Kansas Icon og Icon X


Kansas Icon og Icon X er serier af arbejdstøj fra Kansas, der er designet med alle de funktionaliteter, holdbarhed og komfort, som et fysisk arbejde kræver, men i et design, der nemt kan gå fra arbejde til fritid. Dét kalder Kansas funktionelt arbejdstøj

Kansas Icon og Icon X - Funktionelt arbejdstøj i høj kvalitet

Kansas Icon og Icon X har lige præcis det arbejdstøj, som du har behov for, uanset om det er et par bukser, overalls, pilotjakke eller en kedeldragt. Det meste arbejdstøj i serien kommer i flere farver, så du kan skabe din egen personlige arbejdsuniform. Men Kansas har også designet det meste af tøjet i serien, så du kan bruge det i din fritid.

Kansas har i sin Icon X serie haft fokus på, at tøjet har skullet kunne blive anvendt i fritiden også. Under udviklingen af designet dertil har Kansas sikret sig, at tøjet ikke kan ridse biler og andre omgivelser, så derfor er der skjulte knapper og lynlåse.

Hos Jysk FIrmatøj er nogle af vores absolut bestsellers fra Kansas Icon og Icon X serien. Et af dem er Kansas Icon X termojakke, som er helt perfekt til arbejde, hvor du har brug for et ekstra lag isolering. Den smuds-, olie- og vandafvisende Icon pilotjakke er foret og giver en certificeret kuldebeskyttelse. Kansas Icon bukser og overalls er fremstillet i slidstærke materialer med en høj farveægtehed og har en herlig pasform. 

Fremragende egenskaber i Icon og Icon X

  • Gore Tex - Åndbar og vandtæt membran I fx jakker
  • Skabt uden synlige knapper og lynlåse
  • Arbejdstøj i 100 % bomuld
  • Cordura-forstærkninger
  • Slidstærke materialer
  • Flere farvevarianter
  • Tåler industrivask
  • Værktøjsstropper

> Se alt arbejdstøj fra Kansas her

Til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.