Smarte og praktiske arbejdsskorter

Se vores store udvalg af arbejdsskjorter fra populære mærker som Kansas, Snickers, Carhartt og F. Engel. 

Arbejdsskjorter til hverdagen | Hvilket materiale skal min arbejdsskjorte være i? | Arbejdsskjorter med logo | Skovmandsskjorter | Populære mærker 

Arbejdsskjorter til hverdagen

En arbejdsskjorte er den perfekte tilføjelse til dit daglige arbejdstøj, hvis du allerede har styr på arbejdsbukser, arbejdsjakke, arbejdssko osv. Du kan få både kortærmede og langærmede arbejdsskjorter, så du har en skøn skjorte til de varme dage såvel som de lidt koldere dage. 

Din arbejdsskjorte skal holde dig varm under arbejdet, men det er samtidig vigtigt, at du ikke oplever, at den begrænser din bevægelsesfrihed. Alle arbejdsskjorterne her på siden er særligt designede og producerede af anerkendte firmaer, som har stor erfaring på området. Derfor kan du finde den bedste arbejdsskjorte til dit erhverv, uanset om du er tømrer, maler, gartner, gør-det-selv-person, elektriker, smed, landmand, flyttemand, servicetekniker eller noget helt andet.  


Arbejdsskjorter i flotte designs

Det er vigtigt, at arbejdsskjorten er praktisk og funktionel, men samtidig må den gerne have et flot design, så du ikke skal gå på kompromis med udseendet.   

Arbejdsskjorterne findes i stort set alle regnbuens farver, så du kan helt sikkert finde en arbejdsskjorte, der matcher resten af dit arbejdstøj. Der er grå arbejdsskjorter, sorte skjorter, blå, røde, sandfarvede, hvide, grønne, brune og olivenfarvede arbejdsskjorter.  

I sortimentet finder du en masse forskellige arbejdsskjorter til mænd, men også rigtig mange unisex-skjorter. Disse skjorter passer i pasformen både til mænd og kvinder, og de tilgodeser altså forskellige kropsbygninger.  


Hvilket materiale skal min arbejdsskjorte være i?

Du kan få arbejdsskjorter i flere forskellige materialer, og der kan være fordele og ulemper alt efter, hvilket erhverv du er i. Uanset hvilket materiale, du vælger din arbejdsskjorte i, kan du dog være sikker på, at skjorten er blød og behagelig at have på. 

Hvis du vælger en skjorte i polyester og bomuld, som fx den kortærmede skjorte fra Kansas, får du en yderst slidstærk skjorte, der ovenikøbet er behandlet mod krympning i vask. I ryggen er der dobbelt læg, og skjorten har forstærkede sømme for yderligere at øge dens modstandskraft mod slid. 

En skjorte af 100% bomuld er dejlig blød og behagelig mod huden, og så er den praktisk, hvis du arbejder i nærheden af gnister som fx ved svejsning, da du ikke risikerer, at stoffet smelter, hvis du rammes af en gnist.  


Hvis du skal bestille en større ordre af arbejdsskjorter for din virksomhed, har du hos Jysk Firmatøj mulighed for at få trykt eller broderet logo og navn på dine arbejdsskjorter!  

Vi har et stort og professionelt trykkeri med dygtige og erfarne medarbejdere, der er klar til at hjælpe og rådgive dig omkring de mange muligheder for placering af logoet. 

Du kan læse mere om vores trykkeri samt kontakte vores trykkeriafdeling her, hvor du også finder svar på nogle af de typisk stillede spørgsmål vedrørende logotryk og broderi. 


Skovmandsskjorter

De klassiske skovmandsskjorter med ternet mønster går aldrig af mode, og du kan finde flere forskellige modeller af dem her på siden fra både Carhartt og Snickers. Skovmandsskjorterne er bløde og lækre, da de er fremstillet i varmt bomulds flannel.  

En skovmandsskjorte passer til utroligt mange forskellige lejligheder - både til håndværkere, skovarbejdere, friluftsentusiaster og meget mere. Den kombinerer nemlig praktisk beklædning med komfort og smart design. Skovmandsskjorterne her på siden har funktionelle brystlommer til opbevaring af redskaber, og det bløde flannel materiale holder dig varm hele dagen. 


Populære mærker

Hos Jysk firmatøj er vi forhandlere af flere af de mest populære mærker indenfor arbejdstøj, og flere af dem producerer også arbejdsskjorter. 

Kansas

Kansas har både langærmede og kortærmede arbejdsskjorter i deres sortiment, og de er alle super slidstærke og praktiske. Arbejdsskjorterne passer til de fleste forskellige erhverv, og de fås i et væld af forskellige farver.  

Carhartt

Ligesom Kansas kan du fra Carhartt få både langærmede og kortærmede skjorter. Disse skjorter er også praktiske, og så har de et elegant design med flotte detaljer. Arbejdsskjorterne er udviklet med hjælp og erfaring fra forskellige brancher, så der er tænkt over funktionalitet og komfort.  


Køb arbejdsskorter hos Jysk Firmatøj ApS

Vælg mellem vores store udvalg af arbejdsskjorter og find det arbejdstøj, der passer bedst til dig og din virksomhed. Hos Jysk Firmatøj forhandler vi foruden arbejdsskjorter et kæmpe sortiment af arbejdstøj og erhvervsbeklædning til både firmaer og private.  

Du kan købe arbejdstøjet billigt i vores webshop og få direkte levering til din adresse. Hvis du har brug for råd eller vejledning til dit valg, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.  

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShops & erhvervsadresser i Danmark

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.