Jakker fra Cutter & Buck

Herunder ser du lækre jakker og veste i enestående kvalitet fra Cutter & Buck. Prøv dem nu og mærk bevægelsesfriheden i alle jakkerne. 

Kæmpe udvalg af jakker fra Cutter & Buck

Cutter & Buck har lavet jakker til alle sæsoner og formål. Om du skal gå en lang arbejdsdag i kulde eller varme, så har vi det, du har brug for lige her på siden. Jakkerne er altid lavet med optimal pasform til både kvinder og mænd, så du får lige den jakke til vinter, sommer, efterår eller forår, som du ønsker dig. 

Særlige egenskaber og kvalitet

I udvalget af jakker får du en lang række af kvaliteter, der passer til sæsonen. Der er alle slags jakker - lige fra den lækre Cutter & Buck Glacier Peak Herre Jakke, som både er vind- og vandtæt og isoleret med Primaloft Black Eco isolering, der kan holde dig varm hele dagen - til jakker som Cutter & Buck La Push Jakke M/ Korte Ærmer, der stopper vinden og UV-strålerne på de solrige, men blæsende dage. 

Jakker til hver sæson

Er du i tvivl om, hvilken jakke, du bør købe? Så står vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig, så du får den bedste købsoplevelse. Kontakt personalet lige her! 

Om sommeren er vi nogle gange heldige, at vi helt kan undvære en jakke, mens det andre gange kan være rart at have en quiltet vest, der kun dækker kroppen og ikke armene. Til vinter er vi derimod altid nødt til at have en lækker og varm jakke, der kan holde kulden ude. Man kan derfor ikke nøjes med en enkelt jakke, når man bor i Danmark og skal være udendørs ofte. Så er det heldigt, at vi hos Jysk Firmatøj altid har den helt rette jakke til alt slags vejr! 

Til efteråret eller foråret kan det let være svært at vælge den rigtige jakke, der ikke bliver for kold eller for varm. Og hvis du skal være i aktivitet hele dagen, men det blæser eller regner, kan det være træls med en varm vinterjakke eller en ikke-vandtæt sommerjakke. Fra Cutter and Buck kan du finde bomberjakker og vindjakker, der er perfekte til disse sæsoner, hvor man har brug for en semi-varm jakke. Det smarte ved vindjakker er, at de ikke varmer særlig meget, men lukker vinden ude, så du ikke får det hverken for varmt eller for koldt, når du er aktiv, mens det blæser. Hvis det er en regnjakke, du har brug for, så kan du også finde dem på siden. Der er forskellige regnjakker til både mænd og kvinder samt en regnjakke til børn.  

Jakker til ethvert formål

Sporty – Du skal kigge længe på jakker fra Cutter & Buck, før du løber tør for muligheder for sportsjakker. Hvis du står og mangler en perfekt jakke som underlag, som er åndbar og har en blød inderside, så er denne svedtransporterende Cutter & Buck Coos Bay Half Zip jakke helt perfekt. 

Bellevue jakke moderne trenchcoat cutter&buck

Moderne - En jakke, der skiller sig ud fra de andre jakker, er denne Cutter & Buck Bellevue Dame Jakke. Jakken ser både smart og feminin ud, mens den samtid er varm, vind- og vandtæt. Båndet i taljen er justerbart, så du selv kan gøre pasformen helt perfekt til dig.  

Rådgivning om valg af jakke

Du ved sikkert allerede, hvor meget det danske vejr skifter hen over de forskellige sæsoner. Det er derfor meget vigtigt, at man har den helt rigtige jakke til hvilket som helst slags vejr. Med forskellige jakker kan du vide dig sikker på, at du altid har en jakke, der hverken bliver for varm eller for kold.  

gå til toppen

Fri fragt over 999 kr.

Til GLS Pakkeshops & erhvervsadresser for webshop-kunder i Danmark.

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Få fordele

Få adgang til en række fordele som registreret kunde.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner og produktnyheder.