Intern sælger

Trives du med at have mange bolde i luften, og er du serviceminded udover det sædvanlige? Så er du måske vores nye kollega som salgsbackup for vores sælgere og kunder i Jysk Firmatøj. Du bliver en del af et salgsbackup-team bestående af 5 fordelt på forskellige lokationer, hvor du vil få arbejdsplads i Aalborg-afdelingen. Her vil du sidde sammen med 2 sælgere, og du vil være ansvarlig for showroomet samt supportere kunder via telefon og mail. Stillingen er et barselsvikariat med opstart den 1. december eller hurtigst muligt derefter, og vikariatet har en varighed af minimum et år. Der er mulighed for fastansættelse efter endt vikariat.

Dine primære opgaver:
- Intern backup for sælgere og kunder
- Ordremodtagelse- og håndtering i NAV
- Betjening af kunder i vores showroom
- Ansvarlig for at showroomet ser flot ud mm.

Om dig:
- Erfaring fra en lignede stilling og kendskab til arbejdsbeklædning er en fordel
- Gode it-kundskaber og kendskab til NAV
- Er løsningsorienteret, struktureret og stort servicegen
- Har gode kommunikative evner
- Teamplayerånd på tværs af hele virksomheden
- Proaktiv tilgang til opgaverne

Du tilbydes en spændende stilling med løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Der er som nævnt tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling med mulighed for fastansættelse. Da du vil blive ansvarlig for showroomet, vil arbejdstiderne ligge fast kl. 7.30 til 15.30 mandag til torsdag og fredag fra 7.30 til 15.00.

Ansøgning
Send gerne din ansøgning samt CV til viggok@jyf.dk senest den 15. november mærket ’intern sælger’. Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende og ønsker at ansætte hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Jysk Firmatøj
Jysk Firmatøj er blandt landets største forhandlere af firma- og erhvervsbeklædning og har været på markedet siden 1988. Gennem årene har vi oparbejdet et unikt branchekendskab og en stærk ekspertise i at sammensætte beklædningsløsninger, der ned til mindste detalje afspejler vores kunders behov. Vi består af 27 ansatte spredt rund i Danmark i henholdsvis Hjørring, Aalborg, Kolding og Herlev. Læs eventuelt mere om Jysk Firmatøj på jyf.dk/om-os




Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.