Arbejdsjakker til damer

Stort udvalg af smarte og slidstærke arbejdsjakker til damer. Vælg imellem dame softshell jakker, fleecejakker, vinterjakker og mange andre alt efter årstid og branche. 

Se også: High Visibility vinterjakker | Fleece jakker til damer | Vinterjakker til damer | Softshell jakker til damer

Smarte arbejdsjakker til damer

Hos Jysk Firmatøj får du et bredt sortiment af arbejdsjakker til damer, der kan bruges i samtlige erhverv og jobfunktioner. Du finder jakker til arbejde fra de mest populære arbejdstøjmærker, som Carhartt, Mascot, Fristads, Bkåklæder og ID Identity Workwear. Vi har arbejdsjakker i alt fra klassiske sort, hvide og grå nuancer til farverige varianter i rød, grøn, pink, blå, orange og mange flere.

En arbejdsjakke adskiller sig fra almindelige jakker ved at være fremstillet af ekstra robuste materialer - og derved være mere modstandsdygtig overfor slid, hvis du sammenligner med almindelige jakker fra modemærkerne. 

Denne kategori indeholder alle vores arbejdsjakker med en feminin pasform. Hvis du ikke finder den jakke, du søger, kan du også kigge i vores overordnede kategori med arbejdsjakker – og bruge filtreringsværktøjet øverst til venstre til at sortere efter unisex varianter. Her finder du også vores sortiment af jakker udvalg efter kategorier, som: Softshell jakker, skaljakker, vinterjakker til arbejde m.fl.

arbejdsjakke til damer

Carhartt jakker til damer

Carhartt er et mærker, der ligger stor vægt på både design og funktionalitet – og er et utroligt populært valg iblandt kvinder. Carhartt har taget holdbarheden fra klassisk arbejdstøj og trendsene fra modetøjsmærkerne og skabt deres egen udgave af arbejdstøj, der både ses på arbejdspladser og i gadebilledet. Damejakkerne fra Carhartt har gode egenskaber, der gør dem dejligt fleksible og alsidige.

Se hele udvalget fra Carhartt


Vind og vandtætte dame jakker

En vind og vandtæt jakke er praktiske til dig, der har et arbejde der foregår udendørs. Du kan vælge imellem klassiske arbejdsjakker, overgangsjakker og vinterjakker med vind og vandtætte egenskaber. Det er en jakkes materialer og membran, der afgør hvilke egenskaber, den har. Hvis du er på udkig efter en vind og vand og vindtæt helårsjakke, der også er åndbar, kan du med fordel gå efter en skalljakke eller en jakke med Gore Tex.

Gå til skaljakker


Vinterjakker til damer

Den danske vinter byder på mange kolde og våde dage. En vinter arbejdsjakke er derfor uundværlig til udendørs arbejde i de kolde måneder - uanset om du er kvinde eller mand. I denne kategori finder du mange vinterjakker med god vandtæthed, åndbarhed og andre fordelagtige egenskaber, som f.eks. stretch og Cordura. Du kan vælge imellem mange damejakker til vinteren med eller uden hætte.

Gå til vinterjakker til damer


Fleecejakker til damer

Hvis du i stedet er på udkig efter en lun og let dame jakke, som både kan bruges alene og som underlag, kan du udforske kategorien med fleecetrøjer til damer. Vi har et stort udvalg af fleecetrøjer med gennemgående lynlås, kort lynlås eller helt uden.. Du kan vælge imellem alt fra tynde og stilrene microfleece til tykke og vamsede fleece – og alle varianter derimellem. Du kan holde varmen tæt ind til kroppen ved at tage en skaljakke eller lignende udover din fleece.

Gå til dame fleecejakker


Køb dit dame arbejdstøj hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj har vi ikke kun arbejdsjakker til damer – vi har en hel kategori med arbejdstøj til kvinder, hvor du finder alt fra bukser til t-shirts og arbejdstrøjer til damer. Her er arbejdstøj med en kvindelig pasform til alt fra håndværkere og gartnere til kontor- og servicemedarbejdere. Du har også mulighed for at få logotryk på din arbejdsjakke eller andet arbejdstøj, du bestiller her på siden. Vi har nemlig eget trykker og tilbyder både logotryk og brodering, så du kan repræsentere din virksomhed på en pæn og præsentabel måde. Mange af da arbejdsjakker du kan købe hos os egner sig til logoprint.

Læs mere om hvordan du får logotryk på dit arbejdstøj her

til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.