Arbejdsjakker til mænd

Du er havnet på kategorien med arbejdsjakker til herre fra de allerbedste og mest populære mærker. Her finder du alt fra klassiske arbejdsjakker til varme og varme vinterjakker til mænd!

Se også: Fleecejakker til herre | Vinterjakker til herre | Softshell jakker til mænd

De bedste arbejdsjakker til herre

Er du på udkig efter en herre arbejdsjakke? Så er du havnet det rette sted! Hos Jysk Firmatøj finder du en bred vifte af arbejdsjakker, der beskytter dig imod vind og vejr. Hos os finder du arbejdsjakker til mænd i velkendte modeller.

Uanset om du arbejder ude eller inde på et værksted eller i en lagerbygning, vil du få glæde af en arbejdsjakke. Vi har inddelt vores jakker i velkendte kategorier, der gør det lettere at finde lige præcis den jakke, der en den rette for dig.

Du kan imødekomme vinterens bidende kulde med en klassisk herre vinterjakke, parkajakke eller slidstærk pilotjakke. 

herre arbejdsjakke

Imellem sommer og vinter kommer du langt med en let vatteret overgangsjakke, åndbar softshell jakke eller vind og vandtæt skaljakke. Imens sommerens arbejde udføres på bedste vis med en klassiske arbejdsjakke eller sweatjakke.


Carhartt jakke herre

Fra Carhartt kan du vælge imellem klassiske herre arbejdsjakker, fleecejakker og vinterjakker. Jakkerne fra Carhartt er både velegnet som arbejdsjakke og til hverdagsbrug, da de kombinerer trends med slidstyrke. Carhartt anvender lækre og velkendte materialer, som quiltfoer og Cordura. Derudover har de tilsat egenskaber, som et vandtæt ydre og funktionelle lomme i designet på deres arbejdsjakker til mænd. 

> Se hele udvalget fra Carhartt


Kansas jakke herre

Pilotjakker, fiberpelsjakker, vinterjakker, anorakker, skaljakker, sweatjakker og klassiske arbejdsjakker – Kansas har et stort udvalg af jakker til mænd, der egner sig til arbejde. En af vores bestsellers til mænd er Kansas Icon pilotjakken, som kommer i flere farver og er smuds-, olie- og vandafvisende. Det der kendetegner Kansas’ herrejakker, er et moderne design, robuste materialer og gode egenskaber. 

> Se alt fra Kansas


Jobman jakke herre

Fra Jobman har vi et stort udvalg af herrejakker til sommer, vinter og mellem årstiderne. Du ksn vælge imellem servicejakker, skaljakker, softshelljakker, pilotjakker, vinterjakker, fleecejakker og mange flere sort, blå, khaki, rød mm. VI er stolte af at være den eneste danske forhandler af det svenske kvalitetsmærke. Jobman designer herre arbejdsjakker, der lever op til høje krav inden for komfort, sikkerhed og funktionalitet. 

> Se alt fra Jobman


Vind og vandtæt jakker til herre

Skaljakker, overgangsjakker, hybridjakker og vinterjakker er nogle af de kategorier, der byder på vind- og vandtætte jakker til herre. Jakker der er designet til at stå imod vind og vejr kommer med og uden foer – og kommer deres i flere varianter, der kan anvendes året rundt. Det er arbejdsjakkens membran eller en coating, der afgør om en jakke er vind- og vandtæt.

Vandtætte jakkers ydermateriale har til opgave at stå imod hverdagens slid – det er ofte på bagsiden af jakken, at det vandtætte materiale er placeret. Nogle gange har herrejakker også et tredje lag, som skal beskytte imod slid indefra.

Gore Tex og andre teknologier

Gore Tex er en teknologi, som arbejdstøjmærkerne køber sig adgang til hos en tredjepart. Hvis du vælger en herrejakke med Gore Tex, får du en utroligt åndbar og vandtæt jakke. Du kan også gå efter en jakke med en PU-coating, som også både gør din arbejdsjakke vandtæt og åndbar. En arbejdsjakke i 100 % polyester være, hvilket også gør jakken bæredygtig og genanvendelig. 


Køb din arbejdsjakke hos Jysk Firmatøj

Vi har udvalgt vores arbejdsjakker med omhu, så du kan udføre dine daglige opgaver og samtidig være godt pakket ind. Din arbejdsjakke vigtigste opgave er at holde dig varm, sikker og give dig lige præcis de funktioner, som passer til dig. Du får derfor et kæmpe udvalg af arbejdsjakker til mænd, der egner sig til forår, sommer, efterår og vinter.

Hvis du har brug for hjælp til at udvælge din herre arbejdsjakke, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også logotryk og brodering på arbejdstøj, så du kan fremstå professionel og repræsentere din virksomhed på bedste vis. Det meste af udvalget på shoppen egner sig til firmaprofilering. Kontakt os med dine spørgsmål om logotryk her.


Kundeservice
til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.