Varme, sikre og vandtætte gummistøvler

Find dit næste par gummistøvler blandt udvalget af komfortable, vandtætte, skridsikre og praktiske gummistøvler her på siden! 

Gummistøvler som arbejdssko | Sikkerhedsgummistøvler | Varme gummistøvler | Brug gummistøvlerne i fritiden 

Gummistøvler som arbejdssko

Hvis du arbejder i miljøer, hvor der er meget vand eller fugtigt underlag – eller hvis du er særligt udsat for elementerne, kan et par gummistøvler være et godt valg af arbejdssko eller arbejdsstøvler for dig. Når det står ned i stænger udenfor, kan det være problematisk at bevæge dig ud i dine normale sko eller støvler - for det kræver totalt vandtæt fodtøj for ikke at få våde fødder. Her kan gummistøvler komme dig til undsætning - gummistøvler er nemlig det perfekte fodtøj til vådt vejr, og så er gummistøvler ofte det første der tænkes på, når der nævnes vandtæt fodtøj. 

Hvis du skal holde varmen udendørs, er det især essentielt, at dine fødder holdes tørre, da resten af kroppen hurtigt kan køles ned, hvis dine fødder bliver våde og kolde. Her på siden finder du gummistøvler fra populære mærker som Dunlop, Albatros, Sanita og Portwest. Sikkerhedsgummistøvler

I tilfælde af, at du også har brug for at beskytte dine fødder og tæer mod tunge genstande, kan du heldigvis kombinere alle de praktiske funktioner i gummistøvler med den beskyttende tåkap i sikkerhedssko. Gummistøvlerne med sikkerhed har også en ekstra forstærket sål, der beskytter dine fødder fra skarpe genstande som søm, der ellers ville kunne trænge igennem sålen og op i foden.  

Rigtig mange af sikkerhedsstøvlerne her på siden er også isstøvler - såkaldte støvler, der er velegnede til isede miljøer. Du kan læse meget mere om isstøvler i næste afsnit – og så kan du selvfølgelig også få sikkerhedsgummistøvler, der har samme tykkelse og isolering som almindelige gummistøvler. 

Hvis du også har brug for almindelige arbejdssko eller arbejdsstøvler med sikkerhed, kan du se hele udvalget af sikkerhedssko lige her! Varme gummistøvler - isstøvler

Til vinterens kolde dage og glatte underlag, har du brug for et par støvler med stærke såler, der med ru overflader sikrer, at du ikke glider på isglat underlag. Disse støvler er særligt godt isolerede sammenlignet med klassiske gummistøvler, så du også kan holde dine fødder varme, selvom temperaturen er lav.  

Isstøvlerne er både stødabsorberende og fleksible, selvom de er stærke, og det svedabsorberende materiale inde i støvlerne sikrer, at eventuel fugt bliver transporteret væk fra dine fødder, så de ikke afkøles og bliver kolde.  

Med et par isstøvler har du altså alt, hvad du har brug for til at holde dine fødder varme, komfortable og sikre under dit arbejde, selvom elementerne kan udfordre dit fodtøj.  
Støvler til fødevareindustrien

Gummistøvlen Portwest Fødevare Sikkerhedsstøvle S4 er en særlig gummistøvle, der er designet til brug i fødevareindustrien. Det særlige ved gummistøvlen er, at at den er fremstillet i PVC/nitril i god kvalitet, hvilket gør støvlen resistent overfor materiale som olie, fedt, baser og syrer. Dette er især ting, som du kan blive udsat for i fødevareindustrien, og derfor kan denne støvle effektivt beskytte dine fødder i de situationer – samtidig med at de er lette at rengøre! Brug gummistøvlerne i fritiden – jagt, fiskeri mm.

Gummistøvlerne her på siden er dog ikke forbeholdt det arbejdende folk – for de kan sagtens bruges i hverdagen også! Gummistøvlerne har en lang række praktiske funktioner, der gør dem velegnede som arbejdsgummistøvler, men disse detaljer gør dem også super gode som gummistøvler til arbejdet i haven, til jagt eller til fisketuren.  

Det særligt gode ved gummistøvler er, at selvom de bliver godt mudret til på dine ture – fx hvis du er afsted i efteråret, hvor der oftest er meget mudder, er gummistøvlerne super lette at rengøre på oversiden på grund af overfladen af gummi. Derfor kan du med fordel bruge dem, hvis du ved, at der er mudret eller vådt underlag på din tur.  

For at tilgodese alle behov, er der her på siden gummistøvler til både kvinder og mænd. Mange af støvlerne findes nemlig i en lang række størrelser lige fra str 36 til 47. På den måde kan du finde en støvle, der passer lige til din fod – og flere af mærkerne har endda en særlig størrelsesguide, som du kan bruge til vejledning! Køb dine gummistøvler hos Jysk Firmatøj ApS

Her på siden har vi samlet de bedste gummistøvler fra forskellige forhandlere, som kan bruges både på arbejdet og i privaten. Køb gummistøvler til dig selv, dine medarbejdere eller dine kolleger og få lynhurtig levering direkte til din adresse! 

Hvis du har brug for ekstra hjælp og rådgivning i dit valg af gummistøvler, kan du altid spørge vores dygtige medarbejdere til råds. De er altid klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål - mød det dygtige personale her! 

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.