Jori by Elten

Jori by Elten er en særlig serie af sikkerhedssko og –sandaler fra tyske Elten, der kun sælges hos få forhandlere i Danmark. Her hos Jysk Firmatøj kan du få både en sikkerhedssko med BOA, en sikkerhedssko med snørebånd samt en sikkerhedssandal, og du får selvfølgelig gratis levering direkte til din adresse! 

Jori by Elten | Hvad betyder piktogrammerne? | BOA-lukkesystem | Hvordan passer jeg på mine sikkerhedssko? 

Jori by Elten – Det nye skud på stammen fra Elten

Du kender måske allerede Elten som et kvalitetsbevidst brand, der har mange års erfaring med sikkerhedssko og funktionelt fodtøj, og Jori er en ny serie af sikkerhedssko fra Elten, der har en række ekstra funktionelle detaljer. Her på siden ser du Jori by Elten som sit eget mærke, men egentlig hører Jori by Elten under Elten, som er en populær og anerkendt producent af sikkerhedssko

Elten er et familieejet firma, der siden 1910 har arbejdet innovativt med arbejdssko og sikkerhedssko. Faktisk revolutionerede de markedet for sikkerhedssko, da de som de første designede en arbejdssko og sikkerhedssko, der var lavet af læder i stedet for træ. Siden da har Elten fortsat udviklet sine sko, så de altid bliver bedre og bedre til at holde brugeren sikker – uanset hvilket miljø, du arbejder i. 

Nogle af de innovative løsninger, der er på tegnebrættet hos Elten er fx en opvarmet sikkerhedssko, hvis varme kan styres fra en app på din telefon. Derudover kan skoen indeholde afstandssensorer, lys, redningsalarmer, sundhedsanalyse og meget mere!  Hvad betyder piktogrammerne?

Der findes en række af små billeder med symboler, som bruges til at beskrive og vise nogle af sikkerhedsskoene fra Jori by Elten samt deres vigtigste egenskaber. For at du lettere kan forstå, hvad de enkelte piktogrammer betyder, har vi samlet en kort forklaring her: 


ESD

ESD piktogram

ESD er en certificering, der godkender skoens sikkerhed og evne til at beskytte bæreren mod elektricitet og energi fra jorden. ESD står for Electrostatic Discharge, hvilket på dansk betyder statisk elektricitet, og med et par ESD-certificerede sko er du altså beskyttet mod det stød, som det kan give, når der opstår statisk elektricitet – fx når skoen gnider mod underlaget. Penetration resistance

Penetration resistance piktogram

Dette piktogram henviser til, at skoen i sålen er ekstra godt forstærket, så sålen ikke kan gennemtrænges af spidse genstande. På den måde er du godt beskyttet, hvis du kommer til at træde på en skarp sten, et søm eller lignende. Sålen er her godt forstærket, men du kan være ganske rolig for, at det ikke giver dig en hård og ubehagelig sko at gå i, men at du uden problemer kan bruge hele arbejdsdagen på fødderne!Slip resistance

Slip resistance piktogram

Slip kan på dansk oversættes til “glide” eller “falde”, og som piktogrammet viser, kan du med skoen mindske risikoen for at glide i noget på gulvet eller på glat underlag og risikere at komme til skade. Både når du falder forover og bagover er det nemlig en refleks at tage fra med hænderne, hvilket kan være farligt for især håndleddene, og samtidig kan dine knæ og dit haleben blive udsat for hårde stød ved fald. Orthopaedic Foot Protection

Ortopædisk Foot Protection piktogram

Dette certifikat bæres af de sko, der er certificerede til ortopædiske modifikationer i overensstemmelse med DGUV-regel 112-191. Denne regel kræver nemlig, at for at du kan få hjælp af et indlæg eller andet tilbehør fra en ortopædkirurg, skal den ortopædiske ændring først testes grundigt, så man er sikker på, at skoen stadig har alle sine sikkerhedsfunktioner. 

Når din sikkerhedssko bærer certificeringen med dette piktogram, betyder det altså, at alle tænkelige ortopædiske korrektioner allerede er testede på skoen, så du uden problemer kan få lavet indlæg eller andre støtte-hjælpemidler af din ortopædkirurg og bruge dem i sikkerhedsskoen.  BOA – lukkesystem

BOA piktogram

Hvis du er vant til at bruge sikkerhedssko, kender du sikkert allerede til det innovative og smarte lukkesystem BOA, der er et super populært valg indenfor sikkerhedssko og faktisk også sportsfodtøj. BOA er en automatisk lukkemekanisme, som gør, at du let kan snøre dine sko ved blot at dreje på en lille skive. Samtidig løsner du skoen med et enkelt klik, så du let og hurtigt kan få skoene af og på. Med BOA til at lukke dine sikkerhedssko får du fordelt trykket jævnt ud over hele foden, og du slipper for at skulle makke med snørebånd flere gange om dagen. 


Disser piktogrammer, mærker og symboler kan altså hjælpe dig til at finde frem til, hvilke par sikkerhedssko, der er det bedste valg til dig. Det er nemlig vigtigt, at sikkerhedsskoene har de funktioner, som du får brug for i løbet af din arbejdsdag. Hvis du vil vide mere om sikkerhedssko og de forskellige certificeringer, som de kan have, kan du læse mere om sikkerhedssko under vores kategoriSådan passer du bedst på dine nye sikkerhedssko fra Jori by Elten

Hvis du lige har investeret i et par nye sikkerhedssko fra Jori, er der en række tips og gode råd til vedligeholdelse, som du kan bruge til at forlænge levetiden på dine nye sikkerhedssko fra Jori længst muligt! Du kan nemlig nyde dine sko i mange år, hvis bare du ved, hvordan du passer bedst muligt på dem både før, under og efter brug. 


Inden du tager dine sikkerhedssko i brug:

Det første skridt i vedligeholdelsen af dine nye sikkerhedssko fra Jori skal klares allerede inden du tager skoene i brug for første gang. Som udgangspunkt er dette skridt ikke nødvendigt, men det kan være en god idé at behandle dine sko med en let imprægnering, så stoffet er 100% i stand til at modstå fugt og skidt.  


Under brug:

Når du går rundt i skoene, er det vigtigt, at du har spændt skoen solidt, og at snørebåndene ikke hænger løst omkring og flagrer. Jo bedre din sko er spændt og sidder på foden, jo bedre komfort vil du have, og du risikerer ikke at slide forkert på skoen. Hvis du har brug for særlige indlæg, bør du også tage dem i brug hurtigst muligt, så skoen passer bedst muligt til dig – derfor er sikkerhedsskoene fra Jori selvfølgelig også certificerede til ortopædkirurgiske modifikationer! 


Efter du er færdig med at bruge dine sikkerhedssko:

Når din arbejdsdag lakker mod enden, kan du med fordel sætte dine sko et tørt sted, så de kan tørre, hvis du fx har svedt i løbet af dagen. En gang imellem bør du også fjerne både sål og snørebånd, så skoene kan blive luftet godt igennem. Hvis sikkerhedsskoene er blevet beskidte i løbet af dagen, kan du nænsomt rengøre skoene med lidt varmt vand og sæbe og efterfølgende tørre dem grundigt. Du må endelig ikke tørre skoene tæt på en radiator, ovn eller andre varmekilder, selvom du måske tænker, at det kan forkorte tørretiden. Sæt derimod dine sko et lunt og tørt sted, og de vil tørre helt af sig selv! Bæredygtighed og socialt ansvar hos Jori by Elten

Som følge af, at Elten hele tiden udvikler nye teknologier og innovative serier af arbejdssko - såsom Jori by Elten, kræver det også en udvikling af produktionen. Kvaliteten er altid i fokus hos Elten, og produkterne produceres tæt ved Rhinen i Tyskland. For at sikre produkterne længst mulig levetid, så de også bliver så bæredygtige som muligt, designes og produceres sikkerhedsskoene nøjsomt og af bæredygtigt handlede materialer.  

Også overfor medarbejdere tager Elten stort socialt ansvar, idet de lægger stor vægt på, at der skabes god trivsel. De arbejder faktisk med individuelle sundhedsprogrammer til medarbejderne, så de kan fremme både fysisk og mental sundhed. Køb Jori by Elten hos Jysk Firmatøj - Kun få danske forhandlere!

Som noget helt særligt har vi hos Jysk Firmatøj fået mulighed for at tilbyde dig de unikke sikkerhedssko fra Jori by Elten, og vi er én af kun få danske forhandlere.  

Du kan let og enkelt bestille skoene her i vores webshop - både hvis du handler privat eller bestiller en større ordre af sko til dine medarbejdere eller kolleger. Så sørger vi for at levere skoene hurtigt og direkte til din valgte adresse. Hvis du har flere spørgsmål til Jori by Elten eller til dit valg af sikkerhedssko, er vores dygtige personale altid klar til at hjælpe - mød personalet her

Gå til top

Fri fragt over 499 kr.

Til GLS PakkeShop & til erhvervsadresser

Gratis retur

Hvis du fortryder købet, kan du sende din pakke retur til os gratis.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Bonus på din ordre

Som registreret kunde opsparer du bonus hver gang du handler i shoppen.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.