • Hængelommer er ofte ekstra slidstærke, så de kan holde til at blive brugt


Er du en taglægger, der arbejder på et tag, kan du formentlig ikke have hele værktøjskassen med oppe på taget. 

Derfor har du ekstra behov for opbevaring på kroppen, så du kan have dit værktøj og udstyr med dig. 

Ligeledes har du behov for at kunne komme nemt til din telefon og andre genstande, når du er i gang med arbejdet. Så er arbejdsbukser med hængelommer helt ideelt. 

Arbejdsbukser med hængelommer

Det har faktisk en stor betydning for din komfort, hvordan lommerne er placeret på kroppen, og om tingene kan falde ud. Har du søm og skruer i dine hængelommer på dine arbejdsbukser, så falder de ikke så nemt ud, fordi lommernes tyngde vil sørge for, at de peger nedad. Samtidig kan det virke begrænsende at have mange ting i lommerne, da de i så fald stikker ind i lårene eller hoften. 


Løse hængelommer til opbevaring efter behov

Er du i et job, hvor dine opgaver varierer? Så har du måske ikke altid brug for den ekstra opbevaring, som hængelommerne giver. I det tilfælde kan du købe løse hængelommer, som du kan tage på efter behov og fra opgave til opgave.

Løse hængelommer har desuden den fordel, at du kan tage lommerne af med udstyret i og vaske bukserne, og de er desuden nemme at tage af og tømme for snavs og sand, når skidtet samler sig deri.

Arbejdsbukser med hængelommer fra populære mærker

Hos Jysk Firmatøj forhandler vi kun det bedste arbejdstøj på markedet! Derfor finder du et stort udvalg af arbejdsbukser med hængelommer fra kendte mærker som:

 • Mascot
 • Fristads
 • Carhartt
 • Blåkläder
 • Kansas
 • Jobman
 • F. Engel
 • Snickers
Mascot Advanced stretch arbejdsbukser med hængelommer

Mascot Advanced stretch arbejdsbukser med hængelommer – blandt branchens mest populære

Er du i tvivl om, hvilke arbejdsbukser med hængelommer, du skal vælge, så kan du trygt gå med et af branchens mest populære valg; Mascot Advanced stretch arbejdsbukser med hængelommer. Her får du utroligt mange funktioner og et højt niveau af komfort. Bukserne har blandt andet:

 • Cordura® forstærkninger
 • Kevlar®-forstærkninger
 • Fuld 4-vejs stretch
 • Refleksdetaljer
 • Oeko-Tex 100 certificering
 • … og selvfølgelig aftagelige hængelommer og meget mere

Gå ikke på kompromis med komfort

Komfort, slidstyrke og funktionalitet er blandt de vigtigste fokuspunkter, når du skal vælge arbejdsbukser – og når du vælger en model med hængelommer, har du automatisk opgraderet niveauet af funktionalitet. Men selvom du har et stort behov for funktionelle og slidstærke arbejdsbukser, skal du ikke gå på kompromis med komforten. Vi har f.eks. et stort udvalg af arbejdsbukser med stretch og hængelommer, eller bukser med knælommer til knæpuder og hængelommer.

Er du på udkig efter arbejdsshorts med hængelommer eller arbejdsknickers med hængelommer, har vi selvfølgelig også det i høj kvalitet! Så er du klar til sommeren.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om arbejdsbukser med hængelommer er det rigtige valg for dig? Så står vores dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig.

> Kontakt kundeservice her

Er du en større erhvervskunde, der gerne vil have vejledning eller et tilbud på en større mængde arbejdstøj, så kan du kontakte vores salgskonsulenter.

> Kontakt en konsulent her

Til toppen
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot