Blåklæder Stretch


Blåklæder er med til at bane vejen inden for materialeudvikling - Her får du Blåklæders Stretch kollektion, der består af bekvemme arbejdsbukser og shorts til mænd og kvinder med masser af stretch!

Om blåklæder Stretch

Bevægelsesfrihed, slidstyrke og komfort – det er Blåklæder stretch-kollektion! Hvis du har et arbejde, hvor du bevæger dig meget, vil du få store glæde af arbejdstøj med stretch. Du kan vælge imellem et stort udvalg af klassiske arbejdsbukser og arbejdsshorts til mænd og kvinder med masser af stræk, der giver dig maksimal bevægelsesfrihed..

Stretch er elsket mænd og kvinder i mange forskellige brancher og jobfunktioner. Arbejdstøjet i Blåklæders kollektion er enten designet af materialer med fuldt stretch eller med stretchpaneler. I nogle tilfælde er der forstærkninger af Cordura-stretch på f.eks. knæ, hvilket både gør dem slidstærke og endnu nemmere at bevæge sig i.

Arbejdsbukser og arbejdsshorts med stretch

Blåklæder har designet Stretch kollektionen til både mænd og kvinder. Den består først og fremmest af klassiske servicebukser, håndværkerbukser og High Visibility bukser tilsat stretch. Men du kan også vælge i mellem mange funktionelle stretchy arbejdsshorts. Som noget unikt finder du også komfortable og strækbare arbejdsbukser til gravide – med eller uden High Visibility. Serien er lavet til mange erhverv og kan bruges af alt fra gulvlæggere og malere til frontpersonalet!

Blåklæder 2-vejs stretch

Blåklæders arbejdsbukser med 2-vejs stretch er designet med stretchpaneler på bagdelen, i skridtet eller ved taljen. Nogle modellerne er lavet med elastik i taljen, hvilket giver en god og komfortabel pasform. Bukser med 2-vejs stretch er til dig, der er til klassiske håndværkerbukser men med et moderne twist, der gør dem endnu mere komfortable. 

Blåklæder 4-vejs stretch

Arbejdstøj med 4-vejs stretch er udarbejdet i et materiale, der kan strækkes i alle retninger. Blæklæders stretch bukser er fremstillet af en kombination af polyamid og elastan, hvilket giver et let, slidstærkt og strækbart resultat med en vandafvisende finish. Bukser eller shorts med 4-vejs stretch og Cordura stretch forstærkninger er det perfekte valg for håndværkere, der har stort behov for at kunne bevæge sig frit. Du kan vælge imellem flere forskellige design og farver.


> Se alt arbejdstøj fra Blåklæder

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.