Smarte og slidstærke arbejdsskjorter

Se vores store udvalg af slidstærke arbejdsskjorter og skovmandsskjorter til mænd og kvinder fra populære mærker, som Carhartt, Kansas, Mascot, Snickers og F. Engel. 

Se også: Arbejdstrøjer | Arbejdsjakker | Profilskjorter | T-shirtsFå logo på dit arbejdstøj

Slidstærke arbejdsskjorter og skovmandsskjorter

Hos Jysk Firmatøj finder du arbejdsskjorter og skovmandsskjorter i mange forskellige farver og varianter, som både egner sig til arbejde og fritid. Arbejdstøjmærkerne gør en dyd ud ad udelukkende at fremstille højkvalitets skjorter, der ikke hæmmer din bevægelse. 

En arbejdsskjorte er lavet til at modstå hverdagens slid og er derfor en utroligt holdbar og alsidig trøje. Du kan vælge i mellem kortærmede og langærmede arbejdsskjorter, så du nemt kan benytte skjorter hele året rundt. 

Se også vores udvalg af arbejdstrøjer

Arbejdsskorte fra Fristads

De bedste skjorter til arbejde

Arbejdsskjorter kan tilføres til alle typer arbejdsbukser, knickers og jenas og egner sig til alle erhverv. Uanset om du er tømrer, maler, gartner, skovhugger, elektriker, smed, landmand, flyttemand, servicetekniker eller noget helt andet. Hos Jysk Firmatøj er vi forhandlere af flere af de mest populære mærker inden for arbejdstøj – og flere af dem producerer også arbejdsskjorter. Nogle af vores mest populære arbejdsskjorter er fra:


Carhartt skovmandsskjorter 
Fra Carhartt får du et stort udvalg af skovmandsskjorter i rød, grøn, gul mv. Carhartt skjorter har et elegant design med flotte detaljer. Arbejdsskjorterne er udviklet med erfaring fra forskellige brancher, så der er tænkt over funktionalitet og komfort.

Se alt arbejdstøj fra Carhartt

Kansas arbejdsskjorter 
Kansas har både langærmede og kortærmede arbejdsskjorter i deres sortiment, og de er alle utroligt slidstærke og praktiske. Kansas skjorter passer til de fleste forskellige erhverv, og de fås i et væld af forskellige farver og pasformer.

Se alt arbejdstøj fra Kansas

Mascot skjorter
Mascot er kendt for deres højkvalitets kollektioner af arbejdstøj og byder altså også på Premium arbejdsskjorter. Kendetegnet ved Mascot skjorter er en nær kropsform, stive kraver og et klassisk design i mange forskellige nuancer.

Se alt arbejdstøj fra Mascot


En verden af arbejdsskjorter til herre og damer

Arbejdsskjorterne findes i stort set alle regnbuens farver, så du kan helt sikkert finde en arbejdsskjorte, der matcher resten af dit arbejdstøj. Der er grå arbejdsskjorter, sorte skjorter, blå, røde, sandfarvede, hvide, grønne, brune og olivenfarvede arbejdsskjorter. I sortimentet finder du en masse forskellige arbejdsskjorter til mænd, men også rigtig mange unisex-skjorter. Disse skjorter passer i pasformen både til mænd og kvinder, og de tilgodeser altså forskellige kropsbygninger.

Skovmandsskjorte som arbejdsskjorte

De klassiske skovmandsskjorter med ternet mønster går aldrig af mode. Du kender sikkert den klassiske røde skovmandsskjorte, men du kan faktisk imellem skotsktern i mange farver. Den kombinerer nemlig praktisk beklædning med komfort og smart design. Du finder flere forskellige modeller af dem her på siden fra både Carhartt og Snickers. Skovmandsskjorterne er bløde og lækre og passer til utroligt mange forskellige af livets lejligheder. Udvalget du finder her på siden, har funktionelle brystlommer til opbevaring af redskaber, og det bløde flannel materiale holder dig varm hele dagen. 

Flannel skjortens historie kort fortalt

fristads skovmandsskjorte


Skovmandsskjorte, flannel skjorte, skotskternet skjorte – kært barn har mange navne. Og det er der flere grunde til: Skovmandsskjorten stammer fra Nordamerika og blev oprindeligt lavet til at være en arbejdsskjorte. Kendetegnet er et skotskternet flannel stof, som er et blødt og loddent materiale af bomuld, uld eller syntetisk fiber.

Skjorten var oprindeligt lavet af bomuld og var blandt andet populær hos skovhuggere, da bomuld har åndbare og varmende egenskaber. En anden fordel er knapperne, der gør det muligt at regulere kropstemperaturen i løbet af dagen. Uanset hvad du kalder denne type skjorte, flannel til stoffet, ternene til det karakteristiske mønster og ”skovmand” til den oprindelige målgruppe.

Skovmandsskjorte med foer

En foret skovmandsskjorte holder dig varmere end en almindelig arbejdsskjorte – og bliver derfor kaldt for en skovmandsskjorte jakke. En af vores bestsellers er skovmandsskjorte jakken fra Carhartt, som er lavet af ren bomuld. Du kan både bruge en skovmandsskjorte med foer til overgangsjakke til foråret og efteråret. Hvis du er vild med skovmandsskjorten, men er på udkig efter en lunere løsning, er jakke versionen en god løsning, der kombinerer begge verdener.

Hold varmen med termoundertøj under dit arbejdstøj


Hvilket materiale skal min arbejdsskjorte være i?

Ligesom med alt andet tøj, kan du få arbejdsskjorter i flere forskellige materialer. Der er fordele og ulemper i materialene alt efter, hvilket erhverv du er i. Uanset hvilket materiale, du vælger din arbejdsskjorte i, kan du dog være sikker på, at skjorten er fremstillet efter høj kvalitet. Hvis du går op i bæredygtighed kan du vælge udelukkende at gå efter skjorter, der er Oeko Tex 100 certificeret.


Arbejdsskjorter i ren bomuld
En skjorte af 100% bomuld er dejlig blød, åndbar og behagelig mod huden. Og så er den praktisk, hvis du arbejder i nærheden af gnister, som f.eks, ved svejsning, da du ikke risikerer, at stoffet smelter, hvis du rammes af en gnist. Ren bomuld holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren.

Arbejdsskjorte i polyester/bomuld-blandinger
Hvis du vælger en skjorte i polyester og bomuld, får du en yderst slidstærk skjorte, der ovenikøbet er behandlet imod krympning i vask. Bomulds tendens til at krympe minimeres, når polyester tilsættes. Du får stadig mange af fordelene fra bomuld, selv når det blandes med polyester.

Skjorter med logo og tryk

Hos Jysk Firmatøj har du mulighed for at få logotryk eller brodering på din arbejdsskjorte og resten af dit arbejdstøj. Vi har et stort og professionelt trykkeri med dygtige og erfarne medarbejdere, der er klar til at hjælpe og rådgive dig omkring de mange muligheder for placering af logoet. Læs mere om vores trykkeri og så svar på nogle af de typisk stillede spørgsmål vedrørende logotryk og broderi – her. Vi garanterer dig et professionelt resultat, som du bliver glad for,


kundeservice

Skjorter og andet arbejdstøj på tilbud

Udforsk vores arbejdstøjs outlet – her kan du være heldig at finde skjorter på tilbud. Outletten bliver løbende opdateret med nye varer til ekstra skarpe priser. For at holde dig ajour med rabatter, nyheder og kampagner er du velkommen til at tilmelde dig vores nyheds-univers nederst på siden. Vi udsender vores nyhedsbrev cirka en gang om ugen med spændende indhold til private og erhverv. Du kan også Jysk Firmatøj på de sociale medier for at holde dig opdateret på vores forretning.


Køb arbejdsskjorter hos Jysk Firmatøj

Vælg mellem vores store udvalg af arbejdsskjorter og find det arbejdstøj, der passer bedst til dig og din virksomhed. Hos Jysk Firmatøj forhandler vi foruden arbejdsskjorter et kæmpe sortiment af arbejdstøj og erhvervsbeklædning til både firmaer og private. Du kan købe arbejdstøjet billigt i vores webshop og få direkte levering til din adresse. Vi sørger for en lynhurtig levering og giver dag 30 dages retur. Hvis du har brug for råd eller vejledning til dit valg, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.  

Gå til top

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.