Birkenstock sandaler, sko og træsko


Fra Birkenstock finder du det mest komfortable sandaler, sko og træsko, der er designet med utroligt mange års erfaring i bagagen. Med den originale og ergonomisk designede fodseng har alle Birkenstocksko et fantastisk udgangspunkt for komfort og støtte. 

Birkenstock sandaler | 250 års erfaring | Træsko fra Birkenstock | Brug dine Birkenstock i haven | Sikkerhedssko fra Birkenstock 

Birkenstock sandaler

Hvis du bevæger dig udenfor på en varm sommerdag i Danmark, er det næsten umuligt ikke at møde en person iført et par Birkenstock sandaler. De populære sandaler bæres af mennesker over hele verden, der vægter komfort og flot design højt. Sandalerne er også et af de mest klassiske produkter fra Birkenstock, og det er den type sko, som oftest bruges i private sammenhænge. Her på siden finder du et udvalg af Birkenstock sandaler i modellerne Arizona, Kano, Milano, Sofia og Toulon både med og uden sikkerhed, som kan bruges både på arbejde og i fritiden.  Birkenstock – et verdenskendt mærke med 250 års erfaring

Birkenstock er i dag en virksomhed, hvis sko og sandaler sælges i hele verden. Med tæt ved 250 års erfaring med sko er de efterhånden også eksperter i komfort og gode ergonomiske sko, og med et par Birkenstock sko er du sikker på at få et par holdbare, komfortable og smarte sko.  

Der er flere vigtige begivenheder i Birkenstocks historie, og den tyske virksomhed har på rigtigt mange områder været frontløbere - både når det kommer til ortopædi, bæredygtighed og klassisk design.  

Birkenstock sandaler med blød fodseng

I 1774 registreres Johann Adam Birkenstock som skomager i Tyskland, og det var starten på Birkenstock som firma. I løbet af de næste mange år går skomagerfaget i arv og i 1896 begynder skomagermester Konrad Birkenstock at fremstille og sælge fleksible fodseng-indlæg. Vi spoler herefter frem til 1932, hvor Carl Birkenstock begyndte at afholde sine BIRKENSTOCK-kurser, hvor over 5000 fagfolk gennem tiden blev uddannet. Carl Birkenstock udgav også en fagbog med titlen “Fodortopædi”, hvor han gennem 112 sider og 55 billeder formidlede sin opfattelse af “Naturlig gang”. Trædesporsystem - den mest solgte fagbog om fodortopædi på sin tid. Allerede i løbet af 1900-tallet var idéen om fodsengen altså født - og i dag er fodsengen sjælen i alle Birkenstock sko. 

1963 så Madrid sandalen som den første Birkenstock sandal dagens lys – og den sælges også den i dag. Som den ældste model af alle Birkenstock sandaler har Madrid sandalen banet vejen for Birkenstocks andre flotte og skønne sandaler, som i dag er det populære valg hos rigtigt mange danskere.  
Bæredygtighed og miljø

I 1988 skiftede Birkenstock til en mere miljøvenlig lim i produktionen af produkterne, og på den måde var de altså nogle af de første på markedet til at rette fokus mod bæredygtighed. Blot to år efter sker der desuden en udvidelse og modernisering af hele fodseng-produktionen, som havde fokus på miljø og energiforbrug. Denne modernisering betød, at energiforbruget blev reduceret med over 90%, så hele produktionen kunne ske mere bæredygtigt.  

Som en global og moderne virksomhed er Birkenstock bevidste om deres ansvar overfor kunder, medarbejdere og miljø, og derfor har de opstillet en række etiske og sociale retningslinjer og regler, der har til formål at beskytte på disse områder. Dette er deres såkaldte Code of Conduct, som også er bindende for alle leverandører og medarbejdere. Træsko fra Birkenstock

Birkenstock har en serie af forskellige træsko, som er det perfekte valg som arbejdssko. Der findes både træsko med hælkap, hælrem og uden nogen af delene, så du kan vælge den træsko, der bedst passer til dit job. Hvis du fx skal skifte sko ofte i løbet af din arbejdsdag og derfor gerne vil have en træsko, der er let at få af og på, kan du vælge Birkenstock Boston sandalen, som er en sandal-træsko med lukket snude.  

En træsko med hælrem kan spændes bedre fast omkring hælen, og den sidder derfor behageligt hele dagen lang. Samtidig kan du få denne træsko i søde og farverige mønstre, hvilket giver et smil på læben. Du kan bruge Birkenstock træskoen Kay i medicinske arbejdsområder, hvor særligt komfort og godt fodfæste er vigtige – men du kan selvfølgelig også bruge skoen i mange andre situationer! 

Har du brug for en træsko, der er godkendt som arbejdssko, kan du vælge den skridsikre SRC-godkendte træsko Birkenstock Super Birki, der er en træsko til professionelt brug. Træskoen har en overflade, der er vand- og smudsafvisdende, så skoen er let at rengøre og samtidig holder dine fødder tørre i løbet af arbejdsdagen.  
Brug dine Birkenstock i haven

Har du styr på dit fodtøj til havearbejdet? Ellers kan flere af modellerne fra Birkenstock være et super godt valg til dine mange timer i haven. Fx er Birkenstock Super Birki en vandtæt haveclogs eller træsko, der er let at rengøre og virkelig behagelig at gå i. Til havearbejdet er det en god idé at vælge en sko med en lukket snude, så du uden problemer kan sætte dig ned på knæene og stadig passe på dine tæer uden at få jord og mudder ind i skoen.  Sikkerhedssko fra Birkenstock

Birkenstock skridsikre sko

Birkenstock har flere modeller, der kan bruges som arbejdssko, og som derfor har bestemte certificeringer og sikkerhedsgodkendelser. Dette er fx skoen Birkenstock Toulon, som er ESD-godkendt. ESD betyder, at skoen beskytter dig imod statisk elektricitet, som ellers kan give små stød, når du går rundt på bestemt underlag.  

Flere af Birkenstock skoene er også SRC-godkendte, hvilket er den bedste certificering for skridsikkerhed. På den måde kan du stå godt fast på glat underlag – fx hvis du arbejder i en svømmehal, et køkken eller andre steder, hvor gulvet kan være vådt eller glat.  Køb Birkenstock sko hos Jysk Firmatøj

Hos Jysk Firmatøj er vi glade for at kunne præsentere Birkenstock sko og sandaler som en del af vores sortiment indenfor arbejdssko, sikkerhedssko og sko til privat brug. Skoene her på siden kan nemlig bruges til flere forskellige formål, og du kan helt sikkert finde en model, der passer til dine behov og ønsker. 

Hvis du har brug for ekstra vejledning i dit valg af arbejdssko eller din næste Birkenstock sandal, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe. Du kan møde personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.