Sweatshirts

Kast blikket over vores store udvalg af sweatshirts og hættetrøjer i bløde og lækre materialer og alle regnbuens farver! 

Sweatshirts til mænd og kvinder | Hoodies | Sweatshirts med lynlås | Økologiske sweatere | Carhartt sweatshirts | Sweatshirts til børn 

Sweatshirts til mænd og kvinder

Du kan få god glæde af en sweatshirt, uanset om du er mand, kvinde eller barn, og både hvis du bruger størstedelen af din dag indendørs eller udendørs. En sweatshirt er nemlig et blødt og varmt lag tøj, som du kan bære over en t-shirt og under en jakke, skaljakke eller et andet yderlag. Sweateren kan – ligesom fx en strikketrøje, isolere dig godt og hjælpe dig til at holde varmen, hvis temperaturen er en smule lavere, end hvad der er komfortabelt blot i en kortærmet trøje.  

En sweatshirt er typisk en unisex-trøje, der har en behagelig og let poset pasform. En sweatshirt sidder nemlig sjældent tæt til kroppen, men er hellere lidt ekstra stor, så du kan have en tyndere trøje på indenunder. Du kan dog også finde sweatshirts, der er særligt fremstillede til kvinder her på siden, og ved at vælge filteret “Kvinde” i menuen øverst til venstre, vil du se en sortering af alle damemodellerne af sweatshirts.  

En sweatshirt i damemodel er typisk syet en smule i facon, og så kan sweatshirtsene være designet med smallere skuldre, da kvinder sjældent er ligeså brede over skuldrene som mænd. På den måde kan du undgå at komme til at svømme i en sweatshirt, der ikke passer ordentligt. Hoodies - hættetrøjer

En variation af sweatshirts er hoodies, som du måske kender som hættetrøjer, og dette er faktisk en form for sweatshirts, der blot er udstyret med en hætte. I både materiale og tykkelse minder hættetrøjer ofte om de klassiske sweatshirts, men de kan adskille sig i pasform og detaljer. 

Nogle hættetrøjer er designet med en glat forside, hvor der er en kængurulomme forrest eller to sidelommer til opbevaring af de mest vigtige ting såsom telefon, nøgler eller pung. I andre modeller er der en gennemgående lynlås, så hættetrøjen kan åbnes som en cardigan og let tages af og på.  

Du kan få en super solid og slidstærk hættetrøje fra Clique, der er ekstra blød på grund af den kæmmede inderside. Denne hættetrøje kan du faktisk få i hele 24 forskellige farver – mulighederne er mange. Hvis du køber hættetrøjer til en større gruppe som fx et hold, en klasse eller medarbejderne i en virksomhed, er der gode muligheder for at lave logotryk eller broderi på trøjerne - læs mere om logotryk her! Bløde sweatshirts med lynlås

Her på siden kan du finde variationer af sweatshirts, hvor der går en lynlås ned gennem trøjen. Disse sweatshirts kan let åbnes og tages af og på, hvis du fx får det for varmt eller har brug for lidt ekstra udluftning.  

En sweatshirt med lynlås kan ændre dit look, alt efter om du har den til at stå åben eller holder den lukket. En åben sweater kan du med fordel bruge sammen med en klassisk og behagelig t-shirt – du kan finde et stort udvalg af t-shirts i denne kategori. I det danske sommervejr kan en sweater faktisk ofte fungere som din jakke, da det tykke stof isolerer godt og kan holde dig varm, når vind eller lave temperaturer kan køle dig ned.  Økologiske sweatere

ID Identity har designet en utroligt blød sweater, der er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Denne sweatshirt er certificeret økologisk, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at der er tages ekstra hensyn til miljøet under produktionen.  

Udover at være fremstillet af økologisk bomuld, er sweateren udstyret med en række fine detaljer, der giver ekstra god komfort. Dette er fx rib ved ærmekanterne, så vind ikke suser ind til dine arme samt en børstet inderside, der er blød mod huden.  Carhartt sweatshirts

Vælg mærket “Carhartt” som filter, så ser du alle de lækre sweatshirts og hættetrøjer fra Carhartt. Carhartt kender du måske fra arbejdstøj, men de har de mest bløde og lækre sweatshirts og hættetrøjer, som er perfekte til at bruge i hverdagen også. På dage, hvor der er en smule koldt, kan du let holde varmen med en Carharttsweater på arbejdspladsen eller i skolen.  

Carhartt har både sweatshirts og hættetrøjer, og der er også modeller til kvinder og til mænd. På grund af den gode kvalitet og flotte og stilrene design, er Carhartt i dag populært både som arbejdstøj såvel som hverdagstøj til brug på arbejde, i skole og i fritiden. Du kan fx vælge den klassiske Carhartt Clarksburg Grapic, som er en sweatshirt af en højkvalitets bomuldsblanding. Sweateren har et moderne twist i form af raglanærmer, der giver et behageligt fit over skuldrene, og så har sweatshirten trykt Carhartt hen over brystet. Sweatshirts og hoodies til børn

Også børn kan have glæde af en blød og varm sweatshirt, og derfor kan du her på siden finde børnemodeller af nogle udvalgte produkter. Dette er fx Clique Basic Børne Cardigan, som er en sweater med lynlås, der kan åbnes foran. For at være ekstra slidstærk, er trøjen syet med dobbeltstikninger i ærmer, ved kraven og i bunden, så dit barn uden problemer kan lege og give den gas i trøjen.  

Trøjen kan fås i 9 forskellige farver, hvoriblandt der både er en afdæmpet sort, hvid, grå og mørkeblå trøje samt mere farverige trøjer såsom rød, blå, gul og orange.  Køb din sweatshirt og hoodie hos Jysk Firmatøj

Hos jysk Firmatøj sælger vi et stort udvalg af profiltøj og tøj til fritid foruden vores store udvalg af arbejdstøj. Du kan let og enkelt bestille dine varer i vores webshop, og så sørger vi for at levere din ordre direkte til din adresse. 

Hvis du har brug for mere vejledning i dit valg af sweatshirt eller hoodie, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål. Du kan møde personalet her! 

Gå til top
star

Professionel rådgivning

Få professionel vejledning til sortiment fra vores erfarne sælgere.
star

Egen webshop

Webshop for erhvervskunder med mange fordele såsom fakturabetaling.
star

Logotryk- & broderi

Automatisk logotryk på dine bestillinger via din egen webshop.
star

Fri fragt over 999 kr.

100% klimakompenseret levering med GLS til pakkeshops & erhvervsadresser.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.
Trustpilot