Clique

Clique profiltøj t-shirt polo tøj


Her på siden kan du udforske vores brede sortiment af høj kvalitets profiltøj fra det populære mærke Clique. Du vil finde mange produkter indenfor kategorier som t-shirts, hoodies, sweatshirts, softshelljakker, veste og poloer. Find styles til mænd og kvinder samt i mange størrelser og farver!

Bagom Clique | Populære serier | Miljø og etik | Clique hos jyf.dk | Størrelsesguide

Bagom Clique

Det populære mærke Clique er en del af New Wave Gruppen, som blev etableret i 1990 af svenske Torsten Jansson. Gennem årene er New Wave vokset utroligt meget, og i 1997 åbnede New Wave Danmark A/S, som er en dansk afdeling af koncernen. Udover Clique, er det populære mærke “Craft” ligeledes en stor del af New Wave Gruppen.

Clique er særligt kendt for deres brede sortiment og store udvalg af hverdags- og profiltøj. Derudover er brandet ligeledes kendt for deres moderne og smarte styles, som altid er designet med den bedste pasform og komfort. Når du køber Clique tøj, vil du opleve den fantastiske kvalitet, som tøjet har. Brandet fokuserer på at have et fremragende udvalg af basestyles og tilbehør, samtidigt med at der hele tiden udvikles og designes nye styles, som følger med tidens trends. Du vil kunne nyde Cliques store udvalg af farver samt størrelser til herrer og damer.

Basic, Classic eller Premium?

Hvis du som arbejdsgiver vælger Clique tøj til dine medarbejdere, vil du synligt kunne udtrykke dine varemærkeværdier. Det brede udvalg af farver og størrelser til mænd og kvinder sikrer, at alle i din virksomhed kan bære dit mærke. Alt efter hvilke behov du har, har Clique designet tre serier med henblik på at imødekomme og matche dine behov indenfor design, kvalitet, farver og prisklasse. Serierne kaldes Basic, Classic og Premium.

Clique Basic – All you need is Clique
Her vil du virkeligt opleve Cliques store sortiment af kvalitets basic styles til en super god pris. Hver style findes i et hav af farver og størrelser til både mænd, kvinder og junior, så du kan finde et produkt, der opfylder dine behov.   

Clique Classic – When you need more  
Clique Classic er et særligt godt valg til dig, der behøver flot tøj til hverdag eller lækkert profiltøj. Du vil her opleve den gode kvalitet og perfekte pasform i mange forskellige farver og størrelser.   

Clique Premium – A matter of quality  
Clique Premium er en serie til dig, som ønsker det bedste af det bedste, når det kommer til kvalitet. Du får her modeller af topkvalitet med moderne detaljer samt specielt behandlede materialer.

Bæredygtighed - miljø og etik

For New Wave er det rigtig vigtigt, at respektere de grundlæggende rettigheder i internationale organisationer. New Wave tager ansvar for deres virksomheder rund omkring i verden og viser deres etiske og moralske standpunkter frem. På alle New Waves fabrikker har de indført deres Code of Conduct firmapolitik. New Waves firmapolitik danner sammen med landenes kulturelle forhold rammer og krav, som fabrikkerne skal opfylde for at blive en af New Waves producenter. Når leverandørerne indgår dette samarbejde og dermed underlægger sig Code of Conduct, siger de ja til punkter, som gælder ikke-diskriminering, forbud mod børnearbejde, løn og arbejdstider, arbejdsforhold og frihed til at organisere sig fagligt.

Støt en god sag

Du støtter følgende, når du køber tøj fra New Wave (Clique):

  • Accord på brand og bygningssikkerhed i tekstilindustrien i Bangladesh.
  • Amfori BSCI – forbedring af arbejdsmiljøet mht. krav til arbejdstider, løn og forbud om børnearbejde.
  • Textile Exchange – Arbejder for at udvide produktionen af økologisk bomuld på en ansvarlig måde.
  • Hand In Hand - Iværksætteri der er med til at bekæmpe fattigdom.
  • Clean Shipping Index – renere fartøjer i rederierne.
  • Oeko-Tex Standard 100 – ingen skadelige stoffer i produkterne. Produktion med miljømæssige hensyn.

Clique produkter hos jyf.dk

T shirts
Det kan være svært at finde den helt rigtige t-shirt. Her hos jyf.dk finder du et stort udvalg af Cliques t-shirt modeller, hvilket gør det mulig for dig at finde den helt rigtige model. Du vil opleve t shirts til mænd og kvinder i de tre forskellige kvaliteter: basic, classic og premium. Find t-shirts med rund hals eller med v-udskæring og find dem i mange farver og størrelser. Se udvalget lige her!  

Sweatshirts og hoodies  
Find her på siden et stort katalog af hoodies, sweatshirts, cardigans m.m. fra Clique. Den populære Basic Hoody fremstilles i en slidstærk og blød kvalitet, som fås i mange farver. Find den rigtige hoodie/hættetrøje her på jyf.dk. Hvis du ikke ønsker en trøje med hætte, kan du ligeledes nyde vores store udvalg af Clique sweatshirts i de tre kvaliteter: basic, classic og premium. Udforsk udvalget her

Polo  
Hos jyf.dk finder du et stort udvalg af klassiske poloer til mænd og kvinder samt flere moderne styles. Du har god mulighed for at finde en basic polo til hverdag og dagligt brug. Alle Cliques poloer har en unik pasform, om end de er designet med lange eller korte ærmer samt til herrer eller damer. Du vil opleve, at mange af Cliques poloer er fremstillet af materiale med Oeko-Tex Standard 100 certificeringen. Cliques poloer findes i et hav af farver og størrelser, så du har rig mulighed for at finde en polo, der opfylder dine behov. Se det store udvalg her!

Jakker og veste  
På jyf.dk finder du et stort udvalg af Clique softshell jakker til mænd og kvinder i mange forskellige farver. En softshell jakke er det perfekte valg til let koldt, vådt og blæset vejr, da den både er vind og vandtæt. Den populære Clique Basic softshell vest er ligeledes et godt valg til at holde dig varm. Derudover vil du opleve et stort udvalg af fleecejakker samt regnjakker. Se udvalget her!

Clique størrelsesguide

For at opnå et optimalt udbytte af tøjets pasform og kvalitet er det vigtigt at vælge tøjet i den rigtige størrelse. Det vil vi her hos jyf.dk gerne hjælpe dig med! Og du kan derfor klikke lige her og finde den specifikke størrelsesguide for Clique. 

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.