ProActive JBS undertøj, strømper mm.

Kast blikket over vores store udvalg af strømper, underbukser og andet tøj fra ProActive!  ProActive er en del af JBS Textile Group A/S og er særligt designet til at være godt arbejdstøj, men du kan også sagtens få glæde af undertøjet i fritiden! 

ProActive undertøj | Mere end 80 års erfaring | ProActive by JBS Strømper og sokker | Bambustøj | Baselayer 

ProActive undertøj

JBS ProActive underbukser til arbejdsbrug ligger på rør

JBS er specialister i at fremstille lækkert undertøj, der kan bruges i mange forskellige situationer. Undertøjet her op siden er fra ProActive fra JBS, der er designet særligt til arbejdsbrug. Dette betyder, at ProActive JBS underbukser er ergonomisk designede og fremstillet i strækbart og blødt materiale, der er behageligt at have på hele dagen. Underbukserne har en række forskellige egenskaber og fordele, som du kan få glæde af i løbet af din arbejdsdag – men derfor kan underbukserne selvfølgelig også bruges i hverdagen og i fritiden! Nyd funktioner som: 

  • Bred linning med logo
  • Tætsiddende fit
  • Ergonomisk design
  • Moderne look
  • Blødt og strækbart materiale
  • Ingen generende sømme

Mere end 80 års erfaring med undertøj og sokker

Det danske firma JBS blev stiftet helt tilbage i 1939 af unge Jens Bjerg Sørensen, der med sin entreprenørånd og jyske stædighed fik bragt JBS godt igennem svære perioder. Fra starten var sokker og herreundertøj i fokus, og gennem årene er det stadig især sokker og undertøj, der er nogle af de mest populære produkter fra JBS. Sortimentet er dog udvidet til også at omfatte termotøj, termoundertøj, t-shirts og andet tøj.  

I dag er JBS et verdensomspændende brand, hvis produkter bruges af folk i mange lange – og de vigtigste værdier hos firmaet skinner igennem i produkterne: Det, du har på som dit inderste lag, skal være rart og passe til dig. Nøgleord er pasform, kvalitet og individualitet, og det har resulteret i noget af det bedste undertøj på markedet i bedste kvalitet! 


ProActive JBS strømper og sokker til arbejde, fritid og sport

Her på siden finder du et stort udvalg af strømper og sokker fra ProActive, som har forskellige egenskaber. Læs mere om nogle af de forskellige modeller her og bliv klogere på, hvilke strømper der bedst passer til dine behov og ønsker.  

Proactive by JBS active wear sokker fås i en 3-pak, hvor du altså får 3 par strømper. Disse strømper er super komfortable og samtidig utroligt slidstørke, fordi de har forstærket hæl, sål og tå. 

Om sommeren kan du få glæde af Footies med coolmax fra JBS, der også fås i en 3-pak. Disse strømper har et kort skaft, der slutter lige omkring anklerne, og de er derfor gode til temperaturer omkring 0-20 grader. 

De Ribstrikkede sokker fra JBS er et par varme og isolerened sokker, der er strikket i et lækkert blandingsmateriale, der ikke kradser men derimod er blødt mod huden. Sokkerne hjælper dig til at holde varmen på de kolde dage.  

ProActive Bambusstrømper er et par strømper, der er fremstillet i bambusviskose, og som giver dine fødde de bedste muligheder for at ånde i løbet af dagen. Samtidig har bambus også antibakterielle egenskaber, hvilket modvirker lugtgener.  


ProActive Bambus - både undertøj og sokker i bambus

Bambus er et materiale, der i de senere år er blevet mere og mere populært til beklædning, fordi det både er et bæredygtigt materiale, og fordi det er et super blødt stof med gode egenskaber. Tøj af bambusviskose har antibakterielle egenskaber, hvilket betyder, at mængden af bakterier, der kan leve i tøj og give lugtgener, naturligt vil reduceres, hvis man sammenligner med fx bomuld.  

Bambusviskose er også et super funktionelt materiale, der kan absorbere 3-4 gange så meget fugt som bomuld, hvis du fx sveder og er meget aktiv. Samtidig beskytter tøjet naturligt din hud mod solens farlige UV-stråler. 

Den bambus, de bruger hos JBS, vandes kun naturligt med regnvand og vokser uden pesticider og insektmidler og -gifte. Derudover er bambussen FSC-certificeret og produceres på en bæredygtig måde, der kan måle sig med økologisk bomuld. For at sikre et bæredygtigt produkt og en miljøvenlig produktion, har de hos JBS fordybet sig i hvert eneste trin i kæden, så der tages mest muligt hensyn til både mennesker og miljø. Faktisk har de som noget helt særligt fået FSC-certificeret hele produktionskæden for bambus – lige fra dyrkningen af råmaterialet til udvinding af viskose og fremstilling af det færdige produkt.  Baselayer til sport og kolde dage

Ordet “Baselayer” dækker over alt det tøj, der har nogle af de samme funktioner som almindeligt undertøj, men som også fås med lange ærmer og ben. Det kendes også som sportsundertøj, skiundertøj eller termoundertøj og kan have funktioner som kompression eller god isolation.  

De lange underbukser og andet termoundertøj fra JBS er fremstillet i en blød uldblanding, der isolerer og samtidig transporterer sved væk, så du holder dig varm og tør. Uldundertøjet er perfekt til vandring, ski og andre outdooraktiviteter, hvor du er aktiv men samtidig har brug for god isolation, fordi temperaturen er lav eller vejret på anden måde er køligt.  

Du kan også få baselayertøj i en sømløs kollektion ved navn Technical, som er lavet i et lettere materiale. Dette tøj er utroligt hurtigtørrende og svedtransporterende, og det sømløse design fås både i en kort og lang udgave.  Varmt tøj - termojakke, fleecejakke

Til at isolere og varme din overkrop på koldere dage, kan du fra ProActive få en blød fleecejakke og en klassisk termojakke. ProActive har fuldstændigt styr på at designe og fremstille lækkert tøj, der både er behageligt at bære og som har gode funktioner til arbejde og fritid.  

Overtøjet fra ProActive by JBS har moderne og enkelt snit, som giver et flot udtryk, og så er der flere funktionelle detaljer, der giver dig god funktion af tøjet både som arbejdstøj og til andre formål. Du kan bruge både fleecejakken og termojakken som yderste lag eller med en skaljakke yderst, der holder vand og vind ude.  


Køb JBS undertøj, strømper og andet tøj hos Jysk Firmatøj

Vælg blandt vores store udvalg af både strømper, sokker, underbukser, boxershorts, undertrøjer, t-shirts og baselayer-undertøj fra ProActive. Fra JBS får du nemlig altid tøj i bedste kvalitet, der er behageligt at bære dagen lang.  

Hos Jysk Firmatøj kan du let og enkelt bestille varerne her i vores webshop, og så sørger vi for at levere direkte til din adresse eller din valgte adresse. Vores dygtige personale er desuden altid klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål, hvis du gerne vil vide mere omkring undertøj til arbejde, ProActive eller noget helt tredje - mød personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.