Smækforklæder

Hvis du skal til at bage eller lave mad, og du også hader at få mel og fedt på alt dit tøj, så kan du bruge et smækforklæde fra Jysk Firmatøj, der beskytter dig mod skidt og snavs. Smækforklæderne fås i mange farver og størrelser og er derfor også perfekt egnet til dine medarbejdere i køkkenet.  

Smækforklæde til køkkenet derhjemme

De fleste af os kender følelsen af at brænde os på en dråbe af sprudlende fedtstof fra panden eller noget varmt fra gryden. Og der er intet værre, end når det går ud over vores yndlingstøj. Med et smækforklæde, er du fuldt påklædt til madlavningen og beskytter både dig og dit pæne tøj, så du ikke behøver skifte det ud, fordi der kommer pletter på. 

Smækforklæder til dine medarbejdere

Skal dine medarbejdere i restauranten eller køkkenet beklædes med et forklæde, der beskytter mod alt fra drikkevarer til varme madvarer, så kan du med fordel prøve smækforklæderne her på siden. Med ens eller komplet forskellige smækforklæder kan du beklæde dine medarbejdere og gøre dem jeres helt egne med ens logotryk eller broderi.  

Hvis et smækforklæde fylder for meget, kan du med fordel prøve et af vores forstykker, der er perfekte til tjenere, der går rundt ude i restauranten. Se vores udvalg af forstykker her! 

til toppen

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.