ID Identity PRO WearPro Wear fra ID Identity er en kollektion til dig, der har brug for let og holdbart arbejdstøj. Hele serien fås i et utal af farver og størrelser og tåler industri vask! 

Om ID Identity Pro Wear

ID Identity er et dansk kvalitetsmærke, der har skabt kvalitetstøj siden 1983. Mærket kan prale af at være en af Europas førende producenter af let erhvervsbeklædning. Hvis du er på udkig efter klassisk og tidløst tøj til arbejde eller fritid er udvalget fra ID et godt bud.

Everyday og Corporate Wear, der aldrig går af mode, og som styrker fællesskabet på arbejdspladsen – Dét er ID’s mission med Pro Wear serien. Udvalget fås i et kæmpe farveudvalg og mange størrelser.  Vælg imellem alt neutrale toner til iøjnefaldende farver i størrelser fra XS-6XL.

Professionelt arbejdstøj til samtlige erhverv

ID PRO Wear kollektionen er til alle brancher, der bruger let arbejdstøj, herunder: Kontor, klinik, rengøring m.fl. Kollektionen byder på cardigans, t-shirts, poloshirts og sweatshirts til både mænd og kvinder. Du finder alt fra afslappende og løstsiddende til figursyede trøjer, så du kan få lige præcis den pasform, der klæder dig.

Hele kollektionen er fremstillet med gennemtænkte detaljer, der øger komforten i hverdagen. T-shirts og polotrøjerne har f.eks. slids i siderne, så de sidder pænt og giver dig masser af bevægelsesfrihed. Imens trøjerne har flerlags ribkanter ved hals og ærmer, skulderbånd og nakkespejl, hvilket gør dem ekstra slidstærke.

Ekstra slidstærkt og komfortabelt

Ikke nok med at hele Pro Wear serien tåler industrivask, så holder tøjet også form og farve i lang tid. Alt tøjet har gennemgået en forkrympningsproces ved meget høje temperaturer, både før og efter indfarvningen. Dette resulterer i tøj, der holder faconen og farvetætheden, selv efter flere vaske.

Du kan vælge imellem mange lækre og bløde trøjer af bomuld/polyester-blandinger, hvilket giver et åndbart, slidstærk og professionelt udtryk. Hele Pro Wear-serien er Oeko Tex 100 certificeret og derved testet for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Noget af tøjet er tilmed certificeret med EU-Blomsten, der mindsker den samlede miljøbelastning fra produktion.

Få logo på dit ID Pro Wear

Fællesnævneren for udvalget i Pro Wear er enkle designs – og af den grund egner hele serien sig til logotryk og brodering. Hos Jysk Firmatøj er vi eksperter i firmaprofilering og er utroligt dygtige og kreative med logoplacering. I udvalget fra ID kan du f.eks. få dit logo på brystet, kraven, ryggen, maven eller noget helt femte – kun fantasien sætter grænser.

Læs mere om logotryk her


til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.